Laatste kans; gebruik t/m woensdag 8 feb. de code "IKVINDJELIEF" voor gratis* verzending (twv €3,25) van jouw valentijnscadeau! (*bij min. bestelwaarde van 15 euro)

Winactie Sinterklaas, maak 5x kans!

Chocstar Luxe Chocoladeletter winnen?

Update: 26 november 2021:
Lieve mensen, super bedankt voor alle leuke, lieve en hartverwarmende reacties!

Het liefst laten wij jullie allemaal winnen, maar helaas kan dit niet.
Er zijn inmiddels 5 winnaars geselecteerd. Roxyfoxyfoodie, our_life_in_tinysquares, groetjes.van.karin, Denise Hendrikse-Groffen en Marieke Reintjes

 

Voor alle andere toppers nogmaals een dikke dankjulliewel en we hopen dat jullie er bij de volgende winactie weer bij zijn!

*** DEZE WINACTIE IS VERLOPEN***

 

Oh kom maar eens kijken... 

... je maakt deze week 5x kans op een vegan chocoladeletter van Chocstar en de Leukste Zak van Sinterklaas!

De Chocstar Sint & Piet delen uit. 

Van dinsdag 23 november (13:00u) tot en met vrijdag 26 november 2021 maak je kans op de Leukste Zak van Sinterklaas en een vegan Chocstar chocoladeletter. Doe ook mee en maak 5x kans!
Meedoen aan de actie kan via Instagram en Facebook @Chocstar door te reageren op de post van deze winactie. 

 

 

Hoe maak je kans?

Jullie zijn alweer volop chocoladeletters aan het personaliseren, maar welke Chocstar chocoladeletter is nu eigenlijk vegan?


1. Reageer met jouw antwoord op Facebook of Instagram op onze post "⭐️WIN WIN WIN⭐️. De Leukste Zak van Sinterklaas met een Vegan Chocstar Chocoladeletter!"

2. Zodra je een reactie hebt geplaatst op de post maak je kans op één van de 5 Vegan Chocoladeletters gecombineerd één van de 5 Leukste zakken van Sinterklaas.

3. Deelname is mogelijk t/m vrijdag 26 november. De winnaars worden op 26 november om 15:00u bekendgemaakt via een bericht op Facebook en Instagram van Chocstar en op deze actiepagina.

 

Wat kun je winnen?

Een vegan Chocstar chocoladeletter van Chocstar t.w.v. € 14,95 (excl.verzendkosten)

met De Leukste Zak van Sinterklaas t.w.v. € 7,50. 100% van de netto-opbrengst van de verkoop van 'De leukste Zak van Sinterklaas' zakken gaat naar de Prinses Máxima Centrum Foundation. 

 

luxe chocoladeletter Chocstar Vegan De leukste zak van Sinterklaas

Wat is de Leukste Zak van Sinterklaas? 

Vorig jaar heb je wellicht het grote succes meegekregen van de Sinterklaaspuzzel, een prachtige actie vóór kinderen, tégen Kanker. Dit jaar komen de initiatiefnemers weer in actie voor de prinses Máxima Centrum Foundation, nu met de leukste zak van Sinterklaas. De Leukste Zak van Sinterklaas is een hele mooie stevige en grote jute zak met een super leuke print. 100% van de netto-opbrengst van de verkoop van deze zakken gaat naar de Prinses Máxima Centrum Foundation (Kinderoncologie). De ambitie van morgen is om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven. Bekijk hier meer over deze prachtige actie! 

 

 

Winactie Leukste Zak van Sinterklaas Chocstar

 

Overige informatie


Met deze actie promoot Chocstar haar Sinterklaas chocolade assortiment en De Leukste Zak van Sinterklaas. Deze winactie/promotie is op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, gelieerd of geassocieerd met Facebook of Instagram. 


Deze actie is georganiseerd door Chocstar (in samenwerking met De Leukste Zak van Sinterklaas), Hoogte Kadijk 15, 1019 BD Amsterdam.
Eventuele vragen of klachten over deze actie kun je sturen naar marketing@chocstar.nl

 

Personaliseer jouw Sinterklaas cadeau

Kan jij niet wachten op de uitslag van de winactie? Klik op de onderstaande button en personaliseer jouw chocoladeletter.

 

Personaliseer hier jouw cadeau

 

 • Reacties vóór 23 november 2021 en na 26 november 14:00u tellen niet mee voor de winactie.
 • De winactie wordt aangeboden door Chocstar
 • Je maakt automatisch kans nadat je een reactie hebt geplaatst op één van de winactie posts op Facebook en/of Instagram van Chocstar.
 • De foto/afbeelding zal niet in strijd zijn met enige wettelijke regel en/of voorwaarden van het social kanaal. Je vrijwaart ons voor alle claims (van derden) die kunnen ontstaan door het gebruik/posten van de foto/afbeelding.
 • Er worden 5 Chocstar chocoladeletters en 5 keer 'De leukste zak van Sinterklaas' verloot via Facebook en Instagram. 
 • De prijs bedraagt een chocoladeletter van € 15,95 (excl. verzendkosten) gecombineerd met de Leukste Zak van Sinterklaas t.w.v. € 10,49 (incl. verzendkosten) . In totaal worden er 5 cadeaucombinaties weggegeven aan 5 verschillende winnaars/winnaressen. 
 • De prijs wordt onder alle deelnemers in de actieperiode verloot. Een deelnemer betreft iemand die gereageerd heeft op de social post van Chocstar "⭐️WIN WIN WIN⭐️, Win 'De Leukste Zak van Sinterklaas' met een vegan Chocstar Chocoladeletter!'"
 • De winnaars worden op 26 november om 15:00u bekendgemaakt via een post op Facebook en Instagram van Chocstar en op deze actiepagina. Ook zal onze klantenservice contact met de winnaars opnemen via Social Media.
 • Je moet vóór 1 december 2021 reageren als jij de winnaar bent, anders vervalt je recht op de prijs. Wij zullen geen prijs uitkeren en een nieuwe winnaar kiezen om de prijs alsnog weg te geven.
 • De winnaars worden op een onpartijdige manier getrokken. 
 • Het boek ontvang je via de contactgegevens die je aan onze klantenservice doorgeeft.
 • De prijs is niet overdraagbaar of in te wisselen voor contant geld.
 • Om mee te doen op Choctar moet je 18 jaar zijn. Delen en taggen heeft geen invloed op je winkans. Voor het winnen van deze prijs dus ook. Chocstar heeft het recht om de prijs bij twijfel te weigeren.
 • Medewerkers van Chocstar zijn uitgesloten van deelname aan winacties.
 • Chocstar en haar partners behouden zich het recht voor om deelnames uit te sluiten die voortkomen uit fraude of onrechtmatig handelen.
 • Chocstar en haar partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor technische storingen en/of mankementen. Chocstar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele technische problemen of problemen die de uiteindelijke uitkomst van de actie kunnen beïnvloeden.
 • Door deel te nemen aan deze actie geef je Chocstar toestemming jouw naam te gebruiken op deze actiepagina en op social media.
 • De persoonsgegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring.