Laatste kans; gebruik t/m woensdag 8 feb. de code "IKVINDJELIEF" voor gratis* verzending (twv €3,25) van jouw valentijnscadeau! (*bij min. bestelwaarde van 15 euro)

Winactie Moederdag 'Mam vertel eens...' ❤️

Update: 5 mei 2021:
Lieve mensen, super bedankt voor alle leuke, lieve en hartverwarmende reacties!

Alhoewel we het graag zouden willen en jullie het zeker allemaal verdienen kunnen we helaas niet al jullie moeders verwennen. Inmiddels zijn er 10 winnaars geselecteerd. Ons El, Mandy van Gool, Angelie Abdoelhak, Yvon Uitdestadvandezon, Henny Leijen, Nina Meijerink, Sharon Haans, Bender Roos, Kyara Louiseen
en Joyce van Meeuwen mogen hun moeders of iemand anders met een moederhart gaan verwennen met het boek ‘Mam, vertel eens’. 

 

*** DEZE WINACTIE IS VERLOPEN***

9 mei is het Moederdag, dé dag om al die lieve (bonus)mama's eens flink in het zonnetje te zetten. Om jouw moeder dit jaar eens extra te verwennen mogen wij namens Elma van Vliet 10 keer het boek 'Mam, vertel eens...' verloten. 

Van 23 mei t/m 4 mei 2021 maak je kans op het boek ‘Mam, vertel eens...’, de nieuwste druk! Op wie was jouw moeder vroeger verliefd? Wat was haar lievelingsknuffel en wat zou ze graag nog eens over willen doen? Doe mee, maak kans en win! Meedoen aan de actie kan via Instagram en Facebook @Chocstar door te reageren op de post van deze winactie. 

 

 

Hoe maak je kans?

'Mam, vertel eens...' Wat weet jij nog niet van je Moeder (tante, oma of ander persoon met een moederhart mag natuurlijk ook) en wat zou je super graag willen weten?


1. Reageer met jouw antwoord op Facebook of Instagram op onze post "⭐️WIN WIN WIN⭐️, speciaal voor jouw (Bonus)mama!"

2. Zodra je een reactie hebt geplaatst op de post maak je kans op één van de 10 boeken van 'Mam, vertel eens...' van Elma van Vliet.

3. Deelname is mogelijk t/m 4 mei. De winnaars worden op 5 mei tussen 12:00u en 14:00u bekendgemaakt via een bericht op Facebook en Instagram van Chocstar en op deze actiepagina.

 

Wat kun je winnen?

De bestseller ‘Mam, vertel eens' t.w.v. € 20,99.
Boek Mam, vertel eens....van Elma van Vliet

 

Overige informatie


Met deze actie promoot Chocstar haar assortiment en het boek 'Mam, vertel eens…' van Elma van Vliet. Deze winactie/promotie is op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, gelieerd of geassocieerd met Facebook of Instagram. 


Deze actie is georganiseerd door Chocstar (in samenwerking met Elma van Vliet), Hoogte Kadijk 15, 1019 BD Amsterdam.
Eventuele vragen of klachten over deze actie kun je sturen naar relaties@chocstar.nl

 

 • Reacties vóór 23 april 2021 en na 4 mei tellen niet mee voor de winactie.
 • De winactie wordt aangeboden door Elma van Vliet en Chocstar.
 • Je maakt automatisch kans nadat je een reactie hebt geplaatst op één van de winactie posts op Facebook en/of Instagram van Chocstar.
 • De foto/afbeelding zal niet in strijd zijn met enige wettelijke regel en/of voorwaarden van het social kanaal. Je vrijwaart ons voor alle claims (van derden) die kunnen ontstaan door het gebruik/posten van de foto/afbeelding.
 • Er worden 5 boeken verloot via Facebook en 5 via Instagram. 
 • De prijs bedraagt een boek ter waarde van € 20,99. In totaal worden er 10 boeken verloot aan 10 verschillende winnaars/winnaressen. 
 • De prijs wordt onder alle deelnemers in de actieperiode verloot. Een deelnemer betreft iemand die gereageerd heeft op de social post van Chocstar "⭐️WIN WIN WIN⭐️, speciaal voor jouw (bonus)mama!".
 • De winnaars worden op 5 mei tussen 12:00u en 14:00u bekendgemaakt via een post op Facebook en Instagram van Chocstar en op deze actiepagina. Ook zal onze klantenservice contact met de winnaars opnemen via Social Media.
 • Je moet vóór 20 mei 2021 reageren als jij de winnaar bent, anders vervalt je recht op de prijs. Wij zullen geen prijs uitkeren en een nieuwe winnaar kiezen om de prijs alsnog weg te geven.
 • De winnaars worden op een onpartijdige manier getrokken. 
 • Het boek ontvang je via de contactgegevens die je aan onze klantenservice doorgeeft.
 • De prijs is niet overdraagbaar of in te wisselen voor contant geld.
 • Om mee te doen op Choctar moet je 18 jaar zijn. Delen en taggen heeft geen invloed op je winkans. Voor het winnen van deze prijs dus ook. Chocstar heeft het recht om de prijs bij twijfel te weigeren.
 • Medewerkers van Chocstar en Elma van Vliet zijn uitgesloten van deelname aan winacties.
 • Chocstar en haar partners behouden zich het recht voor om deelnames uit te sluiten die voortkomen uit fraude of onrechtmatig handelen.
 • Chocstar en haar partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor technische storingen en/of mankementen. Chocstar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele technische problemen of problemen die de uiteindelijke uitkomst van de actie kunnen beïnvloeden.
 • Door deel te nemen aan deze actie geef je Chocstar toestemming jouw naam te gebruiken op deze actiepagina en op social media.
 • De persoonsgegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring.