Winactie Vaderdag 'Pap, vertel eens...'❤️

 

Winactie Vaderdag Pap vertel eens

Update:15 juni
Lieve mensen, super bedankt voor alle leuke, lieve en hartverwarmende reacties!

Alhoewel we het graag zouden willen en jullie het zeker allemaal verdienen kunnen we helaas niet al jullie moeders verwennen.  

De winnaars zijn geselecteerd @p.bongers @sminthie @koenbrakenhof @victoriaagoronuan @missy_browneye
@lysanne1987 @pim.and.anniewhere.we.go @feasprengers @estherweeber mogen hun vaders gaan verwennen met het boek ‘Pap, vertel eens’.

20 juni is het Vaderdag, dé dag om al die lieve vaders eens flink in het zonnetje te zetten. Om jouw vader dit jaar eens extra te verwennen mogen wij namens Elma van Vliet 10 keer het boek 'Pap, vertel eens...' cadeau geven. 

Van 8 juni t/m 14 juni 2021 maak je kans op het boek ‘Pap, vertel eens...’, de nieuwste druk! Wat voor type kind was je toen je klein was? Was er een superheld die je altijd naspeelde? En welke momenten met mij zou je graag nog eens overdoen? Doe mee, maak kans en win! Meedoen aan de actie kan via Instagram en Facebook @Chocstar door jouw #chocstarmoment te delen. 

 

 

Hoe maak je kans?

Deel jouw #chocstarmoment via Facebook en Instagram en je maakt direct kans op het boek Pap, vertel eens...


1. Reageer met jouw #chocstarmoment op Facebook of Instagram op onze post "⭐️WIN WIN WIN⭐️, speciaal voor jouw Papa" of deel jouw #chocstarmoment via je eigen social media kanaal. Vergeet niet #chocstarmoment toe te voegen aan jouw Facebook/Instagram post. Staat jouw profiel op 'niet openbaar?' Zorg dan ook dat je @chocstar tagged in jouw post.

2. Zodra je jouw #chocstarmoment hebt geplaatst maak je kans op één van de 10 boeken van 'Pap, vertel eens...' van Elma van Vliet.

3. Deelname is mogelijk t/m 14 juni. De winnaars worden op 15 juni tussen 12:00u en 14:00u bekendgemaakt via een bericht op Facebook en Instagram van Chocstar en op deze actiepagina.

 

 

Wat kun je winnen?

De bestseller ‘Pap vertel eens' t.w.v. € 20,99.

Winactie voor Vaderdag Pap, vertel eens

 

Wat is een #chocstarmoment?

Oké, even ter aanvulling. Wat is nu eigenlijk een #chocstarmoment? Zoals jullie van ons gewenst zijn is ons doel 'geluksmomentjes' creëren. Heb jij zo'n geluksmomentje in jouw brievenbus mogen ontvangen? Maak een foto en deel hem op Facebook of Instagram met #chocstarmoment. Taggen (@chocstar) is niet verplicht, echter als je je Social Media profiel op 'niet openbaar' hebt staan of als je je post deelt via een story dan is dit noodzakelijk om jouw post terug te zien. Na jouw 'share moment' maak je direct kans! 

En hey....heb je nog een #chocstarmoment uit de 'oude doos'? Gewoon delen, wij zeggen niks.

Overige informatie


Met deze actie promoot Chocstar haar assortiment en het boek 'Pap, vertel eens…' van Elma van Vliet. Deze winactie/promotie is op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, gelieerd of geassocieerd met Facebook of Instagram. 


Deze actie is georganiseerd door Chocstar (in samenwerking met Elma van Vliet), Hoogte Kadijk 15, 1019 BD Amsterdam.
Eventuele vragen of klachten over deze actie kun je sturen naar relaties@chocstar.nl

 

Personaliseer hier jouw cadeau

 

 • Reacties vóór 8 juni 2021 en na 14 juni tellen niet mee voor de winactie.
 • De winactie wordt aangeboden door Elma van Vliet en Chocstar.
 • Je maakt automatisch kans nadat je een reactie hebt geplaatst op één van de winactie posts op Facebook en/of Instagram van Chocstar.
 • De foto/afbeelding zal niet in strijd zijn met enige wettelijke regel en/of voorwaarden van het social kanaal. Je vrijwaart ons voor alle claims (van derden) die kunnen ontstaan door het gebruik/posten van de foto/afbeelding.
 • Er worden 10 boeken van Pap, vertel eens cadeau gegeven. 
 • De prijs bedraagt een boek ter waarde van € 20,99. In totaal worden er 10 boeken verloot aan 10 verschillende winnaars/winnaressen. 
 • De prijs wordt onder alle deelnemers in de actieperiode verloot. Een deelnemer betreft iemand die gereageerd heeft op de social post van Chocstar "⭐️WIN WIN WIN⭐️, speciaal voor jouw papa!" met zijn/haar #chocstarmoment of via het eigen Facebook in Instagramaccount met de #chocstarmoment.
 • De winnaars worden op 5 mei tussen 12:00u en 14:00u bekendgemaakt via een post op Facebook en Instagram van Chocstar en op deze actiepagina. Ook zal onze klantenservice contact met de winnaars opnemen via Social Media.
 • Je moet vóór 30 juni 2021 reageren als jij de winnaar bent, anders vervalt je recht op de prijs. Wij zullen geen prijs uitkeren en een nieuwe winnaar kiezen om de prijs alsnog weg te geven.
 • De winnaars worden op een onpartijdige manier getrokken. 
 • Het boek ontvang je via de contactgegevens die je aan onze klantenservice doorgeeft.
 • De prijs is niet overdraagbaar of in te wisselen voor contant geld.
 • Om mee te doen op Choctar moet je 18 jaar zijn. Delen en taggen heeft geen invloed op je winkans. Voor het winnen van deze prijs dus ook. Chocstar heeft het recht om de prijs bij twijfel te weigeren.
 • Medewerkers van Chocstar en Elma van Vliet zijn uitgesloten van deelname aan winacties.
 • Chocstar en haar partners behouden zich het recht voor om deelnames uit te sluiten die voortkomen uit fraude of onrechtmatig handelen.
 • Chocstar en haar partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor technische storingen en/of mankementen. Chocstar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele technische problemen of problemen die de uiteindelijke uitkomst van de actie kunnen beïnvloeden.
 • Door deel te nemen aan deze actie geef je Chocstar toestemming jouw naam te gebruiken op deze actiepagina en op social media.
 • De persoonsgegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring.