Lieve mensen, PostNL is momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Chocolade in grotere hoeveelheden

Bij Chocstar kun je natuurlijk ook terecht voor de leukste relatiegeschenken, eindejaarsgeschenken, Sinterklaas, Paas en kerstcadeau. Ambachtelijk bereid met de heerlijkste eerlijke Belgische chocolade van Callebaut. Op maat gemaakte, unieke geschenken, relatiecadeaus en seizoensgeschenken zoals handgemaakte chocoladeletters voor Sinterklaas, eindejaarsgeschenken, custom kerstpakketten, maar ook paaseieren van chocolade en andere originele paasgeschenken. In grote oplages maar ook bij slechts enkele stuks ben je bij CHOCSTAR aan het juiste adres. Bij grotere orders kun je naast het samenstellen van je chocolade ook een logo toevoegen, je eigen verpakking ontwerpen of zelfs (bij hele grote aantallen) een eigen mal ontwerpen!  Alle choco's worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in ons chocoladelab in Amsterdam. Heb je een specifiek verzoek neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Wil je meer informatie over de bijbehorende prijsinformatie, vraag vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte aan!