5% vroegboekkorting* op eindejaarsgeschenken!

relatiegeschenk kerst bestellen vroegboekkorting chocolade bestellen

Hoe fijn is het om in de decembermaand geen zorgen meer te hebben over de bestelling van jouw gepersonaliseerde Kerstgeschenken? Niets is vervelender dan op het laatste moment 'nog even' de personeels- en relatiegeschenken voor Kerst te moeten regelen. Helemaal als het om een grote afname gaat. Speciaal voor de 'early Santa's' heeft Chocstar een tijdelijke vroegboekkorting.

Bestel vóór 8 oktober en profiteer van de vroegboekkorting! 

Overweeg je jouw relaties of personeel te bedanken met onze handgemaakte, gepersonaliseerde Kerstgeschenken? Bij een bestelling van minimaal 25 gepersonaliseerde Kerstgeschenken ontvang je tijdelijk 5% korting op de bestelling van jouw kerstchocolade.* 

Vroegboekkorting let's go!

Een ambachtelijk chocolade cadeau voor personeel of relaties?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden en ontvang je graag een Kerst Choco Quote op maat (inclusief de vroegboekkorting)? Je stelt jouw zakelijke chocolade geschenken volledig zelf samen. In een paar eenvoudige stappen heb je een uniek en gepersonaliseerd Kerstcadeau. Dat hebben medewerkers en relaties vast verdiend na het afgelopen (bewogen) jaar. 

Het werkt als volgt:  

1. Vraag hieronder vrijblijvend jouw vroegboekkorting aan. Geef bij de laatste stap 'extra info' aan dat het om de vroegboekkorting gaat.
2. Binnen 1 werkdag ontvangt jij je Choco Quote op maat
3. Na akkoord gaan onze chocolatiers aan de slag in ons chocoladelab
4. Jij leunt achterover en wij doen de rest!

BESTEL NU!

Wees er op tijd bij, want de vroegboekkorting geldt alleen als je vóór 8 oktober 2022 bestelt!

*Let op: de korting is alleen geldig op de chocolade (v.a. 50 stuks is het mogelijk om een custom chocoladeletter samen te stellen. Tot 50 stuks kun je kiezen uit onze chocolade speciaal voor Kerst). De korting is niet geldig op de wikkel, het boodschappenkaartje en de verzending. Afhankelijk van jouw aanvraag profiteert je naast de vroegboekkorting ook van onze gebruikelijke staffelkorting. Vraag bij jouw aanvraag naar de voorwaarden.

Bel ons 020 205 04 34

 

Luxe chocoladeletters

Design yourself
Formaat, samenstelling én wikkel

Luxe chocoladeletters

Uniek
Handgemaakt speciaal voor jou

Luxe chocoladeletters

Luxe giftbox
Te personaliseren wikkel met logo

Luxe chocoladeletters

Eerlijke chocolade
Belgische chocolade van Callebaut

 


Deze bedrijven gingen je voor:

referenties Chocstar Referenties 2

Vroegboekkorting let's go!