Lieve mensen, PostNL is nog steeds erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Choc Monsieur

Croque Monsieur? Choc Monsieur zul je bedoelen! Heerlijke pure belgische chocolade met hele gebrande hazelnoten en stukjes hazelnoot krokant. Bij de echte Midi-Pyrénées zal deze choco ze doen herinneren aan de Boulets de Montauban. Geroosterde hazelnoten gekleed in een mantel van donkere chocolade, versierd met een dun krokant laagje suiker die hun ontstaan vinden in de overwinning op de troepen van Lodewijk XIII in 1621. Bon appétit'!

€ 13,99

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Hazelnoten, Hazelnoot (krokant)
Wil je deze ingrediënten aanpassen? Dat kan in onze creator.

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.
Om aan de grote vraag te voldoen hebben we momenteel een beperkt assortiment en kun je even geen chocolade volledig zelf samenstellen. Maar personaliseren kan wel! We hebben een aantal superlekkere ready to go chocoladecadeaus die je kan voorzien van jouw keuze wikkel en een persoonlijke boodschap om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Excuses voor het eventueel ongemak, wij hopen op je begrip in deze rare tijden.
Take care. ❤

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.