Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Wens beterschap met een chocolade cadeau

Chocoladesmaak

Formaat

Iemand beterschap wensen of laten weten dat je ze aan ze denkt in een moeilijke tijd? Chocolade helpt. Altijd! Wie wordt er nou niet blij van chocolade?

Stuur een lekkere chocoladereep of chocolade hart op met een persoonlijke boodschap voor wat extra ‘chocolade vitamientjes’. Kies bijvoorbeeld voor onze ‘hart onder de riem’ choco of stel zelf een chocoladegeschenk samen. Zeker weten dat de ontvanger zich beter voelt door jouw blijk van aandacht.

Originele beterschap cadeaus van chocolade

Je kunt niet altijd persoonlijk op ziekenbezoek gaan (helemaal nu niet), maar dat betekent niet dat je geen persoonlijke boodschap kunt opsturen. Laat je vrienden, familie en geliefden weten dat je aan ze denkt, om ze geeft en natuurlijk dat je ze beterschap wenst. Laat een speciale beterschap boodschap van chocolade bezorgen om ze dat extra steuntje in de rug te geven. Ken je iemand die altijd zo hard werkt, bereid is om alles voor anderen te doen en nooit instort? Dan is de ‘You’re one tough cookie!’ choco een aanrader. Dit is een chocoladereep met daarin stukjes stroopwafel, chocolate chip cookies en stukjes oreo. Hmmm...klinkt als een chocolade cadeau 'CHOCvol' lekkers, en geloof ons dat is het ook!

Beterschap wensen in de vorm van 'chocolade vitamientjes' 

Dus ken jij iemand die wel een steuntje in de rug of troost kan gebruiken? Steek iemand een hart onder de riem en zorg voor een onbezorgd genietmomentje met onze beterschap chocolade. Die extra 'chocolade vitamientjes' doen de ontvanger vast een beetje goed, helemaal met die persoonlijke beterschap boodschap die jij toevoegt aan je chocolade cadeau. En een tip: je kunt ook de naam van de choco en de wikkel aanpassen. Zo wordt jouw lieve beterschapswens nog persoonlijker. Een stuk leuker dan een standaard kaartje, vind je ook niet? 

Hart onder de riem cadeaus van chocolade

Onze chocolatiers experimenteren in ons chocoladelab met de lekkerste ingrediënten en toppings en komen zo tot de meest unieke chocolade creaties in allerlei vormen en maten. Van repen tot chocoladeletters en chocolade harten. Een van onze aanraders onder de 'beterschap cadeaus' is de ‘Sterkte’ choco. Deze chocoladereep bestaat uit eerlijke pure chocolade met biologische, gevriesdroogde bosvruchten. Niets is ons te gek! Wij maken er chocolade van, altijd én met heel veel plezier en liefde.

Chocolade cadeau bestellen als beterschap cadeau

Een beterschap cadeau per post sturen is dé manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt! Laat een reep chocolade bezorgen als beterschap wens. Leuk, lekker en persoonlijk. Je kunt de verpakking van de reep chocolade die je laat bezorgen als beterschap geschenk helemaal personaliseren. 

Gepersonaliseerde beterschap chocolade laten bezorgen

Jouw gepersonaliseerde chocolade cadeau wordt verstuurd in een op maat gemaakt brievenbusdoosje en past dus eenvoudig door de brievenbus. Super handig, want als je ziek bent kun je beter in bed blijven liggen!

Wanneer je iemand een leuk chocolade cadeau wilt sturen, maar niet zeker weet wat deze persoon nou het allerlekkerst vindt, kun je ook gewoon een giftbox sturen met de Chocstar’s favorietjes! Zo zal er ongetwijfeld wel wat lekkers tussen zitten dat goed in de smaak valt. Of je kiest voor onze cadeaubon, dan kan de ontvanger zelf wat lekkers uitzoeken! Wij zorgen dat jouw chocolade cadeau op werkdagen (besteld voor 17:00u) dezelfde dag wordt verzonden en per brievenbuspost zo snel mogelijk door PostNL wordt bezorgd bij de ontvanger. Hopelijk is hij of zij snel weer beter!