Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade relatiegeschenken

Chocstar GiftboxDe lekkerste en echt verantwoorde chocolade met de hand gemaakt gecombineerd met een scheut persoonlijke aandacht van uw kant én heel veel liefde en aandacht van Chocstar is de ultieme blijk van waardering voor je medewerkers en relaties; ontvangers zullen zich speciaal voelen. Naast unieke door u zelf samengestelde chocolade voorzien van een bedrijfslogo maakt u uw relatiegeschenk nog persoonlijker door de verpakking te personaliseren. De wikkel kan geheel naar wens worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of tekst. Voeg daarnaast een persoonlijk boodschap kaartje toe en verras uw collega's, werknemers, klanten en zakelijke relaties. Desgewenst verzorgen wij de verzending naar uw relaties.

Direct offerte aanvragen 

Design uw unieke chocolade relatiegeschenk!

Chocstar staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en is daarmee de ultieme blijk van waardering. Onze zelf samen te stellen chocoladecadeaus en relatiegeschenken met logo zijn daarom perfect inzetbaar als personeelsgeschenk tijdens Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar, Pasen, Secretaressedag of Dag van de Zorg, maar ook als bedankje tijdens evenementen, voor het feliciteren van jubilea of als relatiegeschenk aan het einde van het jaar of tijdens de feestdagen.

Volledig gepersonaliseerd en per post bezorgd in luxe giftbox. Voor elke gelegenheid hebben we een passend product; van door u zelf samengestelde luxe chocoladeletters met logo voor Sinterklaas tot aan een gepersonaliseerde kerstboom van chocolade met Kerst. En van eerlijke chocolade paaseieren met Pasen tot aan unieke bedankjes voorzien van logo voor een evenement. Met een relatiegeschenk van chocolade brengt u de perfecte boodschap! Leuk om te krijgen én leuk om te geven. 

Interesse? Stuur ons een e-mail met uw wensen of bereken hieronder uw prijs en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat.

EMAIL STUREN  Samen brainstormen? 020 205 04 34 


Deze bedrijven gingen u voor:

referenties Chocstar Referenties 2


Personalisatie mogelijkheden chocolade relatiegeschenken

Wij geloven dat relatiegeschenken niet saai hoeven te zijn en daarom maakt u met een van onze personalisatie mogelijkheden uw relatiegeschenk van chocolade nog persoonlijker en specialer. Uw relatie op een originele en persoonlijke wijze verrassen met een uniek cadeau of een gepersonaliseerd geschenk wordt hierdoor heel makkelijk want iedereen wordt blij van chocolade!
 
Maak het cadeau nog persoonlijker met een persoonlijke boodschap


Kaart met persoonlijke boodschap

Iedereen kan een persoonlijke touch waarderen en door middel van een gepersonaliseerd kaartje, geeft u de ontvanger net dat beetje extra persoonlijke aandacht. Het met luxe, gouden sterren bezaaide Chocstar kaartje wordt aan de achterzijde bedrukt met de door u gekozen boodschap en toegevoegd aan de luxe gift box met chocolade. Zo bepaalt u zelf de gelegenheid van uw chocolade relatiegeschenk.

Een wikkel op maat in vrolijke design om de verpakking van het gepersonaliseerde relatiegeschenk van chocolade


Design een wikkel op maat

Design uw unieke chocolade relatiegeschenk! Elk chocoladecadeau wordt geleverd in een gift box met te personaliseren Chocstar wikkel.Kies uw favoriet uit de Chocstar designs, voorzie de wikkel van een zelfgekozen boodschap of van uw bedrijfslogo in zwart-wit of kleur (vanaf 50 stuks). Of ontwerp uw compleet eigen custom wikkel (vanaf 100 stuks) en maak uw chocolade relatiegeschenk cadeau nóg unieker.

Een chocoladereep met een schildje van witte chocolade bedrukt met een logo in eetbare inkt


Een logo met een schildje

Versier uw unieke chocolade relatiegeschenk met een print van uw bedrijfslogo of een zelf gekozen boodschap. Uw chocoladegeschenk wordt voorzien van een eetbaar schildje van eerlijke witte chocolade met daarop uw logo in full color eetbare inkt. Minimale afname: 50 stuks

Een chocoladereep met het logo van museum NEMO


Chocolade in de vorm van uw logo

Een chocoladecadeau volledig op maat bijvoorbeeld in de vorm van uw logo. Een uniek relatiegeschenk waarmee u écht indruk maakt. Niet alleen is het mogelijk om de chocolade in een door uw gewenste vorm te maken maar de verpakking kan ook nog eens volledig gepersonaliseerd worden. De chocolade is bij ons dus volledig te personaliseren van smaak tot design. Wij maken er chocola van, altijd. 

Direct offerte aanvragen Mail ons Bel ons 020 205 04 34


Relatiegeschenken van eerlijke chocolade

Eerlijke chocolade geschenken

Voor de bereiding van onze chocoladecadeaus en relatiegeschenken gebruiken wij uitsluitend 100% biologische en eerlijke chocolade van de Chocolatemakers en de allerbeste ingrediënten. Wij hechten in onze algehele bedrijfsvoering veel waarde aan duurzaamheid.

 

 

 


Voorbeelden van unieke en originele relatiegeschenken in chocolade

We hebben inmiddels alweer ruim 9 jaar ervaring in het maken van relatiegeschenken. Hieronder een kleine greep uit een aantal relatiegeschenken die we voor onze klanten hebben mogen maken.

Een chocoladereep met bloemen die we hebben mogen maken voor Bloomon

Bloomon bloemen chocolade met een gepersonaliseerde wikkel

Een chocoladereep met een schildje van chocolade voor woonfonds

Een relatiegeschenk van chocolade met het logo van Museum Nemo in Amsterdam

Een closeup van de chocoladereep met het logo van Nemo Museum en een gepersonaliseerde verpakking met logo

Een aantal gepersonaliseerde relatiegeschenken met een logo op de wikkel of in de chocolade

Een gepersonaliseerde chocoladereep met het logo van Citizen M in de chocoladereep

Direct offerte aanvragen Bel ons 020 205 04 34