Zakelijk - Chocolade relatiegeschenken met logo

Chocstar staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en is daarmee de ultieme blijk van waardering. 


Chocstar GiftboxDesign uw unieke chocolade relatiegeschenk!

De lekkerste Belgische chocolade met de hand gemaakt gecombineerd met een scheut persoonlijke aandacht van uw kant én heel veel liefde en aandacht van Chocstar is de ultieme blijk van waardering voor je medewerkers en relaties; ontvangers zullen zich speciaal voelen. Naast unieke door u zelf samengestelde chocolade voorzien van een bedrijfslogo maakt u uw relatiegeschenk nog persoonlijker door de verpakking te personaliseren. De wikkel kan geheel naar wens worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of tekst. Voeg daarnaast een persoonlijk boodschap kaartje toe en verras uw collega's, werknemers, klanten en zakelijke relaties. Desgewenst verzorgen wij de verzending naar uw relaties. Interesse? Vraag hieronder direct een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat.

 

 

Direct offerte aanvragen       Mail ons       Bel ons 020 205 04 34

 

 

 

 

 


chocstar Boodschapkaartje

Boodschapkaartje

Iedereen kan een persoonlijke touch waarderen en door middel van een gepersonaliseerd boodschapkaartje, geef je jouw ontvanger net dat beetje extra persoonlijke aandacht.

Het met luxe, gouden sterren bezaaide Chocstar kaartje wordt aan de achterzijde bedrukt met de door jou gekozen boodschap en toegevoegd aan de luxe gift box met chocolade. Zo bepaal je zelf de gelegenheid van jouw chocolade relatiegeschenk. Dat is nog eens iets anders dan het standaard kaartje in de brievenbus!    

Direct offerte aanvragen       Mail ons       Bel ons 020 205 04 34

 

 

 


 

Custom wikkelDesign uw custom Wikkel

Design uw unieke chocolade relatiegeschenk! Elk chocoladecadeau wordt geleverd in een gift box met te personaliseren Chocstar wikkel.

Kies uw favoriet uit de Chocstar designs, voorzie de wikkel van een zelfgekozen boodschap of van uw bedrijfslogo in zwart-wit of kleur (vanaf 50 stuks). Of ontwerp uw compleet eigen custom wikkel (vanaf 100 stuks) en maak uw chocolade relatiegeschenk cadeau nóg unieker.

  

Offerte aanvragen  Mail ons  Bel ons 020 205 04 34

 

 

 

 

 


 

Schildje van chocoladeKies voor het chocolade Schildje

Versier uw unieke chocolade relatiegeschenk met uw bedrijfslogo of een zelfgekozen boodschap. Uw Choco wordt voorzien van een eetbaar Schildje van witte, Fair Trade chocolade met daarop uw logo of boodschap in full colour eetbare inkt.

Minimale afname: 50 stuks.

  

Direct offerte aanvragen       Mail ons       Bel ons 020 205 04 34