Luxe chocoladeletters met logo

Gepersonaliseerde chocoladeletter met customised wikkel voor SinterklaasOp zoek naar een gepersonaliseerd sinterklaasgeschenk, luxe chocoladeletters met een logo of een chocoladereep met een customised wikkel en Sinterklaas boodschap? Voor Sinterklaas hebben we verschillende unieke, luxe chocoladecadeaus beschikbaar. Sowieso uniek én origineler dan die standaard chocoladeletter want bij Chocstar stelt u zelf uw chocoladeletter samen; met zelfgekozen ingrediënten, een logo op de chocolade en een volledig gepersonaliseerde wikkel!

 

Een persoonlijk personeelsgeschenk 

Alle letters van het alfabet, eerlijke Belgische chocolade en snelle levering. Onze persoonlijke chocoladeletters zijn hierdoor het ideale personeelsgeschenk voor Sinterklaas. Op een gemakkelijke manier, maak jij voor iedereen in het bedrijf een eigen letter. Tot 25 chocoladeletters zijn gemakkelijk te bestellen via de website, wilt u meer dan 25 chocoladeletters bestellen of meer informatie over de mogelijkheden stuur ons dan een mailtje met uw wensen of vraag hieronder direct vrijblijvend een offerte aan. 

 

Een uniek relatiegeschenk

Alle chocoladeletters en andere chocoladecadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door onze chocolatiers in ons chocoladelab in Amsterdam van de allerbeste, eerlijke Belgische chocolade. Voorzien van een Certifiaat van Echtheid en een luxe cadeauverpakking zijn de letters het ultieme Sinterklaascadeau en relatiegeschenk en zijn we niet voor niets hofleverancier van Sinterklaas.

 

 

Direct offerte aanvragen       Mail ons       Bel ons 020 205 04 34

 

 

 

Luxe chocoladeletters 

Design yourself
Formaat, samenstelling én verpakking 

Luxe chocoladeletters 

A t/m Z 
Alle letters van het alfabet

Luxe chocoladeletters 

Luxe giftbox 
Te personaliseren wikkel met logo

Luxe chocoladeletters 

Eerlijke chocolade 
Fair trade Belgische chocolade

 


 

Gepersonaliseerde wikkel

Luxe, fair trade chocoladeletters met gepersonaliseerde verpakking

Naast het zelf volledig kunnen samenstellen van de chocoladeletter en deze eventueel laten voorzien van een bedrijfslogo in chocolade kunt u ook de luxe giftbox personaliseren. Kies voor een logo op een van de door ons ontworpen Sinterklaas designs of ontwerp zelf een wikkel. Ook kunt u de gepersonaliseerde chocoladeletters voorzien van een persoonlijke boodschapkaartje. 

 

Feestelijke giftbox 
Net als al onze chocoladecadeaus worden onze gepersonaliseerde chocoladeletters feestelijk verpakt in een luxe verpakking voorzien van een certificaat van echtheid.

 

Verzendservice 
Willen jullie de luxe chocoladeletters verzenden naar verschillende adressen? Dat kan! U levert de adressen aan en wij verzorgen de rest. 

 

Direct offerte aanvragen       Mail ons       Bel ons 020 205 04 34