Luxe chocoladeletters als sinterklaasgeschenk

Gepersonaliseerde chocoladerepen met customised wikkel Op zoek luxe chocoladeletters met een logo, een gepersonaliseerd sinterklaasgeschenk, of een chocoladereep met een customised wikkel én Sinterklaas boodschap? Als Sinterklaasgeschenk hebben wij verschillende unieke, luxe chocolade cadeaus beschikbaar. Origineler en persoonlijk dan een standaard chocoladeletter, want bij Chocstar stel je zelf jouw sinterklaasgeschenk samen. Van de ingrediënten en de chocoladesoort tot aan een volledig gepersonaliseerde wikkel!

Vraag hier een offerte aan Samen brainstormen? 020 205 04 34

Een uniek en persoonlijk personeelsgeschenk met Sinterklaas

Onze persoonlijke chocoladeletters zijn het ideale personeelsgeschenk voor Sinterklaas. Alle letters van het alfabet, eerlijke Belgische chocolade en een snelle levering! Op een gemakkelijke manier customise jij voor iedereen in het bedrijf een eigen chocoladeletter. Meer informatie over de mogelijkheden? Stuur ons dan een mailtje met jouw wensen en wij denken gra

Mail ons voor meer informatie

Zakelijke chocolade als relatiegeschenk?

Alle chocoladeletters en andere chocoladecadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door onze chocolatiers in ons chocoladelab in Amsterdam van de allerbeste, eerlijke Belgische chocolade. Voorzien van een Certificaat van Echtheid en een luxe cadeauverpakking zijn de chocoladeletters het ultieme Sinterklaascadeau als relatiegeschenk. We zijn niet voor niets hofleverancier van Sinterklaas..

Check de mogelijkheden voor zakelijke gepersonaliseerde kerstgeschenken.

 

Luxe chocoladeletters

Design yourself
Formaat, samenstelling én verpakking

Luxe chocoladeletters

A t/m Z
Alle letters van het alfabet

Luxe chocoladeletters

Luxe giftbox
Te personaliseren wikkel met logo

Luxe chocoladeletters

Eerlijke chocolade
Belgische chocolade van Callebaut


Gepersonaliseerde wikkel

Gepersonaliseerde verpakking

Naast het zelf volledig kunnen samenstellen van de chocolade, en deze eventueel laten voorzien van een bedrijfslogo, kun je de luxe giftbox ook personaliseren. Ontwerp zelf een wikkel of kies voor jullie logo op een van de door ons ontworpen Sinterklaas designs. Voeg een persoonlijk boodschakaartje toe aan je chocolade cadeau om jouw geschenk helemaal af te maken.

Feestelijke giftbox

Net als al onze chocolade cadeaus wordt de gepersonaliseerde chocoladeletters feestelijk verpakt in een luxe verpakking en voorzien van een certificaat van echtheid.

Verzendservice

De luxe chocoladeletters verzenden naar verschillende adressen? Lever de adressen aan en wij ontzorgen jou van A tot Z! Bekijk onze zakelijke diensten en mogelijkheden

Direct offerte aanvragen Bel ons 020 205 04 34