Zakelijke Sinterklaasgeschenken: Luxe chocoladeletters met logo

Gepersonaliseerde chocoladeletter met customised wikkel voor Sinterklaas Op zoek naar een gepersonaliseerd sinterklaasgeschenk, luxe chocoladeletters met een logo of een chocoladereep met een customised wikkel en Sinterklaas boodschap? Voor Sinterklaas hebben we verschillende unieke, luxe chocoladecadeaus beschikbaar. Sowieso uniek én origineler dan die standaard chocoladeletter want bij Chocstar stelt u zelf uw sinterklaasgeschenk samen; met zelfgekozen ingrediënten, een logo op de chocolade en een volledig gepersonaliseerde wikkel!

 

Een persoonlijk personeelsgeschenk met Sinterklaas

Alle letters van het alfabet, eerlijke Belgische chocolade en een snelle levering. Onze persoonlijke chocoladeletters zijn hierdoor het ideale personeelsgeschenk voor Sinterklaas. Op een gemakkelijke manier, maak jij voor iedereen in het bedrijf een eigen chocoladeletter. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden stuur ons dan een mailtje met uw wensen of vraag hieronder direct vrijblijvend een offerte aan.

Ook op zoek naar een origineel kerstgeschenk voor je personeel of die gewaardeerde relaties? Check de mogelijkheden voor zakelijke gepersonaliseerde kerstgeschenken.

Een uniek relatiegeschenk van chocolade

Alle chocoladeletters en andere chocoladecadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door onze chocolatiers in ons chocoladelab in Amsterdam van de allerbeste, eerlijke Belgische chocolade. Voorzien van een Certificaat van Echtheid en een luxe cadeauverpakking zijn de letters het ultieme Sinterklaascadeau en relatiegeschenk en zijn we niet voor niets hofleverancier van Sinterklaas.

Bereken hier uw prijs Bel ons 020 205 04 34

Luxe chocoladeletters

Design yourself
Formaat, samenstelling én verpakking

Luxe chocoladeletters

A t/m Z
Alle letters van het alfabet

Luxe chocoladeletters

Luxe giftbox
Te personaliseren wikkel met logo

Luxe chocoladeletters

Eerlijke chocolade
Belgische chocolade van Callebaut


Gepersonaliseerde wikkel

Luxe, eerlijke chocoladeletters met gepersonaliseerde verpakking

Naast het zelf volledig kunnen samenstellen van de chocoladeletter en deze eventueel laten voorzien van een bedrijfslogo in chocolade kunt u ook de luxe giftbox personaliseren. Kies voor een logo op een van de door ons ontworpen Sinterklaas designs of ontwerp zelf een wikkel. Ook kunt u de gepersonaliseerde chocoladeletters voorzien van een persoonlijke boodschapkaartje.

 

Feestelijke giftbox

Net als al onze chocoladecadeaus worden onze gepersonaliseerde chocoladeletters feestelijk verpakt in een luxe verpakking voorzien van een certificaat van echtheid.

 

 

Verzendservice

Willen jullie de luxe chocoladeletters verzenden naar verschillende adressen? Dat kan! U levert de adressen aan en wij verzorgen de rest.

 

Direct offerte aanvragen Bel ons 020 205 04 34