Custom chocoladevormen / logo in chocolade

Custom chocoladevormen, logo's, beeldmerken in chocolade Chocolade in de vorm van uw logo, het beeldmerk van jullie bedrijf op een chocoladereep of een chocoladecadeau in de vorm van een van jullie producten? Een specifiek model in 2D of 3D, het kan!

Een custom chocoladereep voledig op maat is al te bestellen vanaf 1 exemplaar, maar in verband met de opstartkosten (o.a. bestaande uit het maken van een 2D of 3D tekening, het produceren van een matrijs en het vacuumvormen van de chocolademallen/gietvormen) vanaf 100 stuks wat gunstiger geprijsd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij maken er chocola van, altijd.

Met uw logo, beeldmerk of slogan in chocolade onderscheidt u zich en met dit originele relatiegeschenk laat u uw klanten en relaties zien dat u hen waardeert.

Uw logo in chocolade, een smaakvol relatiegeschenk

 

Mail ons       Bel ons 020 205 04 34

  

 


 

Het logo van nemo in de chocoladeLogo chocolade 

Er zijn verschillende technieken mogelijk voor het realiseren van logo chocolade. Afhankelijk van uw logo of boodschap zijn er 4 opties:

1. Chocolade voorzien van een eetbare bedrukking (foto's ook mogelijk).
2. Een logo op de chocolade (reliëfchocolade / embossed chocolade) waarbij uw logo/boodschap/beeldmerk als reliëf op de chocolade wordt verwerkt.
3. Een chocoladetablet met uw logo/boodschap/beeldmerk verzonken in de chocolade. 
4. Een chocoladevorm volledig op maat, bijvoorbeeld uw beeldmerk als chocoladeletter of een relatiegeschenk van chocolade in de vorm van uw product. 

In overleg bekijken we op basis van uw gewenste resultaat welke optie het meest geschikt én technisch haalbaar is in chocolade. 

 


 

Metadecor logo in chocoladeUitleg proces chocolade op maat  

Na te hebben besloten welke van de bovenstaande technieken het meest geschikt is gaan we aan de slag. De eerste stap is het maken van een matrijs/model van de chocoladereep of chocoladevorm. Dit is eigenlijk een voorbeeld van het eindresultaat. Deze matrijs gebruiken we om met behulp van een vacuümvorm machine mallen/gietvormen te trekken. Deze mallen worden vervolgens door onze chocolatiers met de hand gevuld met chocolade. 

 

 

 

Mail ons       Bel ons 020 205 04 34

 

 


 

Voor deze bedrijven hebben we o.a. chocolade mogen maken:

referenties ChocstarReferenties 2


 

EEn chocoladereep in de vorm van het NEMO Museum in Amsterdam

Een gepersonaliseerde chocoladereep met het logo van Hotel Citizen M in meervoud in de chocoladereep verzonken

Een closeup van een gepersonaliseerde chocoladereep met het logo van Hotel Citizen M in meervoud in de chocoladereep verzonken

Mail ons       Bel ons 020 205 04 34