Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Custom chocoladevormen / logo in chocolade

Custom chocoladevormen, logo's, beeldmerken in chocolade

Jouw logo in chocolade, het beeldmerk van jullie bedrijf op een chocoladereep of een chocolade cadeau in de vorm van een van jullie producten, het kan! Ook een specifiek model in 2D of 3D is mogelijk. 

Mail ons Samen brainstormen? 020 205 04 34

Een custom chocoladereep volledig op maat is al te bestellen vanaf 1 exemplaar, maar in verband met de opstartkosten (o.a. bestaande uit het maken van een 2D of 3D tekening, het produceren van een matrijs en het vacuumvormen van de chocolademallen/gietvormen) vanaf 100 stuks wat gunstiger geprijsd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij maken er chocola van, altijd!

Met jouw logo, beeldmerk of slogan in chocolade onderscheidt jij je en met een originele relatiegeschenk laat je klanten en relaties zien dat je hen waardeert.

 


Logo in chocolade Nemo Museum

Logo chocolade

 

Er zijn verschillende technieken mogelijk voor het realiseren van logo chocolade. Afhankelijk van jouw logo of boodschap zijn er 4 opties:

  1. Chocolade voorzien van een eetbare bedrukking (foto's ook mogelijk);
  2. Een logo op de chocolade (reliëfchocolade / embossed chocolade) waarbij jouw logo/boodschap/beeldmerk als reliëf op de chocolade wordt verwerkt;
  3. Een chocoladetablet met jouw logo/boodschap/beeldmerk verzonken in de chocolade;
  4. Een chocoladevorm volledig op maat, bijvoorbeeld jouw beeldmerk als chocoladeletter of een relatiegeschenk van chocolade in de vorm van je product.

    In overleg bekijken we op basis van je gewenste resultaat welke optie het meest geschikt én technisch haalbaar is in chocolade.

Direct een offerte aanvragen


Logo in chocolade Metadecor

Uitleg proces chocolade op maat

 

Na te hebben besloten welke van de bovenstaande technieken het meest geschikt is gaan wij aan de slag. De eerste stap is het maken van een matrijs/model van de chocoladereep of chocoladevorm. Dit is eigenlijk een voorbeeld van het eindresultaat. Deze matrijs gebruiken we om met behulp van een vacuümvorm machine mallen/gietvormen te trekken. Deze mallen worden vervolgens door onze chocolatiers met de hand gevuld met jouw gekozen chocolade.

Mail ons Bel ons 020 205 04 34


Voor deze bedrijven hebben we o.a. chocolade mogen maken:

referenties logo in chocolade Chocstar Chocstar relatiegeschenken van chocolade referenties


Chocolade in de vorm van het logo NEMO Museum in Amsterdam

Gepersonaliseerde chocoladereep met het logo van Hotel Citizen M in meervoud in de chocoladereep verzonken

Mail ons Bel ons 020 205 04 34