Chocolade cadeaus

Online een chocolade cadeau bestellen voor elke gelegenheid. Heb je even geen inspiratie? No worries, wij hebben een selectie gemaakt met lekkere, leuke en handige chocolade samenstellingen. Van liefdesverdriet, een verjaardag tot een romantisch cadeau.

Originele chocolade geschenken 

Er is altijd wel een reden om iemand te trakteren en te verrassen met een door jou zelf samengesteld chocoladegeschenk. Gepersonaliseerde Chocstar cadeaus van chocolade bestel je in enkele stappen. Dus wie verras jij met een prachtig en superlekker chocoladecadeau? Chocolade is niet alleen met Sinterklaas en kerst een perfect geschenk, nee ook op een verjaardag, als bedankje of om sorry te zeggen wordt een uniek chocoladecadeau ontzettend gewaardeerd. Van een uniek chocoladecadeau tot aan een prachtige giftbox en een stevige verzendverpakking. Bij elk chocolade cadeau is het mogelijk jouw eigen persoonlijke boodschap toe te voegen. Zo maak je jouw verrassing nog persoonlijker. Bij Chocstar vind je een uniek ambachtelijk chocolade cadeau voor elke gelegenheid! We hebben voor ieder een perfect chocolade cadeau. En wil je de chocolade liever zelf houden? Dat mag natuurlijk ook ;). 

Een origineel chocolade cadeau versturen

Het uitkiezen van een goed cadeau waar je iemand ‘echt’ blij mee maakt kan soms lastig zijn. Iets met een verrassingseffect? Iets lekkers of iets persoonlijks? Wat dacht je van alle drie deze aspecten in de vorm van een gepersonaliseerd chocolade cadeau? Met een persoonlijke en (h)eerlijk chocolade cadeau voor Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw, Pasen, Koningsdag, Secretaressedag, Valentijnsdag, Moeder- en Vaderdag, gewoon als een simpel bedankje of zelfs als huwelijkscadeau zit je altijd helemaal goed. 

Chocolade cadeaus per post

Onze chocolade wordt met de hand gemaakt van hoogstaande kwaliteit cacao. Van (h)eerlijke chocolade van Chocolatemakers en andere heerlijke ingrediënten maken onze chocolatiers de lekkerste:

En ga zo maar door. 

Enne een tip; Heb je snel een cadeautje nodig? Check onze 'op de valrepen'! Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, vandaag op de post! 

Personaliseer jouw cadeau

In drie eenvoudige stappen bestel je jouw gepersonaliseerde chocolade cadeau. Kies jouw gewenste chocolade combinaties, personaliseer de verpakking van jouw chocolade geschenk met een wikkel en naam en voeg tot slot een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Indien gewenst laat je je cadeau op een later tijdstip bezorgen. Plan bijvoorbeeld je cadeau voor Valentijnsdag alvast in, zo weet je zeker dat je het niet vergeet. Vind je het lastig om een keuze te maken tussen al die lekkere chocolade combinaties? Bekijk dan onze chocolade cadeaubonnen

Chocolade relatiegeschenken met bedrijfslogo

Onze chocolade cadeaus zijn ook uitermate geschikt als personeels- of relatiegeschenk. Met onze personalisatie mogelijkheden voor jouw chocolade geschenk verras je gegarandeerd jouw personeel of die gewaardeerde relatie. 

Stel jouw chocolade relatiegeschenk zelf samen, laat je bedrijfslogo bedrukken op chocolade of design een wikkel op maat.

Gepersonaliseerde chocolade laten bezorgen in de brievenbus

Onze (h)eerlijke chocolade per post versturen als verrassing op de deurmat zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen een onbezorgd genietmomentje te bezorgen. Onze chocolade cadeaus worden verstuurd in een op-maat-gemaakt brievenbusdoosje, ze passen dus gewoon door de brievenbus, wel zo handig. Je hoeft dus niet thuis te zijn om de chocolade in ontvangst te nemen. Het is mogelijk om je chocolade cadeau direct naar de ontvanger te sturen. Geef je jouw cadeau liever persoonlijk? Dan stuur je jouw gepersonaliseerde chocolade cadeau naar jezelf.