Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeaus in de vorm van een hart

Chocoladesmaak

Formaat

Handgemaakte chocolade harten gemaakt van échte eerlijke Belgische chocolade en gevuld met de allerlekkerste ingrediënten en toppings.

Unieke chocolade harten 

Of je nu het hart van je vriend of vriendin sneller wil laten kloppen, iemand een hart onder de riem wil steken of zomaar wat extra liefde wil toesturen, met onze gepersonaliseerde chocolade harten komt jouw boodschap gegarandeerd over. Maak jouw chocolade cadeau nog persoonlijker en geef je choco een eigen naam en voeg jouw persoonlijke boodschap toe.

Chocolade hart bestellen & versturen

De Chocstar chocolade harten zitten bomvol liefde en worden gevuld met de lekkerste ingrediënten en toppings. Onze chocolatiers hebben een selectie gemaakt van de lekkerste chocolade combinaties in de vorm van een hart, ideaal voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. De chocolade harten worden speciaal voor jou met de hand gemaakt in het chocoladelab in Amsterdam. Onze chocolatiers gebruiken meer dan 65 verschillende ingrediënten die zij combineren in hun chocolade creaties. Zij kiezen de lekkerste combinatie van ingrediënten die zij zowel in als op de chocolade verwerken. Dit zorg voor ware smaaksensaties. Daarnaast maken zij er een waar kunstwerkje van. Dit maakt het nog leuker om een chocolade hart op te sturen als verrassing door de brievenbus.

Gepersonaliseerde chocolade harten

Onze gepersonaliseerde chocolade harten zijn een mooi, uniek, origineel én superlekker cadeau voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, als geschenk voor je geliefde of om iemand een hart onder de riem mee te steken.

Je stelt het chocoladecadeau in de vorm van een hart helemaal zelf samen. In 3 eenvoudige stappen heb jij je favoriete hart van chocolade volledig gepersonaliseerd en kan hij worden opgestuurd naar de gelukkige ontvanger. Je start met het kiezen van je gewenste chocolade combinatie en start vervolgens met het personaliseren van je geschenk. 

Chocolade hart met je eigen tekst 

De chocolade harten worden verpakt in een luxe giftbox voorzien van een mooie wikkel. Het design van de wikkel kies je zelf. Ook geef je (alleen als je dit wilt natuurlijk) je chocolade hart een eigen tekst. Deze tekst komt op de wikkel van jouw cadeau te staan. Wil je het hart nog persoonlijker willen maken? Voeg dan een boodschapkaartje met jouw persoonlijke (liefdes) boodschap toe. Na het invullen van je boodschap, vul je het verzendadres in. Je kunt het hart van chocolade versturen naar jezelf of rechtstreeks naar de ontvanger. 

Sorry zeggen met een chocolade hart?

Bestaat er zoiets als ‘sorry chocolade’? Ja, natuurlijk! Eigenlijk zijn natuurlijk al onze chocolades geschikt om sorry mee te zeggen, maar met een chocolade hart leg je er nog een schepje bovenop. Kies je dan ook nog voor een bijpassende wikkel en personaliseer jij je ‘sorry chocolade’ met een lieve boodschap, dan maak je zeker een goede kans dat de ontvanger weer kan lachen!

Je chocolade hart versturen en laten bezorgen

Wij bezorgen jouw gepersonaliseerde chocolade hart door heel Nederland. De meeste chocolade cadeaus passen gewoon door de brievenbus. Super handig; de ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn als PostNL op de stoep staat. Bestel jij jouw chocolade hart op werkdagen vóór 17.00 uur, dan worden je cadeau dezelfde dag nog verzonden en door PostNL en zo snel mogelijk veilig bezorgd in de brievenbus.

Wil jij je chocolade hart laten versturen voor een speciale gelegenheid zoals Moederdag, Vaderdag of bijvoorbeeld een verjaardag? Plan je geschenk dan alvast in en kies bij je bestelling eenvoudig een verzenddatum naar keuze. Wij versturen vervolgens jouw geschenk op de door jouw gekozen verzenddatum.