Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Luxe gepersonaliseerde Kerst- en nieuwjaarsgeschenken

Gepersonaliseerde chocoladerepen met customised wikkel Voor de kerst- en feestdagen hebben we verschillende, unieke chocolade cadeaus beschikbaar, origineler dan het standaard kerstpakket! Gepersonaliseerde kerstgeschenken, luxe chocoladetabletten met een bedrijfslogo of een chocoladereep met customised wikkel vind je bij Chocstar. Stel zelf een chocoladereep, kerstboom van chocolade of een chocoladester samen. Met zelfgekozen ingrediënten, een logo op de wikkel of een volledig gepersonaliseerde wikkel! 

Bereken hier jouw prijs!

Handgemaakte, luxe chocolade cadeaus van eerlijke chocolade

Alle kerstchocolades en andere chocolade cadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in ons chocoladelab in Amsterdam. Onze chocolatiers gebruiken hiervoor de allerbeste, eerlijke Belgische chocolade. De kerstgeschenken worden verpakt in een luxe giftbox die kan worden voorzien van een gepersonaliseerde wikkel met logo en zijn daarmee een persoonlijk en zeer gewaardeerd kerstcadeau.

Tot 25 kerstchocolades en eindejaarsgeschenken zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. Wil je meer dan 25 chocoladecadeaus bestellen of meer informatie over de mogelijkheden? Stuur ons een e-mail met jouw wensen of bereken hieronder eenvoudig je prijs. 

Samen brainstormen? 020 205 04 34 

Luxe chocoladeletters

Design yourself
Formaat, samenstelling én verpakking

Luxe chocoladeletters

Uniek
Handgemaakt speciaal voor jou

Luxe chocoladeletters

Luxe giftbox
Te personaliseren wikkel met logo

Luxe chocoladeletters

Eerlijke chocolade
Belgische chocolade van Callebaut


luxe kerstgeschenk chocolade

Luxe kerstgeschenken met gepersonaliseerde verpakking

Je kunt jouw chocolade kerstgeschenk laten voorzien van een logo op de chocolade. Daarnaast is het ook mogelijk de chique verpakking te personaliseren. Ontwerp zelf een wikkel of kies voor een logobedrukking op de door ons ontworpen Kerst designs. Maak je kerstgeschenk af met een persoonlijke boodschap je bent klaar om personeel en relaties op een originele manier te verrassen! 

Kerst chocolade met een Feestelijke giftbox

Alle chocolade cadeaus worden standaard geleverd in een feestelijke giftbox mét een certificaat van echtheid.

Verzendservice

Jullie kerst- en nieuwjaarsgeschenken versturen naar diverse mensen? Lever ons deadressen aan en wij ontzorgen je van A tot Z! Bekijk onze zakelijke diensten en mogelijkheden

Direct offerte aanvragen Bel ons 020 205 04 34