Luxe gepersonaliseerde Kerstgeschenken

Gepersonaliseerde chocoladerepen met customised wikkelOp zoek naar een gepersonaliseerd kerstgeschenk, luxe chocoladetabletten met een bedrijfslogo of een chocoladereep met een customised wikkel en Kerst- of eindejaarsboodschap? Voor de kerst- en feestdagen hebben we verschillende unieke cadeaus beschikbaar, uniek en origineler dan het standaard kerstpakket! Bij Chocstar stelt u zelf een chocoladereep, kerstboom van chocolade of een chocoladester; met zelfgekozen ingrediënten, een logo op de wikkel of bij afname van meer dan 100 stuks een volledig gepersonaliseerde wikkel!

 

Handgemaakte, luxe chocoladecadeaus van fair trade chocolade

Alle kerstchocolades en andere chocoladecadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in ons chocoladelab in Amsterdam. Onze chocolatiers gebruiken hiervoor de allerbeste, eerlijke Belgische chocolade. De kerstgeschenken worden verpakt in een luxe giftbox die kan worden voorzien van een gepersonaliseerde wikkel met logo en zijn daarmee een persoonlijk en zeer gewaardeerd kerstcadeau.

Tot 25 kerstchocolades en eindejaarsgeschenken zijn gemakkelijk te bestellen via de website, wilt u meer dan 25 chocoladecadeaus bestellen of meer informatie over de mogelijkheden stuur ons dan een mailtje met uw wensen of vraag hieronder gemakkelijk vrijblijvend een offerte aan. 

 

Direct offerte aanvragen       Mail ons       Bel ons 020 205 04 34

 

 

 

Luxe chocoladeletters 

Design yourself
Formaat, samenstelling én verpakking 

Luxe chocoladeletters 

Uniek
Handgemaakt speciaal voor u 

Luxe chocoladeletters 

Luxe giftbox 
Te personaliseren wikkel met logo

Luxe chocoladeletters 

Eerlijke chocolade 
Fair trade Belgische chocolade

 


 

Gepersonaliseerde wikkelLuxe kerstgeschenken met gepersonaliseerde verpakking

 

U kunt uw kerstgeschenk van chocolade laten voorzien van een logo op de chocolade. Daarnaast kunt ook de chique verpakking personaliseren. U kunt zelf een wikkel ontwerpen of kiezen voor een logobedrukking op een van de door ons ontworpen Kerst designs. Daarnaast kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen aan uw kerstgeschenk.

 

Feestelijke giftbox 

Alle chocoladecadeaus worden standaard geleverd in een feestelijke giftbox mét een certificaat van echtheid.

 

Verzendservice 

De kerstgeschenken versturen naar verschillende mensen? Geen probleem, wij verzorgen dat verzending graag voor u. U kunt hiervoor een excel bestand met adressen aanleveren.

 

Direct offerte aanvragen       Mail ons       Bel ons 020 205 04 34