Luxe gepersonaliseerde Kerst- en nieuwjaarsgeschenken

Gepersonaliseerde chocoladerepen met customised wikkel Op zoek naar een gepersonaliseerd kerstgeschenk, luxe chocoladetabletten met een bedrijfslogo of een chocoladereep met een customised wikkel en Kerst- of eindejaarsboodschap? Voor de kerst- en feestdagen hebben we verschillende unieke chocolade cadeaus beschikbaar, uniek en origineler dan het standaard kerstpakket! Bij Chocstar stelt u zelf een chocoladereep, kerstboom van chocolade of een chocoladester; met zelfgekozen ingrediënten, een logo op de wikkel of bij afname van meer dan 100 stuks een volledig gepersonaliseerde wikkel!

Handgemaakte, luxe chocoladecadeaus van eerlijke chocolade

Alle kerstchocolades en andere chocoladecadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in ons chocoladelab in Amsterdam. Onze chocolatiers gebruiken hiervoor de allerbeste, eerlijke Belgische chocolade. De kerstgeschenken worden verpakt in een luxe giftbox die kan worden voorzien van een gepersonaliseerde wikkel met logo en zijn daarmee een persoonlijk en zeer gewaardeerd kerstcadeau.

Tot 25 kerstchocolades en eindejaarsgeschenken zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. Wilt u meer dan 25 chocoladecadeaus bestellen of meer informatie over de mogelijkheden? Stuur ons een e-mail met uw wensen of bereken hieronder eenvoudig uw prijs. 

Bereken hier uw prijs Bel ons 020 205 04 34

Luxe chocoladeletters

Design yourself
Formaat, samenstelling én verpakking

Luxe chocoladeletters

Uniek
Handgemaakt speciaal voor u

Luxe chocoladeletters

Luxe giftbox
Te personaliseren wikkel met logo

Luxe chocoladeletters

Eerlijke chocolade
Belgische chocolade van Callebaut


Gepersonaliseerde wikkel

Luxe kerstgeschenken met gepersonaliseerde verpakking

 

U kunt uw kerstgeschenk van chocolade laten voorzien van een logo op de chocolade. Daarnaast kunt ook de chique verpakking personaliseren. U kunt zelf een wikkel ontwerpen of kiezen voor een logobedrukking op een van de door ons ontworpen Kerst designs. Daarnaast kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen aan uw kerstgeschenk.

 

Kerst chocolade met een Feestelijke giftbox

Alle chocoladecadeaus worden standaard geleverd in een feestelijke giftbox mét een certificaat van echtheid.

 

 

Verzendservice

De kerst- en nieuwjaarsgeschenken versturen naar verschillende mensen? Geen probleem, wij verzorgen dat verzending graag voor u. U kunt hiervoor een excel bestand met adressen aanleveren.

 

Direct offerte aanvragen Bel ons 020 205 04 34