Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Chocolade cijfers

Handgemaakte chocolade cijfers gemaakt van échte eerlijke Belgische chocolade en gevuld met de allerlekkerste ingrediënten en toppings. Dat is weer eens wat anders dan die standaard kaart met het jubileumcijfer op de voorkant.

Of je nu het 25-jarige huwelijk van je ouders viert, de 1ste verjaardag van je nichtje of op zoek bent naar een origineel cadeau voor een 10-jarig jubileum op het werk, met onze gepersonaliseerde chocolade cijfers komt jouw boodschap gegarandeerd over.

Chocoladesmaak

Nieuw: chocolade cijfers!

Cijfers, maar dan in de vorm van chocolade! Naast onze welbekende chocoladeletters met Sinterklaas hebben onze chocolatiers nu ook de lekkerste chocolade combinaties samengesteld in de vorm van chocolade cijfers. De chocolade cijfers zijn ideaal om iemand volop in ’t zonnetje te zetten, ideaal als cadeau bij een 10, 25 of zelfs 50 jaar huwelijk, het 10-jarige werkjubileum van je collega, als cadeautje voor je neefje of nichtje die zijn of haar eerste verjaardag viert of zomaar om te vieren dat je al 7 jaar bevriend bent met de ene vriendin die altijd voor je klaar staat. Voor welke gelegenheid je de gepersonaliseerde chocolade cijfers inzet, jouw boodschap komt gegarandeerd over. 

Chocolade cijfers om een jubileum te vieren

In 3 eenvoudige stappen personaliseer je jouw chocolade cijfers; je kiest het gewenste cijfer wat past bij het jubileum, personaliseert de wikkel en voegt jouw/jullie persoonlijke boodschap toe.