Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cijfers

Chocoladesmaak

Handgemaakte chocolade cijfers gemaakt van (h)eerlijke chocolade van de Chocolatemakers en gevuld met de allerlekkerste ingrediënten en toppings. Dat is weer eens wat anders dan die standaard kaart met het jubileumcijfer op de voorkant.

Nieuw: chocolade cijfers!

Cijfers, maar dan in de vorm van chocolade! Naast onze welbekende chocoladeletters met Sinterklaas hebben onze chocolatiers nu ook de lekkerste chocolade combinaties samengesteld in de vorm van chocolade cijfers. De chocolade cijfers zijn ideaal om iemand volop in ’t zonnetje te zetten, ideaal als cadeau bij een 10, 25 of zelfs 50 jaar huwelijk, het 10-jarige werkjubileum van je collega, als cadeautje voor je neefje of nichtje die zijn of haar eerste verjaardag viert of zomaar om te vieren dat je al 7 jaar bevriend bent met de ene vriendin die altijd voor je klaar staat. Voor welke gelegenheid je de gepersonaliseerde chocolade cijfers inzet, jouw boodschap komt gegarandeerd over. 

Chocolade cijfers om een jubileum te vieren

Of je nu het 50-jarige huwelijk van je ouders viert, de 1ste verjaardag van je nichtje of op zoek bent naar een origineel cadeau voor een 5-jarig jubileum op het werk, met onze gepersonaliseerde chocolade cijfers komt jouw boodschap gegarandeerd over.

Gepersonaliseerde jubileum cijfers

De chocoladecadeaus worden gemaakt van de allerlekkerste 100% biologische chocolade van de Chocolatemakers. In 3 eenvoudige stappen personaliseer je jouw chocolade cijfers; je kiest het gewenste cijfer wat past bij het jubileum, personaliseert de wikkel en voegt jouw/jullie persoonlijke boodschap toe.

Gepersonaliseerde chocolade cijfers in luxe verpakking

Je stelt jouw chocolade cadeau zelf samen in 3 eenvoudige stappen. Je kies jouw jubileum cijfer, personaliseert de verpakking en voegt een lieve persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger(s). Alle chocoladecijfers worden net als onze andere chocolade cadeaus geleverd in een mooi, luxe giftbox. Deze giftbox wordt voorzien van een wikkel naar keuze en indien gewenst geef jij je jubileum cadeau een eigen unieke naam.