Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeaus als bedankje

Chocoladesmaak

Formaat

Een cadeau versturen om iemand te bedanken, voor dat lekkere etentje, die spierballen tijdens de verhuizing, hulp bij die moeilijke opdracht, bedankje voor je collega?

Zeg het met unieke, handgemaakte chocolade. 

Chocolade bedankje versturen

Dé manier om iemand te bedanken in deze toch wel gekke tijd.... is met een verrassing door de brievenbus, en wel in de vorm van chocolade. Een klein bedankje, maar een groot gebaar. Met een chocolade geschenk bezorg je de ontvanger gegarandeerd een glimlach. Geef een van onze lekkere chocolade combinaties cadeau en zeker weten dat ze de volgende keer in de rij staan om je te helpen. Het lekkerste cadeau om iemand te bedanken verstuur je per brievenbuspost!

Gepersonaliseerde chocolade bedankjes

Chocolade bedankjes zijn leuk, maar wat maakt onze chocolade geschenken zo speciaal? Je stelt jouw chocolade bedankje volledig zelf samen in drie eenvoudige stappen. Al onze chocolade cadeaus worden gemaakt van (h)eerlijke, Belgische chocolade. In combinatie met de lekkerste ingrediënten worden onze chocolade cadeaus met de hand gemaakt en verwerkt tot een chocoladereep, chocolade hart of tot een van de andere formaten. Of je nu gek bent op witte, melk- of pure chocolade voor elke chocoladeliefhebber maken onze chocolatiers unieke combinaties.

Vervolgens verpakken we jouw chocolade cadeau in een prachtige giftbox met een te personaliseren wikkel. Tot slot voeg je je persoonlijke ‘dankjewel’ boodschap toe.

Zeg ‘dankjewel’ met chocolade

Wie wordt er nu niet blij van chocolade? Volgens de wetenschap (onderzoek van de Maastricht University) maakt chocolade de grootste kans om hoog op het lijstje van 'lekkers' te eindigen. Gemiddeld eten we zo'n 5 tot 6 kilo chocolade per jaar. Chocolade is dan ook het meest geconsumeerde product in de categorie zoetigheden. 

Of je nu die ene collega wil bedanken, je vriend(in) die altijd voor je klaar staat of die gewaardeerde relatie, die zo geduldig is geweest de afgelopen periode, dit bedankje gaat zeker een glimlach bezorgen bij de ontvanger. Je stemt je cadeau volledig af op de ontvanger. Wist je dat je de naam van jouw chocolade geschenk ook kan aanpassen? Zo maak je je chocolade bedankje nog persoonlijker.

Een bedankje van chocolade laten bezorgen

Heb je jouw chocolade cadeau besteld? Dan gaan onze chocolatiers en inpak Oempa Loempa’s met veel plezier aan de slag met jouw gewenste chocolade creatie. Wij zorgen dat jouw doosje vol liefde zo snel mogelijk wordt bezorgd bij de gelukkige ontvanger.

Bestel je jouw chocolade bedankje op werkdagen voor 17:00 uur? Dan wordt je cadeau dezelfde dag nog verzonden en door PostNL zo snel mogelijk veilig bezorgd in de brievenbus.