Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Sorry zeggen met een chocolade cadeau

Chocoladesmaak

Formaat

Sorry zeggen met chocolade? Soms schieten woorden tekort, maar met een van onze heerlijke, unieke chocolade cadeaus komt je excuses zeker over. 

Het lekkerste sorry cadeau van chocolade

Zeg sorry met een persoonlijk chocolade cadeautje. Met luxe, handgemaakte chocolade, voorzien een persoonlijke boodschap en een gepersonaliseerde verpakking word je vast snel vergeven. Wiens humeur knapt er nou niet op van zo'n overheerlijk verrassing door de brievenbus? Heb je iets goed te maken? Ben je te ver gegaan? Is 'het spijt me' niet genoeg en vind je het echt tijd om het op een creatieve manier goed te maken? Laat een uniek chocolade cadeau bezorgen bij de persoon tegen wie jij sorry wil zeggen. Zo bied je op een wel heel persoonlijke manier je excuses aan.

Zeg sorry met een gepersonaliseerd chocolade cadeau

Zomaar even 'sorry zeggen’ is niet altijd de oplossing. Diverse onderzoeken laten zien dat ‘excuses aanbieden’ echt kan werken, mits je het goed aanpakt. Roy J. Lewicki deed onderzoek naar de effecten van het aanbieden van excuses. Naar aanleiding van zijn onderzoek beweert hij dat ‘het erkennen van je fouten’ een van de 5 belangrijkste factoren is bij het zeggen van sorry.

Heb jij iemand aan wie jij je oprechte excuses aan wil bieden? Op het boodschappen kaartje bij de bestelling van jouw gepersonaliseerde chocolade cadeau voeg je eenvoudig jouw persoonlijke ‘sorry boodschap’ toe. Geef aan dat het jouw fout is, zonder een ‘maar’ of een ‘als’.

Zeg sorry in de naam van je chocolade cadeau

Kies een van onze handgemaakte chocolade repen of chocolade harten en verstuur deze rechtstreeks per post naar de persoon tegen wie je 'sorry wilt zeggen'. Wil je jouw ‘sorry chocolade cadeau’ nog persoonlijker maken? Dat kan. Het is namelijk mogelijk om zelfs de naam van je chocolade cadeau aan te passen.

Sorry chocolade laten bezorgen

Oogcontact en oprechte uitdrukkingen zijn volgens Lewicki belangrijk wanneer je jouw excuses persoonlijk aanbiedt. Wil jij je excuses persoonlijk overhandigen? Stuur jouw chocolade cadeau dan naar jezelf. Is de afstand te groot of heb je écht geen tijd om langs te gaan? Geen probleem, het is ook mogelijk om jouw chocolade excuses rechtstreeks te laten bezorgen bij de ontvanger. Dat is gegarandeerd een gewaardeerde verrassing door de brievenbus.

Hoe je ook sorry gaat zeggen, laat op een unieke en persoonlijke manier zien dat jij het echt meent.