Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Sorry zeggen met een chocolade cadeau

Soms schieten woorden tekort, met een van onze heerlijke, unieke chocoladecadeaus komt je excuses zeker over. Met luxe, handgemaakte chocolade, met een persoonlijke boodschap en een gepersonaliseerde verpakking word je vast snel vergeven. 

Chocoladesmaak

Formaat

  1. MEEST GEKOZEN

Het lekkerste sorry cadeau van chocolade

Soms schieten woorden tekort, met een van onze heerlijke, unieke chocoladecadeaus komt je excuses zeker over. Heb je iets goed te maken? Ben je te ver gegaan? Is 'het spijt me' niet genoeg en vind je het echt tijd om op een creatieve en uitgebreider manier goed te maken? Laat een uniek chocolade cadeau bezorgen bij de persoon tegen wie jij sorry wil zeggen. Zo zeg je sorry op een wel heel persoonlijke manier.

Zeg sorry met een gepersonaliseerd chocolade cadeau

‘Zomaar even Sorry zeggen’ is niet altijd de oplossing. Diverse onderzoeken laten zien dat ‘excuses aanbieden’ echt kan werken, mits je het goed aanpakt. Onderzoek Roy J. Lewicki deed onderzoek naar de effecten van het aanbieden van excuses. Naar aanleiding van zijn onderzoek beweert hij dat ‘het erkennen van je fouten’ een van de 5 belangrijkste factoren is bij het zeggen van sorry.

Heb jij iemand aan wie jij je oprechte excuses aan wil bieden? Op het boodschappen kaartje bij de bestelling van jouw gepersonaliseerde chocoladecadeau voeg je eenvoudig jouw persoonlijke ‘sorry boodschap’ toe. Geef aan dat het jouw fout is, zonder een ‘maar’ of een ‘als’.

Zeg sorry in de naam van je chocoladecadeau

Kies een van onze handgemaakte chocolade repen of chocolade harten en verstuur deze rechtstreeks per post naar de persoon tegen wie je 'sorry wilt zeggen'. Wil je jouw ‘Sorry chocolade cadeau’ nog persoonlijker maken? Dat kan. Het is namelijk mogelijk om zelfs de naam van je chocolade cadeau aan te passen. In ons assortiment hebben wij unieke choco namen zoals bijvoorbeeld de choco ‘REEParatie’. Wil je toch je eigen naam eraan geven of de naam van de ontvanger erin zetten? In de eerste stap van je bestelling pas je de naam van jouw chocolade cadeau handmatig aan.

Sorry chocolade laten bezorgen

Oogcontact en oprechte uitdrukkingen zijn volgens Lewicki belangrijk wanneer je jouw excuses persoonlijk aanbiedt. Wil jij je excuses persoonlijk aanbieden? Stuur jouw chocolade cadeau dan eerst naar jezelf. In de huidige omstandigheden is het helaas zo dat we niet ‘zomaar’ even bij elkaar langs mogen gaan. Geen probleem, het is ook mogelijk om jouw sorry chocolade rechtstreeks te laten bezorgen bij de ontvanger. Dat is gegarandeerd een gewaardeerde verrassing door de brievenbus.

Hoe je ook sorry gaat zeggen, laat op een unieke en persoonlijke manier zien dat jij jouw excuus echt meent.