Originele chocolade cadeaus voor Vaderdag

Chocoladesmaak

Formaat

Nee, dit jaar geen hamers, heggenscharen, stropdassen of andere uiterst verrassende en super originele (euhh) cadeaus want dit jaar gaan we voor lekker! Superdads moeten verwend worden op Vaderdag! Geef één van de onderstaande Vaderdag chocolade cadeaus. Verras jouw vader met de lekkerste en meest unieke chocolade en verstuur jouw vaderdagcadeau met een persoonlijke boodschap.

TIP: Je vader verdient de wereld maar ja, dat past niet door de brievenbus. Een ontbijtje op bed, een hoofdmassage en een ochtendje uitslapen ook niet. En daarom hebben we de speciale vaderdagwikkel ontworpen. Een wikkel met 6 vaderdagcoupons die op een later tijdstip kunnen worden ingeleverd (bij jou/jullie) in ruil voor o.a een autowasbeurt, een lievelingsdiner of een avondje in de mancave. Gemakkelijk te selecteren tijdens het personaliseren van jouw chocoladecadeau. 

Originele Vaderdagcadeaus van chocolade

Na Moederdag mogen de vaders natuurlijk niet worden vergeten. Zondag 18 juni is het weer zover, Vaderdag. Verras jouw vader deze Vaderdag met heerlijke, unieke, handgemaakte chocolade per post. Wat dacht je van een luxe hart van chocolade van jouw vaders lievelingschocolade gevuld met zijn favoriete ingrediënten. Voorzie de wikkel van een lieve tekst en voeg een kaartje met jouw persoonlijke boodschap toe. Verras de allerliefste papa van de wereld met een luxe, handgemaakt en uniek chocolade cadeau. Het leukste vaderdagcadeau bestel je eenvoudig via onze webshop. Net als voor Moederdag hebben we ook voor Vaderdag weer een speciale wikkel met vaderdagcoupons. Deze coupons bestaan uit tegoedbonnen voor jouw vader die hij bij jou/jullie kan inwisselen op elk moment. 

Chocolade voor Vaderdag

Onze chocolatiers hebben zich weer flink uitgesloofd om speciale chocolade combinaties te maken om alle lieve vaders met Vaderdag eens extra in het zonnetje te zetten. Een van de Vaderdag specials is de Fijne Vaderdag chocolade reep; een pure chocoladereep gevuld met hazelnoten, walnoten en pecannoten. Een stuk origineler dan een stropdas of heggenschaar en sowieso veel lekkerder! Heb je jouw favoriete Vaderdag chocolade gevonden? Personaliseer jouw chocolade cadeau in drie eenvoudige stappen en kies tijdens het bestelproces eenvoudig de datum wanneer jij jouw pakketje wil laten versturen.

Chocolade laten bezorgen op Vaderdag

Natuurlijk wil ook jij dat jouw vader zijn vaderdagcadeau pas opent op Vaderdag zelf. Met onze speciale pas zondag openen sticker ben jij ervan verzekerd dat jouw pakketje 1. op tijd aankomt en 2. niet al eerder stiekem wordt opengemaakt. Alle pakketjes die wij verzenden op 14, 15 en 16 juni worden voorzien van deze speciale 'pas zondag openen' sticker. Deze sticker maakt jouw vaderdaggeschenk nog origineler en unieker; je laat je vader zo vlak voor Vaderdag nog een paar dagen naar je pakketje kijken, een beetje plagen mag toch?