Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Chocolade cadeaus voor een collega

Een collega die een bedankje verdient of zijn of haar jubileum viert? Of misschien is je favoriete collega jarig en wil je haar of hem verrassen met een uniek chocoladecadeau voor haar/zijn verjaardag? Of wat dacht je van die collega die het momenteel even moeilijk heeft? Die gaan we lekker verwennen met een lekkere gepersonaliseerde chocoladereep met een persoonlijke boodschap. Het zijn immers je collega’s die je werk nog leuker maken. Met onze handgemaakte chocoladecadeaus laat je een collega zien dat je hem of haar echt waardeert. Wat de aanleiding ook is, wij zullen er voor zorgen dat het chocoladecadeau met liefde wordt gemaakt en verpakt in een luxe giftbox en per post wordt verzonden naar de ontvanger. 

Chocoladesmaak

Formaat

Unieke en persoonlijke bedankjes voor collega’s

Ben jij op zoek naar een uniek en persoonlijk bedankje als cadeau om je collega's nieuwe baan te vieren? Of gaat je collega (helaas) met pensioen en wil je hem of haar verrassen met een origineel geschenk per post? Een origineel cadeau voor jouw collega is een handgemaakt chocolade geschenk uit ons chocoladelab. En dan praten we niet over een pak hagelslag of een reep chocolade uit een willekeurige snoepautomaat. Nee, half werk is niet goed genoeg, want als je écht een te gek cadeau voor bijvoorbeeld het pensioen van je collega wilt kopen ga je natuurlijk voor het beste van het beste.

Onze Oempa Loempa's en doorgewinterde chocolatiers zijn verantwoordelijk voor het bedenken, creëren en perfectioneren van de meest waanzinnige chocolade creaties (zoals 'The best ChoCollega chocoladereep' of de 'Je bent goud waard' choco. En hier zijn we erg trots op. Elke maand komen er nieuwe chocolade geschenken tot stand in ons chocoladelab in Amsterdam. Ons doel? Zoveel mogelijk mensen een uniek onbezorgd geluksmomentje bieden, helemaal nu in deze toch wel bizarre tijden.  

Wat geef je een collega die weggaat?

Wat heeft je collega aan een vulpen, schoudertas of een nieuwe stropdas? Hartstikke leuk natuurlijk, maar echt persoonlijk is het niet. Een handgemaakt (en eerlijk!) chocolade cadeau met bijvoorbeeld de naam van je collega erop, in een prachtige verpakking....daar wordt je toch enthousiast van? Want wie wordt er nou niet blij van chocolade?

Speciaal voor al die toffe collega's die elkaar graag verwennen zorgen wij hier bij Chocstar voor de meest exclusieve en experimentele chocolade. Eerlijke Belgische chocolade die wordt gemaakt van de beste cacaobonen. De cacaoboeren waar deze bonen vandaan komen zijn goed betaald en worden eerlijk behandeld. Alleen op die manier kun je zonder schroom of wroeging optimaal genieten van zo'n hemels stukje chocolade. Heeft je collega bijvoorbeeld al eens geNOTEN van de waanzinnige A big thank you very NUTS? Heb jij al eens een spectaculaire Thank you berry much BESteld? De Thank you berry much choco is gemaakt van (h)eerlijke pure chocolade met gevriesdroogde bosvruchten. Deze originele creaties zijn samen met talloze andere lekkernijen verkrijgbaar via onze webshop en personaliseer je in 3 eenvoudige stappen.

Verras je medewerkers of je collega

Ook voor de thuiswerkende medewerkers van je bedrijf hebben we een tijdelijke, maar scherp geprijsde aanbieding: Een handgemaakte chocoladereep in een luxe giftbox. Eerlijke melkchocolade met vers gebrande hazelnoten (175 gram) en een certificaat van echtheid. Hiermee heb je onomstotelijk bewijs dat jouw chocoladegeschenken uniek en hartstikke handmade zijn. Dan krijg je ook nog eens een boodschapkaart die je kunt personaliseren met een leuke tekst en indien gewenst zelfs een door jou aangeleverd ontwerp erop. Liever je personeel of die gewaardeerde relatie verrassen met Pasen? Inmiddels staan ook onze nieuw Paas chocolade cadeaus online. Bedank je medewerkers voor hun tomeloze inzet met een uniek Paasgeschenk van chocolade, gewoon bezorgd in de brievenbus. Uniek én origineel door een volledig gepersonaliseerde wikkel waarop je jouw logo en bedrijfsnaam kan laten drukken, samen met natuurlijk die attente boodschap. En wil je liever zelf de chocolade samenstellen? Ook dit is mogelijk, vanaf een bestelling van 50 chocolade cadeaus.

De lekkerste Belgische chocolade per post

De lekkerste Belgische chocolade komt uit onze chocolate factory in Amsterdam en is handgemaakt, met een flinke scheut persoonlijke aandacht en heel veel liefde. Daarnaast stel je je natuurlijk je eigen chocolade cadeau samen, dit maakt jullie geschenk extra uniek. Of je nu op zoek bent voor een bedankje voor je collega of een origineel cadeau voor de verjaardag van je collega of medewerker, voor elke gelegenheid maken wij chocolade. Bestel je voor 17:00? Dan verzenden wij jouw lekkernijen nog diezelfde dag!