Chocolade cadeaus voor een collega

Chocoladesmaak

Formaat

Een collega die een bedankje verdient of zijn of haar jubileum viert? Of misschien is je favoriete collega jarig en wil je haar of hem verrassen met een uniek chocoladecadeau voor haar/zijn verjaardag? 

Verras je collega met uniek cadeau

Je collega verrassen met een uniek cadeau? Verras hem of haar met een lekkere gepersonaliseerde chocolade en een persoonlijke boodschap. Het zijn immers je collega’s die je werk nog leuker maken. Met onze handgemaakte chocolade cadeaus laat je een collega zien dat je hem of haar echt waardeert. Wat de aanleiding ook is, wij zullen er voor zorgen dat het chocolade cadeau met liefde wordt gemaakt en verpakt in een luxe giftbox, en per post wordt verzonden naar de ontvanger.

Unieke en persoonlijke bedankjes voor collega’s

Ben jij op zoek naar een uniek en persoonlijk bedankje als cadeau om je collega's promotie te vieren? Of gaat je collega (helaas) met pensioen en wil je hem of haar verrassen met een origineel geschenk per post? Een origineel cadeau voor jouw collega is een handgemaakt chocolade geschenk uit ons chocoladelab. En dan praten we niet over een pak hagelslag of een reep chocolade uit een willekeurige snoepautomaat. Nee, half werk is niet goed genoeg, want als je écht een te gek cadeau voor je collega wil kopen ga je natuurlijk voor het beste van het beste.

Onze Oempa Loempa's en doorgewinterde chocolatiers zijn verantwoordelijk voor het bedenken, creëren en perfectioneren van de meest waanzinnige chocolade creaties zoals 'The best ChoCollega'  of de 'Je bent goud waard' choco. Elke maand komen er nieuwe chocolade geschenken tot stand in ons chocoladelab in Amsterdam. Ons doel? Zoveel mogelijk mensen een uniek onbezorgd geluksmomentje bieden.  

Wat geef je een collega die weggaat?

Wij zeggen : een handgemaakt (en eerlijk!) chocolade cadeau met bijvoorbeeld de naam van je collega erop, in een prachtige verpakking.... daar wordt iedereen enthousiast van? Want wie wordt er nou niet blij van chocolade?

Speciaal voor al die toffe collega's die elkaar graag verwennen zorgen wij hier bij Chocstar voor de meest exclusieve en experimentele chocolade. Eerlijke Belgische chocolade die wordt gemaakt van de beste cacaobonen. De cacaoboeren waar deze bonen vandaan komen zijn goed betaald en worden eerlijk behandeld. Alleen op die manier kun je zonder schroom of wroeging optimaal genieten van zo'n hemels stukje chocolade. Heeft je collega bijvoorbeeld al eens geNOTEN van onze Thank you very nuts, of de echt waanzinnige grote versie daarvan: A Big Thank You Very NUTS? Of houd je meer van puur en ga je liever voor de de spectaculaire Thank you berry much' besteld? De 'Thank you berry much' choco is gemaakt van (h)eerlijke pure chocolade met gevriesdroogde bosvruchten. Of ga voor onze fantastische 'Big Box of Thanks' voor collega's met keuze stress, een grote doos met maar liefst 30 chocoladereepjes! Deze originele creaties zijn samen met talloze andere lekkernijen te koop en personaliseer je in 3 eenvoudige stappen.

Verras je medewerkers met origineel cadeau

Ook voor de thuiswerkende medewerkers van je bedrijf hebben we een tijdelijke, maar scherp geprijsde aanbieding: Een handgemaakte chocoladereep in een luxe giftbox. Eerlijke melkchocolade met vers gebrande hazelnoten (175 gram) en een certificaat van echtheid. Hiermee heb je onomstotelijk bewijs dat jouw chocoladegeschenken uniek en hartstikke handmade zijn. Je kunt de chocolade cadeau's combineren met een boodschapkaart die je kunt personaliseren met een leuke tekst en indien gewenst zelfs een door jou aangeleverd ontwerp erop. Liever je personeel of die gewaardeerde relatie verrassen met Sinterklaas, Kers of Pasen? In iedere feestperiode hebben we unieke chocolade geschenken; gepersonaliseerde chocoladeletters voor het personeel met Sinterklaas, kerstchocolade met jullie bedrijflogo als kerstpresentje voor die gewaardeerde relaties of bedank je medewerkers voor hun tomeloze inzet met een unieke gepersonaliseerde choco, gewoon bezorgd in de brievenbus. Uniek én origineel door een volledig gepersonaliseerde wikkel waarop je jouw logo en bedrijfsnaam kan laten drukken, samen met natuurlijk die attente boodschap. En wil je liever zelf de chocolade samenstellen? Ook dit is mogelijk, vanaf een bestelling van 50 chocolade cadeaus.

De lekkerste Belgische chocolade per post

De lekkerste Belgische chocolade komt uit onze chocolate factory in Amsterdam en is handgemaakt, met een flinke scheut persoonlijke aandacht en heel veel liefde. Daarnaast stel je je natuurlijk je eigen chocolade cadeau samen, dit maakt jullie geschenk extra uniek. Of je nu op zoek bent voor een bedankje voor je collega of een origineel cadeau voor de verjaardag van je collega of medewerker, voor elke gelegenheid maken wij chocolade. Bestel je voor 17:00? Dan verzenden wij jouw lekkernijen nog diezelfde dag!