Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeaus voor examen / geslaagd

Chocoladesmaak

Formaat

Chocolade geven om iemand op originele wijze succes te wensen voor zijn of haar examen, rijexamen, eerste werkdag etc? Kies uit één van onze (h)eerlijke chocoladecadeaus om de examens door te komen: onze ‘anti stress choco’s’ zorgen voor het perfecte ontspanningsmomentje! Verras én verwen de geslaagde(in spé) met een origineel en uniek gepersonaliseerd chocolade cadeau in de brievenbus. 

 

Chocolade om de examens door te komen en om iemand succes te wensen
We hebben bij Chocstar verschillende heerlijke examen cadeaus van chocolade. Kies één van onze (h)eerlijke chocolade cadeaus voorzien van een persoonlijke boodschap en verpakt in een gepersonaliseerde, luxe giftbox en verras de hardwerkende student met een cadeau door de brievenbus.

Verras de geslaagde met chocolade door de brievenbus

Hoera geslaagd! Dan verdien je toch gewoon een chocolade verrassing door de brievenbus om dat te vieren?! Kies één van onze feestelijke chocolade cadeaus. Hardstikke handmade door onze chocolatiers en verpakt in een luxe giftbox met een vrolijke te personaliseren wikkel. Een chocolade cadeau dat bovendien ook nog door de brievenbus past! Wie maak jij blij met een welverdiend heerlijk chocolade genietmoment?