Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeaus voor een geliefde

Chocoladesmaak

Formaat

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je lief, je vriendin of vriend? Geef een ambachtelijke (lees: hartstikke handmade) eerlijke chocolade hart met zijn of haar favoriete ingrediënten! 

All you need in life is love, or just a lot of chocolate..

Iemand de liefde verklaren met chocolade?

Wil jij je geliefde ook verrassen met een unieke verrassing door de brievenbus, hem of haar een echt genietmomentje bezorgen en bovenal een grote glimlach op zijn of haar gezicht toveren? Dat komt goed uit, want wij bij Chocstar willen niets liever dan zoveel mogelijk mensen een ultiem geluksmomentje bezorgen. Hoe? Door middel van gepersonaliseerde, handgemaakte en unieke chocolade cadeaus als verrassing op de deurmat. Dus zeg dat je van hem of haar houdt door middel van (h)eerlijke chocolade met jouw persoonlijke boodschap.

Verklaar iemand de liefde met unieke, eerlijke chocolade. Zomaar....of bijvoorbeeld als cadeau voor Valentijnsdag of voor het vieren van jullie trouwdag

Handgemaakte harten van chocolade 

In ons chocoladelab in Amsterdam maken onze chocolatiers dagelijks, met heel veel liefde, de mooiste chocoladekunstwerkjes. De nieuwste chocolade cadeaus voor Moederdag staan inmiddels online. Prachtige, handgemaakte chocolade harten in allerlei smaken met de lekkerste ingrediënten en toppings. Het liefdesleger van inpak Oempa Loempa’s verpakken jouw chocoladecadeau in een mooie, chique giftbox. Die giftbox wordt vervolgens samen met jouw romantische (indien gewenst anonieme) liefdesverklaring of andere boodschap rechtstreeks naar de ontvanger wordt gestuurd. Klinkt niet verkeerd, toch?

Een van de nieuwkomers is het Hart van Goud'. Dit is een prachtig tricolore hart van chocolade. Een (h)eerlijke combinatie van witte-, melk- en pure chocolade gevuld met pecannoten, hazelnoten en bestrooid met flinterdunne stukjes écht eetbaar goud. Hmmm... een gouden combinatie als je het ons vraagt. 

Chocolade met jouw eigen tekst 

Voor elke chocolade combinatie bedenken wij een eigen unieke naam. Je hebt er vast al een aantal voor bij zien komen, zoals;

Bij het personaliseren van jouw cadeau is het mogelijk om deze naam volledig aan te passen. Zo maak je je verrassing nog persoonlijker. De naam die jij geeft aan je chocolade cadeau staat op de verpakking van je geschenk. En heb je even geen inspiratie? Combineer de naam van de ontvanger met de huidige naam van de choco, zoals 'Je bent goud waard Stef'. 

Chocolade cadeaus met jouw persoonlijke boodschap

In 3 eenvoudige stappen personaliseer jij jouw chocolade cadeaus en verstuur je dit unieke geschenk rechtsreeks naar jouw geliefde. Je kiest een mooie wikkel naar keuze en geeft jouw chocolade cadeau een eigen unieke naam. Vergeet natuurlijk niet om je persoonlijke hartenkreet toe te voegen op het boodschapkaartje. Niets zegt 'Ik hou van jou', zoals chocolade dat doet. Da’s nog eens wat anders dan een kaartje! En als je daar nog geen indruk mee maakt… dan eet je hem toch lekker helemaal zelf op! Kies één van onze prachtige chocolade harten of repen en verras je geliefde met een smakelijk cadeau door de brievenbus.