Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeaus voor geboorte & zwangerschap

Chocoladesmaak

Formaat

Zoek je een uniek en origineel cadeau voor een geboorte of zwangerschap? Bij Chocstar vind je de lekkerste kraamcadeaus! Geen beschuit met muisjes maar chocolade met muisjes, blauw of roze of allebei. Maak je chocoladecadeau persoonlijk met een vrolijke wikkel met persoonlijke tekst en kaartje met een uitgebreide boodschap.

Vier een nieuwe geboorte met chocolade

Bij het vieren van een geboorte is chocolade niet direct het eerste cadeautje waar je aan denkt. Maar in tegenstelling tot rompertjes, fopspenen en luiers smaakt chocolade wél heerlijk! Bestel in plaats van al die standaard cadeautjes eens chocolade voor de geboorte van baby's, zodat de kersverse papa en mama lekker kunnen smullen. Of laat chocolade tijdens de zwangerschap thuis bezorgen. Mama's die graag 'voor twee eten' zullen vast geen bezwaar maken. Hier bij Chocstar willen wij zoveel mogelijk mensen een geniet momentje bezorgen. Wij hebben dan ook allerlei prachtige en zeer smakelijke chocolade geschenken, voor ieder wat wils. Zoals bijvoorbeeld gepersonaliseerde chocolade voor een geboorte: chocolade met een eigen bedachte naam op de wikkel, bijvoorbeeld die van de baby, of gewoon een enorme reep om lekker van te genieten.

Zwangerschap en chocolade 

Zeg nou zelf...chocolade wanneer je zwanger bent cadeau krijgen is hemels, toch? Vrouwen in verwachting mogen namelijk ook wel eens even aan zichzelf te denken. En een momentje voor jezelf met bijvoorbeeld de heerlijke Firecracker doet wonderen voor je stemming. Zeker omdat deze knetterlekkere chocolade nergens anders te vinden is in Nederland! Geboorte chocolade online bestellen en door de brievenbus laten bezorgen is eenvoudiger dan het in de supermarkt te kopen en zelf te moeten versturen. Bovendien hebben wij bij Chocstar de beste kwaliteit chocolade. Chocolade die niet van de lopende band uit de fabriek komt, maar met liefde is gemaakt, met de hand. Onze chocolatiers die de geboorte chocolade maken hebben stuk voor stuk, net als alle Oempa Loempa’s bij Chocstar een sterke passie voor chocolade. Zij volgen dan ook geregeld cursussen via bijvoorbeeld de Chocolate Academy van Callebaut. Alleen op die manier kunnen we zeggen: Onze geboorte chocolade is het heerlijkste dat je is overkomen sinds de geboorte van je kinderen!

Geboorte chocolade met naam

Wil je chocolade met de naam van het pasgeboren prinsje of prinsesje bestellen? Bij Chocstar hebben we talloze sfeervolle chocolade geschenken voor allerlei gelegenheden. Of je nu een cadeautje wilt laten bezorgen voor een verjaardag, geboorte of housewarming, de mogelijkheden zijn legio. Kies voor een 'Hiep Hiep Chocola... Met Muisjes', een heel stuk lekkerder dan de traditionele beschuit met muisjes. Of geef het feestbeest of de mama van het feestbeest zelf de keuze met onze cadeaubon: een heuse Golden Ticket. Ook leuk om te krijgen als je er niet mee naar de chocoladefabriek mag voor een rondleiding! Denk eens aan die specacaoculaire chocolade die je daarvan kunt kopen...

Beschuit met muisjes en chocolade

Wie is er niet gek op beschuit met muisjes? Maar wij maken het nog lekkerder! Geen beschuit met muisjes, maar chocolade met muisjes, blauw en/of roze. Maak je chocoladecadeau persoonlijk met een vrolijke wikkel waar een persoonlijke tekst op staat en een leuk kaartje met een uitgebreide boodschap. Ben je benieuwd naar de favorieten van onze eigen Oempa Loempa's en Chocolatiers? Met de Chocstar Favorietjes proef je wat onze chocoprofs vrolijk maakt. Wij maken je keuze makkelijker door gewoon de lekkerste repen in één prachtige, feestelijke verpakking samen te voegen. Speciaal voor twijfelkontjes die nog even moeten ontdekken wat ze het lekkerst vinden bij Chocstar.

Check ook onze chocolade cijfers die je kan versturen om de verjaardag van de kleine te vieren:

Chocstar chocolade abonnement

Ben jij er zo één? Een echte Choco-junk die geen genoeg kan krijgen van chocolade? Dan ben je ongetwijfeld al jaren op zoek naar een manier om experimentele chocolade te proeven die is gemaakt door doorgewinterde chocolatiers. Met het Chocoholic Abonnement ontvang je iedere maand een nieuwe knaller in je brievenbus. Laat je verrassen door de creatieve sterren van Chocstar met een maandelijks engeltje op je tong. Wanneer je even niemand hebt om cadeautjes voor te kopen, mag je trouwens ook gewoon chocolade voor jezelf bestellen. Wij zullen niets verklappen! Geniet van onze duurzame chocola, gemaakt met cacaobonen waarvoor de boer een goede prijs heeft ontvangen. Zo weet je tenminste zeker dat iedereen meegeniet van jouw Chocstar chocolade. En ehhh... je hoeft niet eens te delen!