Lieve mensen, PostNL is momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Een custom creatie station / bedrijfspagina

Een voorbeeld van een gepersonaliseerd/custom creatie station dat wij hebben mogen maken voor woonfonds en een actie die woonfonds deed voor haar klantenGepersonaliseerd / custom creatie station 

Voor zakelijke klanten bieden wij binnenkort de mogelijkheid voor een speciale gepersonaliseerde omgeving met uw eigen logo en/of huisstijl. Het creatie station zal worden ingericht op basis van uw wensen. 

Op deze pagina, die te bereiken is via een unieke link (bijv. chocstar.nl/vanmoof) kunt u uw klanten door middel van een unieke code de mogelijkheid geven om:
1) Zelf branded chocolade samen te stellen en/of 
2) Te kiezen uit één of een aantal door uw geselecteerde chocolade cadeaus.

De chocoladecadeaus kunnen indien gewenst allen worden voorzien van: 
a) een door uw ontworpen wikkel
b) een schildje met uw logo
c) een persoonlijke boodschapkaart van uw bedrijf.

Indien gewenst is het ook mogelijk uw klant/relatie/medewerker zelf de mogelijkheid te bieden om te kiezen uit een aantal door u geselecteerde wikkels en/of om zelf een boodschapkaart toe te voegen. 

Facturatie van de bestelde chocolades vindt plaats op voorhand door het afnemen van een aantal codes of maandelijks achteraf op basis van de ingewisselde codes.  

Toepassing: Het custom creatie station in de huisstijl van uw bedrijf kan ideaal worden ingezet bij bijvoorbeeld mailings waarbij ontvangers een unieke code ontvangen of bij een campagne waarbij u uw klanten wilt belonen.

Mail ons voor meer informatie

 


 

Een eigen bestelpagina voor zakelijke klanten Eigen bestelpagina voor uw bedrijf

Naast het gepersonaliseerde creatie station is het binnenkort ook mogelijk om middels een beveiligde pagina (een pagina die enkel bereikt kan worden door middel van unieke inloggegevens) online gemakkelijk een zakelijke bestelling te plaatsen. De pagina kan worden ingericht op basis van jullie wensen.

1. Product selectie
Afhankelijk van jullie voorkeur kunnen hier 1 of meer producten worden getoond waaruit een selectie kan worden gemaakt. Deze producten zullen op voorraad liggen en kunnen derhalve op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, direct dezelfde dag worden verzonden. 
2. Personalisatie verpakking
Optioneel kan er gevraagd worden voor om een wikkel te selecteren en/of de chocolade een naam te geven. Indien gewenst kan er ook automatisch een (mogelijk volledig) gepersonaliseerde wikkel worden toegevoegd. 
3. Boodschapkaart 
Optioneel kan er gevraagd worden om een tekst in te voeren die geprint wordt op de boodschapkaart die bij de chocolade wordt verstuurd. Indien gewenst kan er ook automatisch een boodschapkaart met een vooraf bepaalde tekst worden toegevoegd.
4. Verzending 
In de laatste stap wordt er een formulier getoond waarop men de adresgegevens van de ontvanger in kan vullen en optioneel de verzendmethode. 

Facturatie van de bestelde chocolades vindt plaats op voorhand door het afnemen van een aantal chocoladecadeaus dat vervolgens besteld kan worden of maandelijks achteraf op basis van het aantal bestelde chocoladecadeaus.

Toepassing: Een eigen bestelpagina is erg handig voor bijvoorbeeld een customer service afdeling die bij klachten klanten een goedmakertje wil opsturen.

Mail ons voor meer informatie