Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Gepersonaliseerde chocolade cadeaus

Chocoladesmaak

Formaat

Bij Chocstar stel je zelf een chocoladecadeau samen met keuze uit verschillende, verrassende én eerlijke chocoladecombinaties. Alle gepersonaliseerde chocoladecadeaus worden met veel plezier ambachtelijk (lees: hartstikke handmade) vervaardigd in ons chocoladelab in Amsterdam, feestelijk verpakt in een luxe giftbox welke voorzien wordt van een door jou gekozen wikkel en een naam/tekst en een persoonlijke boodschapkaart en per post verzonden.
 
Chocolade personaliseren

1. Kies jouw gewenste chocolade combinatie.

Personaliseer de chocolade wikkel met persoonlijke boodschap

2. Personaliseer de verpakking met een wikkel en naam en voeg een kaart met een persoonlijke boodschap toe.

3. Stuur de choco naar jezelf of iemand anders.

3. Stuur het chocoladecadeau per brievenbuspost naar jezelf of direct naar de ontvanger.

 

Personaliseer jouw chocolade cadeau

(Bijna) iedereen wordt blij van chocolade. Een van de grootste ‘ik voel me gelukkig’ stofjes in ons brein zijn endorfines. We ervaren het als ‘typisch geluk’. Endorfine komt vrij bij activiteiten zoals sport, het afvinken van dagelijkse activiteiten en de schrik als je bijvoorbeeld struikelt, maar ook bij het eten van chocolade. Een klein stukje chocola is al genoeg om endorfines aan te maken. Bij Chocstar willen we zoveel mogelijk mensen blij maken door ze een onbezorgd genietmomentje te geven. Niet alleen met onze unieke, handgemaakte chocolade combinaties, maar juist ook met de persoonlijke boodschap die jij meegeeft aan jouw chocolade cadeau.Je stelt namelijk je chocolade cadeau volledig zelf samen. Uniek, lekker en persoonlijk. Daar worden wij blij van. Hopelijk jij ook!

In ons assortiment hebben wij allerlei verschillende vormen zoals: 

Speciaal voor Valentijnsdag hebben onze chocolatiers nieuwe chocolade creaties ontwikkeld. 

Kies jouw gewenste chocolade combinatie

In 3 eenvoudige stappen stel je jouw gepersonaliseerde chocolade cadeau samen. Of je nu op zoek bent chocolade voor Kerst of Pasen, chocolade voor een verjaardag of bijvoorbeeld als cadeautje voor een collega, voor elke gelegenheid hebben onze chocolatiers unieke chocolade combinaties gecreëerd. In ons chocoladelab maken zij onze chocolade creaties. De chocolade cadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt van de lekkerste eerlijke chocolade van de . Kies een van onze handgemaakte choco’s en start met het personaliseren van jouw chocolade cadeau.

Personaliseer de naam van jouw chocolade cadeau

Kies een bijpassende wikkel naar keuze voor jouw chocolade cadeau en geef de wikkel en de choco een toepasselijke naam. Zo breng je jouw boodschap over aan de ontvanger. Hier bij Chocstar zien we de leukste, liefste en meest unieke namen voorbij komen. En heb je even geen inspiratie? Dan spiek je stiekem tussen alle namen van de chocolade cadeaus in ons assortiment en voeg je de naam van de ontvanger toe aan de huidige naam. Bijvoorbeeld: ‘Jij bent goud waard Saar’. Zo personaliseer jij de naam van jouw chocolade cadeau.

Een persoonlijke boodschap bij jouw chocolade cadeau

Om jouw gepersonaliseerde chocolade cadeau nog specialer te maken voeg je vervolgens een persoonlijke boodschap toe. Deze boodschap zetten we op een mooie kaart van wit karton met goud glanzende sterren op de achterzijde. Onze chocolade cadeaus zijn het lekkerste cadeau per post. En behalve als verrassing door de brievenbus zijn onze unieke chocolade repen en chocolade harten ook ideaal om te geven als personeels- of  relatiegeschenk.

Gepersonaliseerde chocoladecadeaus laten bezorgen

Het is mogelijk om jouw chocoladecadeau rechtstreeks te laten bezorgen bij de ontvanger. Dat is nog eens een verrassing door de brievenbus. Wil je het chocoladegeschenk liever persoonlijk geven? Dan sturen wij het chocoladegeschenk naar jouw adres.

En een tip: wil je jouw cadeau op een later tijdstip laten bezorgen? Bijvoorbeeld omdat je jouw Sinterklaas cadeau alvast geregeld wil hebben? Geen probleem, kies bij je bestelling een verzenddatum naar keuze. Op de door jouw gekozen verzenddatum haalt PostNL jouw geschenk op bij ons in het chocoladelab. PostNL zorgt ervoor dat jouw pakketje vervolgens zo snel mogelijk wordt bezorgd bij de ontvanger.