Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Chocolade cadeaus voor een housewarming

Iemand een nieuwe woning? Feliciteer met een housewarming cadeau van chocolade. Verras iemand met een huisje van chocolade of een persoonlijke chocoladereep of voorzien van een gepersonaliseerde wikkel en een vrolijke boodschap. Het chocoladegeschenk wordt verpakt in een mooie giftbox en kan per brievenbuspost worden verzonden zodat hij zo door de brievenbus valt. Dat is nog eens leuk thuiskomen in het nieuwe huis! 

Chocoladesmaak

Formaat

  1. LIMITED EDITION

Unieke cadeaus voor housewarming/een nieuw huis

Wat is nou een origineel cadeau voor een nieuw huis? Je wilt natuurlijk niet met die standaard saaie deurmat, fles wijn of huisplant aan komen zetten. Ga eens voor een wat leuker en ongewoner housewarming cadeau als felicitatie voor die nieuwe woning. Geef die 'new home' owner bijvoorbeeld een feestelijke en met de hand gemaakte chocolade reep. Je laat jouw housewarming gift gewoon bezorgen op de gloednieuwe deurmat van de ontvanger.


Chocolade als housewarming cadeau

Onze Oempa Loempa’s hebben verschillende leuke chocolade cadeaus samengesteld. Één daarvan is de ‘Home Sweet Home’ chocolade reep. Dit is een (h)eerlijke chocoladereep met kleine marshmallows, vrolijk gekleurde suikerbloempjes en smarties. Alleen deze chocolade is al een goede reden om te gaan verhuizen ;).

Na al dat harde werk is het voor de nieuwe huiseigenaren eindelijk eens tijd voor een flinke pauze en een lekkere snack. Unieke chocolade in de vorm van een huisje met persoonlijke tekst wordt dan zeker gewaardeerd door de ontvangers. Daarnaast zorgt dit cadeau voor een beetje krachtvoer in de vorm van chocolade om de stress van de verhuizing te verzachten. En hey… hij moet natuurlijk wel gedeeld worden met de mensen die helpen klussen...

Geniet, en smikkel met je maten...

Ons chocoladelab in Amsterdam is altijd in beweging. Naast het maken van de meest verrassende en spectaculaire chocolade die je laat watertanden van verlangen, zorgen we ook dat jij als chocoholic precies krijgt waar je naar verlangt. En snel ook! Want wanneer je vóór 17:00 bestelt, verzenden wij je chocolade geschenken nog diezelfde dag. Het maakt ons niet uit of je chocolade bestelt voor je collega, jouw bestie of stiekem lekker voor jezelf. Als je er maar van geniet! Maar dat zal vast wel goed komen, of niet?