Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeaus voor een housewarming

Chocoladesmaak

Formaat

Iemand een nieuwe woning? Feliciteer met een housewarming cadeau van chocolade. Verras iemand met een huisje van chocolade of een persoonlijke chocoladereep of voorzien van een gepersonaliseerde wikkel en een vrolijke boodschap. Het chocoladegeschenk wordt verpakt in een mooie giftbox en kan per brievenbuspost worden verzonden zodat hij zo door de brievenbus valt. Dat is nog eens leuk thuiskomen in het nieuwe huis! 

Unieke cadeaus voor housewarming/een nieuw huis

Wat is nou een origineel cadeau voor een nieuw huis? Je wilt natuurlijk niet met die standaard saaie deurmat, fles wijn of huisplant aan komen zetten. Ga eens voor een wat leuker en ongewoner housewarming cadeau als felicitatie voor die nieuwe woning. Geef die 'new home' owner bijvoorbeeld een feestelijke en met de hand gemaakte chocolade reep. Je laat jouw housewarming gift gewoon bezorgen op de gloednieuwe deurmat van de ontvanger. Voor dit speciale jubileum wil je natuurlijk een origineel cadeau.


Chocolade als housewarming cadeau

Onze Oempa Loempa’s hebben verschillende leuke chocolade cadeaus samengesteld. Één daarvan is de ‘Home Sweet Home’ chocolade reep. Dit is een (h)eerlijke chocoladereep met kleine marshmallows, vrolijk gekleurde suikerbloempjes en smarties. Alleen deze chocolade is al een goede reden om te gaan verhuizen ;).

Na al dat harde werk is het voor de nieuwe huiseigenaren eindelijk eens tijd voor een flinke pauze en een lekkere snack. Unieke chocolade in de vorm van een huisje met persoonlijke tekst wordt dan zeker gewaardeerd door de ontvangers. Daarnaast zorgt dit cadeau voor een beetje krachtvoer in de vorm van chocolade om de stress van de verhuizing te verzachten. En hey… hij moet natuurlijk wel gedeeld worden met de mensen die helpen klussen...

Een persoonlijk cadeau-idee voor een nieuw huis

Verras iemand met een persoonlijke chocoladereep in de vorm van een huisje. Met een leuke, persoonlijke tekst erbij en een gepersonaliseerde wikkel maak je er echt een leuk housewarming cadeau van. Dit gezellige chocolade geschenk wordt verpakt in een mooie giftbox en wordt per brievenbuspost verzonden. Zo kun je dit cadeautje dus direct laten bezorgen bij de pas verhuisde persoon, of je laat het bij jezelf bezorgen zodat je het persoonlijk kunt geven. Na een stressvolle verhuizing is een flinke chocoladereep een goede beloning voor al dat harde werk!

Een Golden Ticket thuisbezorgd bij de nieuwe woning

Het kan natuurlijk zo zijn dat je iemand een leuk chocolade cadeau wilt geven, maar dat je helemaal niet weet welke reep die persoon nou het meest zou waarderen. Vrees niet, daar hebben wij een plezierige oplossing voor. Stuur die persoon gewoon zijn of haar eigen Golden Ticket cadeaubon. Deze kan in één keer of in gedeeltes worden gebruikt en is wel een jaar lang geldig. Door een Golden Ticket cadeau te doen kun je iemand een fantastisch chocolade cadeau geven zonder een moeilijke keuze te hoeven maken over welke reep ze nou zouden willen.

Geniet, en smikkel met je maten...

Ons chocoladelab in Amsterdam is altijd in beweging. Naast het maken van de meest verrassende en spectaculaire chocolade die je laat watertanden van verlangen, zorgen we ook dat jij als chocoholic precies krijgt waar je naar verlangt. En snel ook! Want wanneer je vóór 17:00 bestelt, verzenden wij je chocolade geschenken nog diezelfde dag. Het maakt ons niet uit of je chocolade bestelt voor je collega, jouw bestie of stiekem lekker voor jezelf. Als je er maar van geniet! Maar dat zal vast wel goed komen, of niet?