Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Zakelijke Paasgeschenken: Luxe chocolade eieren met uw logo

Gepersonaliseerde Paasgeschenken voor personeel en relaties Op zoek naar een gepersonaliseerd paasgeschenk, luxe eieren van chocolade met een logo of een chocoladereep met vrolijke paasingrediënten met een customised wikkel en uw persoonlijk paasboodschap? Pasen is het perfecte moment om uw waardering te tonen aan zowel medewerkers als ook die gewaardeerde relaties. Voor Pasen hebben we bij Chocstar een ruim assortiment aan unieke, luxe chocoladecadeaus. Sowieso uniek én origineler dan het standaard chocolade-ei want bij ons stelt u uw paasgeschenk volledig zelf samen; met zelfgekozen ingrediënten, een logo op de chocolade en een volledig gepersonaliseerde wikkel! Bekijk hier de verschillende mogelijkheden

 

Een persoonlijk personeelsgeschenk voor Pasen

Uit uw blijk van waardering aan het personeel met een gepersonaliseerd Paasgeschenk per post, verkrijgbaar in 2 verschillende formaten gemaakt van (h)eerlijke 100% biologische chocolade en snelle levering. Onze persoonlijke chocolade-eieren zijn hierdoor het ideale personeelsgeschenk voor Pasen. Op een gemakkelijke manier, maakt u voor iedereen in het bedrijf een persoonlijk chocolade-ei. Tot 25 eieren bestelt u gemakkelijk via de website, wilt u meer dan 25 eieren bestellen of meer informatie over de mogelijkheden stuur ons een e-mail met uw wensen of bereken hieronder uw prijs.

Een uniek Paasgeschenk voor relaties 

Alle chocolade-eieren en andere chocoladecadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door onze chocolatiers in ons chocoladelab in Amsterdam van de allerbeste, eerlijke chocolade van de Chocolatemakers Voorzien van een Certificaat van Echtheid en een luxe cadeauverpakking zijn de eieren het ultieme Paascadeau en chocolade relatiegeschenk. We zijn niet voor niets hofleverancier van de Paashaas.

Bereken hier uw prijs Bel ons 020 205 04 34

Luxe chocoladeletters

Design yourself


Formaat, samenstelling én verpakking 

Luxe chocoladeletters

Hartstikke handmade


Handgemaakt door onze chocolatiers 

Luxe chocoladeletters

Luxe giftbox


Te personaliseren wikkel met logo 

Luxe chocoladeletters

Eerlijke chocolade


(h)eerlijke chocolade van the Chocolatemakers


Gepersonaliseerde Paas Chocolade 

                          paasgeschenken-personeel-relaties                               

 Overweeg je jouw relaties of personeel met Pasen te verrassen met een (h)eerlijke chocolade attentie? Wij denken graag met je mee om iets lekkers en unieks samen te stellen. Er zit veel handwerk en ambacht in de productie en inpak van onze chocoladecadeaus. Onze capaciteit is beperkt, wacht daarom niet te lang met bestellen om teleurstelling te voorkomen

          Pasen Vroegboekactie          

 

          Vraag offerte aan!                         Bel 020 205 0434                         Stuur ons een E-mail


Gepersonaliseerde wikkel

Luxe, (h)eerlijke eieren van chocolade met gepersonaliseerde verpakking

Naast het zelf volledig kunnen samenstellen van het chocolade-ei en deze eventueel laten voorzien van een bedrijfslogo in chocolade kunt u ook de luxe giftbox personaliseren. Kies voor een logo op een van de door ons ontworpen Paas designs of ontwerp zelf een wikkel. Ook kunt u de gepersonaliseerde chocolade-eieren voorzien van een persoonlijke boodschapkaartje.

 

Feestelijke giftbox

Net als al onze chocoladecadeaus worden onze gepersonaliseerde chocolade eieren feestelijk verpakt in een luxe verpakking voorzien van een certificaat van echtheid.

 

Verzendservice

Willen jullie de luxe chocoladegeschenken verzenden naar verschillende adressen? Dat kan! U levert de adressen aan en wij verzorgen de rest.

 

Direct offerte aanvragen Bel ons 020 205 04 34