Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeaus voor verjaardag

Chocoladesmaak

Formaat

Met een (h)eerlijk chocolade cadeau voor een verjaardag maak je de jarige Jet of Job gegarandeerd blij. Weg met die saaie sokken, stropdassen en ludieke koffiemokken met tekst.

Originele verjaardag chocolade cadeaus

Originele verjaardagscadeaus, een uniek cadeautje voor het bruidspaar, een leuk en creatief cadeau voor je vriendin/vriend of laat je vrienden samen lekker hun chocolade opsmikkelen in hun nieuw huisje! Wij hebben de perfecte chocolade als cadeau! Enne, heb je eigenlijk geen echt feestje? No worries, wij zeggen niks... ook niet als je jezelf eens lekker wil verwennen. Je hebt het verdiend, echt! En weet je, eigenlijk is het elke dag feest, toch?

Feestelijke chocolade voor je verjaardag

Wat geef je iemand voor zijn of haar verjaardag al dan niet op afstand? Geef je vrienden en familie liever overheerlijke verjaardag chocolade met jouw persoonlijke verjaardagsboodschap. Waarom niet? Iedereen is dol op chocolade. En het feestje wordt absoluut leuker met onze handgemaakte chocolade geschenken!

Verjaren én smullen

Chocolade versturen voor iemands verjaardag is een leuke manier om in deze tijden te laten weten dat je aan iemand denkt. Een groot verjaardagsfeest met de hele familie en al zijn of haar vrienden zit er namelijk niet in. Met een chocolade cadeau per post geef je je moeder, opa of je buurman toch een feestgevoel, van 's morgens vroeg tot... Tja, in ieder geval tot de chocolade op is.

De sleutel tot een 'verjaardagsgevoel' in deze tijd is wat ons betreft dan ook chocolade, chocolade en nog een chocolade...natuurlijk gepersonaliseerd en bezorgd in de brievenbus. Een gepersonaliseerd chocolade cadeau met je persoonlijke verjaardagswens, een feestelijk wikkel en een zelf bedachte naam op de verpakking. Een zelfbedachte naam? Ja, je kan de naam van de choco eenvoudig aanpassen. Wel zo leuk, zo maak je je cadeau nog persoonlijker. En heb je even geen inspiratie? Plak gewoon de naam van de ontvanger achter de huidige naam van het chocolade cadeau, bijvoorbeeld: ‘Ik denk aan je Emma’.

Hiep Hiep Hoera chocolade

'Hiep Hiep Hoera' in de vorm van chocolade, en wel op de deurmat. Dat is nog eens een leuke en persoonlijke verrassing. Ben jij op zoek naar een origineel verjaardagsgeschenk met een persoonlijke touch? In ons uitgebreide assortiment (geregeld voegen we nieuwe smaakcombinaties toe) met cadeaus voor verjaardagen vind jij vast en zeker iets lekkers voor de jarige. Een van onze favoriete verjaardagsspecials is de choco ‘Hiep Hiep Chocola’; heerlijke, handgemaakte melk-chocolade met smarties en een verjaardagskaarsje! Of check ook eens onze chocolade cijfers om dit jubileum te vieren. 

En ehm... is er helemaal niemand jarig? Je mag jezelf natuurlijk ook een chocolade telegram toesturen voor je verjaardag, die 'per ongeluk' drie maanden te laat aankomt. Wie zal het weten? Als je het ons vraagt, zeggen we dat je het hebt verdiend. En geloof ons, je bent zeker niet de enige die dit (stiekem) doet.

Watertanden met een chocolade cadeau

Een chocolade cadeau bestellen, voor jezelf of toch voor iemand anders? De meeste chocoholics doen beide. En terecht, er is altijd wel een goede reden voor chocolade. Uit onderzoek (Harvard en UBC, 2008) blijkt dat als je iemand met enige regelmaat verrast, bijvoorbeeld als iemand jarig is of met Pasen, dan word je een blijer en meer verbonden mens. Voor elke gelegenheid maken onze chocolatiers nieuwe, unieke, smakelijke en creatieve chocolade geschenken. Verwen je vriendin met een 'Big Thank You Very Nuts' een melkchocoladereep vol noten die maar liefst een kilo weegt! Of maak van Moederdag of Valentijnsdag een smulfeest met 'n kus door de brievenbus', het chocoladehart van je dromen. Voor de echte chocomaniakken hebben we gezorgd voor de 'Big Box of TNX', een feestelijke huge-ass mega-cadeauverpakking met wel 30 chocoladereepjes die je eigenlijk stiekem voor jezelf zou willen houden. 

Een chocoparadijs thuisbezorgd

Alle chocolade geschenken laat je gewoon rechtstreeks bezorgen bij degene die iets te vieren heeft. Bestel je op werkdagen voor 17:00, dan wordt de chocolade nog diezelfde dag verzonden. Voor ons maakt het niet uit of je chocolade geschenken bestelt voor je grootmoeder, achterneefje of gewoon lekker voor jezelf. Wat we wel belangrijk vinden is dat je er van geniet. In ons chocoladelab in Amsterdam maken onze chocolatiers de meest exclusieve, experimentele en extraordinaire chocolade die je ooit hebt geproefd. Voor de echte chocolovers hebben wij het Chocoholic Abonnement, waarbij je iedere maand weer een spectaculaire creatie van ons krijgt thuisbezorgd. Wij maken er chocolade van, help jij ons met het opeten?