Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Witte Chocolade

Chocoladesmaak

Formaat

Originele cadeaus van gemaakt van witte chocolade 

Het schijnt dat liefhebbers van witte chocolade twijfelaars zijn die uit alle mogelijkheden die ze hebben maar niet kunnen kiezen wat ze willen. Zij zouden een hoog rechtvaardigheidsgevoel hebben en ze denken dat de wereld aan hun voeten ligt...tenminste als we de psychotherapeut Murray Langham mogen geloven. In zijn boek "Chocolate Therapy: Dare To Discover Your Inner Self" beweert hij dat je voorkeur voor bepaalde chocolade veel onthult over je persoonlijkheid... Zou het zo zijn?

Wij gebruiken in ieder geval de lekkerste witte chocolade voor alle chocolade cadeaus.

Witte Chocolade van de Chocolatemakers in Amsterdam

De witte chocolade couverture komt uit Amsterdam wordt door de Chocolatemakers op een verantwoorde en duurzame manier geproduceerd. De cacaoboeren die de cacao verbouwen krijgen een eerlijke en goede prijs krijgen voor hun cacao (meer dan het Fair Trade gemiddelde). Je kunt dus met een gerust hart starten aan het samenstellen van jouw favoriete chocoladegeschenk. En of je nu kiest voor een luxe chocoladeletter, een hart van chocolade, chocoladecijfers of een chocolade-ei het wordt een uniek, origineel en superlekker cadeau!