Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Witte Chocolade

Het schijnt dat liefhebbers van witte chocolade twijfelaars zijn die uit alle mogelijkheden die ze hebben maar niet kunnen kiezen wat ze willen. Zij zouden een hoog rechtvaardigheidsgevoel hebben en ze denken dat de wereld aan hun voeten ligt...tenminste als we de psychotherapeut Murray Langham mogen geloven. In zijn boek "Chocolate Therapy: Dare To Discover Your Inner Self" beweert hij dat je voorkeur voor bepaalde chocolade veel onthult over je persoonlijkheid... Zou het zo zijn?

Wij gebruiken in ieder geval de lekkerste witte chocolade voor alle chocolade cadeaus.

Chocoladesmaak

Formaat

  1. 10 jaar Chocstar
Filter

Witte Chocolade van Callebaut

De witte chocolade couverture komt uit België en wordt door de mensen van Callebaut gemaakt van cacao die verantwoord en duurzaam is geproduceerd. De cacaoboeren die de cacao verbouwen krijgen een eerlijke en goede prijs krijgen voor hun cacao. Je kunt dus met een gerust hart starten aan het samenstellen van jouw favoriete chocoladegeschenk. En of je nu kiest voor een luxe chocoladeletter, een hart van chocolade of een chocolade-ei het wordt een uniek, origineel en superlekker cadeau!