Zakelijke chocoladecadeaus

Relatiegeschenken van chocolade

Behalve als verrassing door de brievenbus zijn onze unieke chocoladerepen en andere chocoladecadeaus ook ideaal om te geven als relatiegesschenk. Bijvoorbeeld met Kerst, als attente geste voor een jarige werknemer, als tool om een nieuwe campagne te lanceren of als bedankje voor deelname aan een event. Een uniek cadeau en voor iedereen geschikt! Want wie wordt er nou niet blij van chocolade?

Wat maakt onze chocoladegeschenken uniek?

De mogelijkheid van zelf samenstellen en personaliseren van personeels- of relatiegeschenken maakt onze chocoladecadeaus uniek! 

Bestelt u meer dan 50 chocoladegeschenken? Dan kunt u uw chocolade zelf samenstellen. Hierbij heeft u keuze uit meerdere formaten, 5 chocoladesoorten en verschillende ingrediënten. Tot aan de luxe cadeauverpakking die kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap, een logo of volledig gebrand kan worden in uw huisstijl. Tijdens het gehele proces helpen we u én ontzorgen we waar mogelijk, zodat u er zo min mogelijk werk aan heeft. En met inmiddels alweer ruim 11 jaar ervaring kunt u dit met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Alle Chocstar chocoladegeschenken worden op bestelling met de hand gemaakt door onze chocolatiers in ons chocoladelab in Amsterdam van de allerbeste, eerlijke chocolade. Stuur ons een e-mail met uw wensen of bereken hieronder eenvoudig uw prijs

Onze zakelijke mogelijkheden:

- Op factuur bestellen
- Chocoladekrediet
- Gepersonaliseerde chocolade
- Gepersonaliseerde verpakking
- Logo chocolade / chocolade op maat
- Eigen bestelpagina voor uw bedrijf
- Verzendservice
- Verjaardagsservice
- Digitale & papieren cadeaubonnen

 

Bereken hier uw prijs Bel ons 020 205 04 34


chocolade relatiegeschenken voor kerst
Kerst & eindejaars chocolade
voor uw personeel of relaties


Deze bedrijven gingen u voor:

referenties Chocstar Referenties 2


Een foto van de mobiele website van Chocstar

Op factuur bestellen

Voor zakelijke klanten is het naast onze standaard betaalmogelijkheden (iDeal, VISA, Mastercard, Paypal) ook mogelijk om online bestellingen te plaatsen en deze op rekening te betalen. Bij betaling op factuur via de webshop hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen. Bestelt u op de website, dan wordt de factuur automatisch als bijlage meegestuurd met de orderbevestiging. Op factuur bestellen is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten met een account. Stuur ons een mailtje voor meer informatie over de voorwaarden en activering van de betaalmethode.

Mail ons voor meer informatie


Chocoladekrediet; een foto van de website van chocstar

Chocoladekrediet

Het Chocolade Krediet is een bedrag dat wordt toegevoegd aan uw online account en waarmee u gemakkelijk online een bestelling(en) plaatst en betaalt; een shoptegoed dus. U bepaalt zelf voor welk bedrag u een chocoladekrediet wenst (minimaal €75). Het krediet wordt door middel van een factuur (vooraf) aan u in rekening gebracht en aan uw account gekoppeld zodat u niet meer telkens na elke bestelling hoeft af te rekenen of een factuur hoeft in te boeken en te betalen (= minder administratieve last). Heel handig als u vaker chocoladecadeaus bestelt! Het chocoladekrediet is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten met een account. Stuur ons een mailtje voor meer informatie over de voorwaarden en het aanvragen van een chocoladekrediet.

Mail ons voor meer informatie


Een overzicht van verschillende chocoladevormen; chocoladeharten, chocoladeletters

Gepersonaliseerde chocolade

Bij ons is het mogelijk om al vanaf 50 stuks chocolade te personaliseren! Uw start met de selectie van uw gewenste vorm. Hierbij heeft uw keuze uit o.a. een chocoladereep, een chocoladeletter, een kerstboom van chocolade, een chocoladecijfer of een paasei van chocolade. Hierna kiest u de chocoladesmaak van uw chocoladegeschenk. Wij hebben 5 verschillende eerlijke Belgische chocoladesmaken; wit, melk, puur, extra puur en ruby. Vervolgens gaat u aan de slag met het kiezen van uw gewenste ingrediënten. Wij hebben ruim 30 verschillende ingrediënten en toppings; van hazelnoten tot aan 23 karaats écht goud. En van discodip tot aan basilicum. En aangezien wij ons kunnen voorstellen dat al deze keuze u wellicht wat keuzestress geeft adviseren we u hierbij graag over lekkere en geschikte chocoladecombinaties. Naast een gepersonaliseerde chocoladesamenstelling kunt u vanaf 40 stuks de chocolade ook laten voorzien van een schildje met een eetbare print (bijvoorbeeld uw logo, een beeldmerk of een korte boodschap).

Mail ons voor meer informatie


Een gepersonaliseerde verpakking voor uw gepersonaliseerde chocolade

Gepersonaliseerde verpakking

Naast het personaliseren van de chocolade zelf kan ook de verpakking van uw relatiegeschenk gepersonaliseerd worden. Vanaf 1 stuks kunt u kiezen voor een van de online beschikbare wikkeldesigns die u kan voorzien van een naam of korte persoonlijke tekst naar keuze. Vanaf 26 stuks is het ook mogelijk te kiezen voor een wikkel met logo en vanaf 50 stuks kunt u de wikkel om de luxe giftbox zelfs volledig personaliseren. Wilt u nog een stapje verder gaan dan kunt u ook kiezen voor een chocoladevorm op maat of uw logo in chocolade.

Mail ons voor meer informatie


Relatiegeschenken van eerlijke chocolade

Eerlijke chocolade geschenken

Voor de bereiding van onze chocoladecadeaus en relatiegeschenken gebruiken wij uitsluitend eerlijke Belgische chocolade en de allerbeste ingrediënten. Wij hechten in onze algehele bedrijfsvoering veel waarde aan duurzaamheid.

 


Chocstar verzendservice

Verzendservice voor relatiegeschenken van chocola

Chocstar verstuurt uw chocolade relatiegeschenken naar uw klanten, relaties, medewerkers en personeel. Het enige wat u hoeft te doen is uw Choco’s ontwerpen en de adressen aan te leveren… Zo heeft u geen omkijken naar inpakken, verzendmateriaal, versturen én track & tracing. Wij verzorgen de verzending voor kleine of grote aantallen. De chocoladegeschenken worden door ons zorgvuldig verpakt en kunnen indien gewenst voorzien worden van een persoonlijk boodschap kaartje met tekst.

Chocstar verzorgt voor u:

  • Het verpakken van de chocolade relatiegeschenken;
  • De verzendverpakking op maat, geoptimaliseerd voor brievenbusverzending;
  • De controle van de door u aangeleverde adressen met behulp van het PostNL systeem;
  • De verzending middels PostNL brievenbuspakketjes verzending (binnen Nederland).

Minimale afname: 26 stuks.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verzendservice


Verjaardagsservice

Verjaardagservice

Vergeet nooit meer een verjaardag van uw personeel, medewerkers, klanten en relaties: speciaal voor bedrijven biedt Chocstar de Verjaardagservice. Superhandig en enorm attent.


Design uw chocoladecadeau en personaliseer uw wikkel of kies een van Chocstar's Favoriete Samenstellingen & designs. Onze chocolatiers maken uw gepersonaliseerde chocoladecadeaus en wij versturen ze naar de jarige door middel van onze verzendservice. Het enige dat u hoeft te doen, is één keer per maand of kwartaal de verjaardagen en adressen aanleveren: easy does it!

De Chocstar Verjaardagservice bestaat uit:
- Chocstar Hiep Hiep Chocola Choco (geen minimaal aantal) of een ander chocoladecadeau naar keuze (vanaf 25 werknemers per maand)
- Chocstar Giftbox met Certificaat van Echtheid
- Te personaliseren met een Boodschapskaartje, uw logo of boodschap op de Wikkel en/of het logo schildje van chocolade.
- Verzendservice
- Betaling maandelijks op factuur

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verjaardagservice


Chocstar goldenticket / cadeaubon / cadeaukaart

Golden Ticket chocolade cadeaubon

Speel even voor Willy Wonka en geef uw relaties & medewerkers de unieke kans om zelf hun chocolade cadeau samen te stellen met de Chocstar Cadeaubon!

Het droomcadeau voor chocoladeliefhebbers en kieskeurige eters… Met de Chocstar Cadeaubon selecteert men zelf het gewenste chocoladecadeau. 

Kies voor het Golden Ticket:
- Feestelijk Chocstar Cadeaubon.
- Geldig tot 1 jaar na uitgifte.
- Waarde Cadeaubon: zelf te kiezen bedrag.
- Verkrijgbaar in een papieren en een digitale versie
- Levertijd: minimaal 5 werkdagen (afhankelijk van het afname aantal).
- Minimale afname: 25 stuks

Neem contact met ons op voor meer informatie


*Goed om te weten: de zakelijke voordelen, personalisatie mogelijkheden en levertijden hanteren een minimale afname. Alle genoemde zakelijke prijzen en tarieven zijn exclusief verzendkosten en BTW. Snellere levertijden zijn mogelijk tegen een toeslag.