Zakelijke chocoladecadeaus

Relatiegeschenken van chocolade

Tijdelijke aanbieding: Verras uw medewerkers voordelig met een onbezorgd genietmomentje.

Behalve als verrassing door de brievenbus zijn onze unieke chocoladerepen en andere chocoladecadeaus ook ideaal om te geven als relatiegeschenk bijvoorbeeld met kerst, als orgineel goedmakertje bij klachten, als attente geste voor een jarige werknemer, als tool om een nieuwe campagne te lanceren of als bedankje voor deelname aan een event.
Een uniek cadeau, maar wel voor iedereen geschikt. Want wie wordt er nou niet blij van chocolade?

Wat maakt onze chocoladegeschenken uniek?
Dat u ze zelf samenstelt en personaliseert maakt onze chocoladecadeaus uniek! Van de chocolade zelf, waarbij u keuze heeft uit meerdere formaten, 5 chocoladesoorten en verschillende 4 ingrediënten. Tot aan de luxe cadeauverpakking die kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap, een logo of volledig gebrand kan worden in uw huisstijl. Tijdens het gehele proces helpen we u én ontzorgen we u waar mogelijk zodat u er zo min mogelijk werk aan heeft. En met inmiddels alweer ruim 9 jaar ervaring kunt u dit met een gerust hart aan ons toevertrouwen. 

Alle Chocstar chocoladegeschenken worden op bestelling met de hand gemaakt door onze chocolatiers in ons chocoladelab in Amsterdam van de allerbeste, eerlijke chocolade. 

Onze zakelijke mogelijkheden:

- Op factuur bestellen
- Chocoladekrediet
- Gepersonaliseerde chocolade 
- Gepersonaliseerde verpakking 
- Logo chocolade / chocolade op maat
- Verzendservice
-
Verjaardagsservice
- Digitale & papieren cadeaubonnen

 

Direct offerte aanvragen       Mail ons       Bel ons 020 205 04 34


 


 Deze bedrijven gingen u voor:

referenties ChocstarReferenties 2


Een foto van de mobiele website van ChocstarOp factuur bestellen

Voor zakelijke klanten is het naast onze standaard betaalmogelijkheden (iDeal, VISA, Mastercard, Paypal) ook mogelijk om online bestellingen te plaatsen en deze op rekening te betalen. Bij betaling op factuur via de webshop hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen. Bestelt u op de website, dan wordt de factuur automatisch als bijlage meegestuurd met de orderbevestiging. Op factuur bestellen is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten met een account. Stuur ons een mailtje voor meer informatie over de voorwaarden en activering van de betaalmethode.

 

Mail ons voor meer informatie

  

 


Chocoladekrediet; een foto van de website van chocstar Chocoladekrediet

Het Chocolade Krediet is een bedrag dat wordt toegevoegd aan uw online account en waarmee u gemakkelijk online een bestelling(en) plaatst en betaalt; een shoptegoed dus. U bepaalt zelf voor welk bedrag u een chocoladekrediet wenst. Het krediet wordt doormiddel van een factuur (vooraf) aan u in rekening gebracht en aan u account gekoppeld zodat u niet meer telkens na elke bestelling hoeft af te rekenen. Heel handig als u vaker chocoladecadeaus bestelt! Het chocoladekrediet is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten met een account. Stuur ons een mailtje voor meer informatie over de voorwaarden en het aanvragen van een chocoladekrediet.

 

Mail ons voor meer informatie

 


  

Een overzicht van verschillende chocoladevormen; chocoladeharten, chocoladeletters

Gepersonaliseerde chocolade

Bij ons is het mogelijk om al vanaf 1 stuks online chocolade te personaliseren! Uw start met de selectie van uw gewenste vorm. Hierbij heeft uw keuze uit o.a. een chocoladereep, een chocoladeletter, een kerstboom van chocolade, een chocoladecijfer of een paasei van chocolade. Hierna kiest u de chocoladesmaak van uw chocoladegeschenk. Wij hebben 5 verschillende eerlijke Belgische chocoladesmaken; wit, melk, puur, extra puur en ruby. Vervolgens gaat u aan de slag met het kiezen van uw gewenste ingrediënten. Wij hebben ruim 65 verschillende ingrediënten en toppings; van hazelnoten tot aan 23 karaats écht goud. En van discodip tot aan basilicum. En aangezien wij ons kunnen voorstellen dat al deze keuze u wellicht wat keuzestress geeft adviseren we u hierbij graag over lekkere en geschikte chocoladecombinaties. Naast een gepersonaliseerde chocoladesamenstelling kunt u vanaf 40 stuks de chocolade ook laten voorzien van een schildje met een eetbare print (bijvoorbeeld uw logo, een beeldmerk of een korte boodschap).

Mail ons voor meer informatie

 


 

 

Een gepersonaliseerde verpakking voor uw gepersonaliseerde chocolade

Gepersonaliseerde verpakking

Naast het personaliseren van de chocolade zelf kan ook de verpakking van uw relatiegeschenk. Vanaf 1 stuks kunt u kiezen voor een van de online beschikbare wikkeldesigns die u kan voorzien van een naam of korte persoonlijke tekst naar keuze. Vanaf 25 stuks is het ook mogelijk te kiezen voor een wikkel met logo en vanaf 50 stuks kunt u de wikkel om de luxe giftbox zelfs volledig personaliseren. Wilt u nog een stapje verder gaan dan kunt u ook kiezen voor een chocoladevorm op maat of uw logo in chocolade. 

 

Mail ons voor meer informatie

 

 

 

 

  


Relatiegeschenken van eerlijke chocolade 

Eerlijke chocolade geschenken

Voor de bereiding van onze chocoladecadeaus en relatiegeschenken gebruiken wij uitsluitend eerlijke Belgische chocolade en de allerbeste ingrediënten. Wij hechten in onze algehele bedrijfsvoering veel waarde aan duurzaamheid.

 


Chocstar verzendservice

Verzendservice voor relatiegeschenken van chocola

Chocstar verstuurt uw chocolade relatiegeschenken naar uw klanten, relaties, medewerkers en personeel. Het enige wat u hoeft te doen is uw Choco’s ontwerpen en de adressen aan te leveren… Zo heeft u geen omkijken naar inpakken, verzendmateriaal, versturen én track & tracing. Wij verzorgen de verzending voor kleine of grote aantallen. De chocoladegeschenken worden door ons zorgvuldig verpakt en kunnen indien gewenst voorzien worden van een persoonlijk boodschap kaartje met tekst.


Chocstar verzorgt voor u:
- Het verpakken van de chocolade relatiegeschenken;
- De verzendverpakking op maat, geoptimaliseerd voor brievenbusverzending;
- De controle van de door u aangeleverde adressen met behulp van het PostNL systeem;
- De verzending middels PostNL brievenbuspakketjes verzending (binnen Nederland).

Minimale afname: 50 stuks.

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verzendservice


 

VerjaardagsserviceVerjaardagservice

Vergeet nooit meer een verjaardag van uw personeel, medewerkers, klanten en relaties: speciaal voor bedrijven biedt Chocstar de Verjaardagservice. Superhandig en enorm attent.


Design uw chocoladecadeau en personaliseer uw wikkel of kies een van Chocstar's Favoriete Samenstellingen & designs. Onze chocolatiers maken uw gepersonaliseerde chocoladecadeaus en wij versturen ze naar de jarige door middel van onze verzendservice. Het enige dat u hoeft te doen, is één keer per maand of kwartaal de verjaardagen en adressen aanleveren: easy does it!

De Chocstar Verjaardagservice bestaat uit:
- Chocstar Hiep Hiep Chocola Choco XL of een Choco naar keuze
- Chocstar Giftbox met Certificaat van Echtheid
- Te personaliseren met een Boodschapskaartje, uw logo of boodschap op de Wikkel en/of het logo schildje van chocolade.
- Verzendservice
- Betaling maandelijks op factuur

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verjaardagservice

 

 

 


Chocstar goldenticket / cadeaubon / cadeaukaart

Golden Ticket chocolade cadeaubon

Speel even voor Willy Wonka en geef uw relaties & medewerkers de unieke kans om zelf hun chocolade cadeau samen te stellen met de Chocstar Cadeaubon!

Het droomcadeau voor chocoladeliefhebbers en kieskeurige eters… Met de Chocstar Cadeaubon creëert men zelf zijn/haar eigen Chocolade van hun favoriete chocolade en met een unieke ingrediënten combinatie in de door hun zelf gekozen vorm. Smaken verschillen, dus de choco possibilities zijn endless!

Kies voor het Golden Ticket:
- Feestelijk Chocstar Cadeaubon.
- Geldig tot 1 jaar na uitgifte.
- Waarde Cadeaubon: zelf te kiezen bedrag.
- Verkrijgbaar in een papieren en een digitale versie
- Cadeaubonnen vallen onder waardepapieren en derhalve geldt het 0% Btw-tarief.
- Levertijd: minimaal 5 werkdagen (afhankelijk van het afname aantal).
- Minimale afname: 25 stuks 

Neem contact met ons op voor meer informatie


 

*Goed om te weten: de zakelijke voordelen, personalisatie mogelijkheden en levertijden hanteren een minimale afname. Alle genoemde zakelijke prijzen en tarieven zijn exclusief verzendkosten en BTW. Snellere levertijden zijn mogelijk tegen een toeslag.