Lieve mensen, PostNL is momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

The Ruby

Deze rooskleurige chocolade is gemaakt van de Ruby cacaoboon en lijkt qua smaak op witte chocolade maar dan met een subtiele, frisse, licht zurige ondertoon van bessen. De kleur wordt niet verkregen door genetische manipulatie van de bonen en er worden geen kleur-, geur- of smaakstoffen aan de chocolade toegevoegd. Wél hebben we voor een nootachtige toon pistache nootjes toegevoegd en stukjes nougat; een combinatie die naast heel lekker ook nog is heel origineel is om cadeau te geven of te krijgen. Een roze feestje door de brievenbus!
€ 14,60

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Pistache noten, Nougat stukjes

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.
Om aan de grote vraag te voldoen hebben we momenteel een beperkt assortiment en kun je even geen chocolade volledig zelf samenstellen. Maar personaliseren kan wel! We hebben een aantal superlekkere ready to go chocoladecadeaus die je kan voorzien van jouw keuze wikkel en een persoonlijke boodschap om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Excuses voor het eventueel ongemak, wij hopen op je begrip in deze rare tijden.
Take care. ❤

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.