Stay Home

Een chocoladereep van eerlijke Belgische melkchocolade met lichtgebrande pecannoten, gedroogde bananen, kaneel
en stukjes stroopwafel. Een ideaal geschenk om iemand te laten weten dat je aan ze denkt, ze mist of ze een hart onder de riem wil steken in deze gekke tijden. Te personaliseren met een wikkel naar keuze, een korte boodschap en eventueel een boodschapkaart. 

€ 13,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Gedroogde bananen , Kaneel, Pecannoten, Stroopwafel

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.
Om aan de grote vraag te voldoen hebben we momenteel een beperkt assortiment en kun je even geen chocolade volledig zelf samenstellen. Maar personaliseren kan wel! We hebben een aantal superlekkere ready to go chocoladecadeaus die je kan voorzien van jouw keuze wikkel en een persoonlijke boodschap om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Excuses voor het eventueel ongemak, wij hopen op je begrip in deze rare tijden.
Take care. ❤

Wil je oma die alleen thuis een onbezorgd genietmomentje geven op afstand? Dan is deze chocoladereep het perfecte cadeautje. Hij past namelijk gewoon door de brievenbus en kan dus veilig worden bezorgd in deze tijd van social distancing.

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.