Chocolade brievenbuscadeaus Feestfavorietjes Chocstar

Al 10 jaar verzorgen wij de allerlekkerste chocoladecadeautjes door de brievenbus. Sinds september bestaan wij namelijk alweer tien jaar. Aangezien wij elke dag met heel veel plezier en liefde de lekkerste en mooiste chocolade creaties om te versturen als onbezorgd geniet- en geluksmomentje lichten wij er in deze blogpost graag er een aantal uit. Regelmatig delen jullie via social media jullie #chocstarmoment(s), dit vinden wij onwijs leuk!

Blijf jullie chocolade cadeautjes vooral sharen lieve mensen!

Chocstar's Feest Favorietjes voor chocolovers met keuzestress

Anne-Marie van Myhappykitchen stelde Chocstar's Feest Favorietjes samen. Dit is onze speciale Limited Edition voor ons 10-jarige bestaan.

“Voor mensen met keuzestress zoals ik, is er een feestelijke Limited Edition van de meest favoriete smaken gemaakt. 5 heerlijke chocoladereepjes met vier verschillende chocolade soorten in een prachtige verpakking! Geloof me, dit wil je!" Adus Anne-Marie.

Zie de foto van Anne-Marie hierboven in de Header.

 

Brievenbuscadeau 'Youre the best' chocoladehartChocolade hart ‘You’re the Best’

Hoe overleef je quarantaine [of elke andere aandoening die het leven je tegenkomt]: CHOCOLADE! ♥️? Dit hier is een fairtrade hart van witte chocolade - gegarneerd EN gevuld met druppels smeuïge karamel (?) - bevroren/gedroogde aardbeien - eetbare bloemen en chocoladeharten ♥️?  Je moet me geloven als ik je vertel dat dit net zo lekker was zoals het mooi is! Aldus, Khadija

 

Onwijs bedankt voor het delen Khadija! Een kleine correctie vanuit onze kant; het is eerlijke chocolade van Callebaut i.p.v. fair trade chocolade. Het 'You're the best' chocolade hart is gemaakt van witte Belgische chocolade en wordt gevuld met stukjes romige caramel chocolade, gevriesdroogde aardbeien van biologische oorsprong en wordt vervolgens gedecoreerd met gedroogde bloemen en suikerhartjes.

 

Nieuw; chocolade cijfers voor elk jubileum!

Misschien heb je ze al gespot maar zo niet; wij hebben super lekkere en leuke nieuwe choco's toegevoegd aan ons assortiment. Jubileum cijfers in de vorm van chocolade! Wil je bijvoorbeeld een collega verrassen die 5 jaar in dienst is? Je ouders feliciteren met hun zilveren huwelijk of wordt je Oma 75 jaar? Dan komen onze chocolade cijfers goed van pas.

 

Bekijk alle chocolade cijfers