Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Originele chocolade cadeaus voor een Jubileum

Chocoladesmaak

Formaat

Chocolade om op een originele manier te laten weten dat dat jubileum niet onopgemerkt voorbij gaat. Kies één van de allerlekkerste eerlijke chocoladerepen of chocoladecijfers om de jubilaris of jubilarissen flink in het zonnetje te zetten.

Originele jubileum cadeaus 

Op zoek naar een origineel cadeau voor het vieren van een jubileum? Onze gepersonaliseerde chocolade cadeaus zijn hiervoor het ideale geschenk (voor door de brievenbus). Sinds kort hebben wij 'iets nieuws' in ons assortiment. In ons chocolade assortiment hebben we een brede selectie van de lekkerste en leukste chocolade geschenken voor elk jubileum. Je kunt de verjaardag van je vrouw met chocolade vieren, de trouwdag van je ouders of je kinderen verwennen met bijvoorbeeld onze Hiep Hiep chocolade. Cadeautjes geven gaat juist om een klein gebaar. Door het persoonlijk te maken maak je je geschenk uniek. Zelfs van die mensen die alles al lijken te hebben krijgen een hunkerende glinstering in de ogen wanneer ze zo’n persoonlijk chocolade geschenken voor hun jubileum krijgen. Voor het vieren van een jubileum zijn zowel onze cijfers als ook chocoladeletters ideaal in te zetten als cadeau.

Chocstar's 10-jarig jubileum

Sinds september bestaat Chocstar 10 jaar. Al 10 jaar maken wij met heel veel liefde, plezier en passie handgemaakte chocolade cadeaus als onbezorgd geluksmomentje als verrassing door de brievenbus. Speciaal voor ons eigen 10-jarig jubileum hebben wij nieuwe chocolade creaties ontwikkeld in de vorm van chocolade (jubileum) cijfers. Stuk voor stuk natuurlijk met de handgemaakt en gevuld en bestrooid met de allerlekkerste ingrediënten en toppings. 

5, 10 of 25 jarig jubileum vieren? 

Onze chocolatiers en Oempa Loempa’s hebben de lekkerste chocolade combinaties samengesteld voor het vieren van elk jubileum. Of je nu een 10-jarig werkjubileum, het 1-jarige huwelijk van je vrienden viert of je vader die 50 jaar is geworden, met een gepersonaliseerd chocolade cijfer wordt het hoe dan ook een feestje. De chocolade cijfer zijn ideaal inzetbaar voor onder andere: 

Op de dag dat het jubileum plaatsvindt mag (nee moet!) de jubilaris even goed in het zonnetje gezet worden en hoe kan dat nou beter met een (h)eerlijk cadeau waar iedereen van kan mee smullen.

Een jubileum op het werk

Een werknemer die al een 5, 7, 10 of 25 jaar trouw in dienst is? Dan wil je daar natuurlijk even bij stil staan en hem of haar verrassen met een persoonlijk cadeau. Speciaal hiervoor hebben wij mooie jubileum cijfers ontwikkeld. Of wil je die ene collega die altijd voor jou klaarstaat als je vragen hebt eens flink in het zonnetje zetten? Toon jouw waardering met een origineel gepersonaliseerde cadeautje per post. Vergeet de naam van je choco niet aan te passen. In 3 eenvoudige stappen personaliseer jij jouw jubileum cadeau en sturen wij deze op naar de gelukkige ontvanger als verrassing door de brievenbus.
 

Jubileum cadeaus in een luxe verpakking

Al onze chocolade cadeaus worden verpakt in een luxe, te personaliseren giftbox. Deze wordt voorzien van een door jou gekozen wikkel (unieke designs) naar keuze. Jouw boodschap komt gegarandeerd over. De gecombineerde chocolade cijfers (waarbij je kiest voor 2 overheerlijke dikke choco cijfers) zoals het jubileum cijfer 10, 20, 25 en het cijfer 50 worden samen verpakt in een grote luxe doos en verzonden als pakketje.

Aan de slag, wie verras jij met een gepersonaliseerd chocolade cadeau?