chocolade-door-de-brievenbus-chocstar-review

 

Veel mensen hebben de afgelopen maanden meer last gehad van een najaarsdip dan voorgaande jaren. Heel herkenbaar, de Corona pandemie en alle beperkingen eromheen heeft een enorme invloed op ons. En hoe begrijpelijk de maatregelen ook zijn, het blijft moeilijk. Juist leuk om iemand in deze tijd een hart onder de riem te steken met een leuk brievenbus cadeau. Mijn verloofde dacht hetzelfde.

Een knuffel en een kus door de brievenbus?

Mijn verloofde en ik wonen niet samen en ik mopperde over mijn oorontsteking, het werk wat zo druk was en dat ik hem miste. Hij vertelde mij dat hij tenminste twee weken niet langs kon komen en ik begreep dat ik even door kon bijten met mijn 'loneliness'. Ik ben als ondernemer druk zat maar ook flexibel, even de agenda omgooien en op de thee bij vriendinnen is zo gepiept.

Even later appte hij mij:

Ik had een cadeautje voor je, maar die heb ik nu weggegooid, in de brievenbus!

Lekker flauw, maar lief! En wat zou het zijn?

Een dag later kreeg ik weer een appje erover:

Vrijdag krijg je iets in de brievenbus lief, hou je het in de gaten?'

Mijn eerste vraag was meteen teasend: 'Een knuffel en een kus?' Hij lachen: 'HAHA, ja'

Chocolade geeft troostchocolde-door-de-brievenbus-chocstar-review

En ja hoor, er kwam post vrijdag. Ik open het doosje en er staat 'Een kus door de brievenbus' met knuffelende beertjes op het plaatje en heerlijke chocolade van Chocstar. De smaken waren waanzinnig, gedroogd fruit, knapperige karamel en de melkchocolade smelt in je mond. Als dat geen liefde en een knuffel op afstand is, weet ik het ook niet meer!

Hoe chocolade toch een beetje troost kan geven he? Gek, maar wetenschappelijk bewezen! Ik ben diëtist en eigenaresse van NutriWay Ortho Diëtist en ben absoluut voor een gezonde leefstijl. Daar hoort af en toe ook wat lekkers bij, gewoon om de gezonde balans vast te houden!

Groetjes, Wayda

 

Een persoonlijke chocolade cadeau per post

'N kus door de brievenbus is inmiddels een van de populairste chocolade cadeaus. De verloofde van Wayda stelde het chocolade hart 'n kus door de brievenbus samen en stuurde zijn vriendin op deze manier wat extra liefde toe. Deze mooie choco is een handgemaakt hart van chocolade met biologische gedroogde bosvruchten, knapperige butterscotch en suikerhartjes. Benieuwd naar de andere lekkere en mooie chocolade kunstwerkjes die onze chocolatiers met veel liefde en plezier maken? Check onze hart onder de riem chocolade cadeaus voor meer mooie, handgemaakte chocolade creaties om iemand op afstand een steuntje in de rug te bieden.

Heb jij net als Wayda een van onze choco's ontvangen of heb jij zelf iemand verrast met een van onze chocolade cadeaus en wil jij jouw verhaal ook delen? Stuur een e-mail naar relaties@chocstar.nl.

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau