Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Neem contact met ons op

Stuur ons een berichtje via het onderstaande contactformulier. We zullen ons best doen om jouw bericht z.s.m. (op werkdagen in ieder geval binnen 24 uur) te lezen en te beantwoorden. 

Tip voor een snellere afhandeling/feedback: Heb je een vraag over een bestelling die je bij ons hebt geplaatst vermeld dan ook je ordernummer (deze begint met 3000....) in het berichtje dat je ons stuurt zodat we je sneller kunnen helpen en heb je een vraag over een Golden Ticket dan kunnen we je sneller helpen als je het unieke nummer van de cadeaubon noemt in je bericht. Alvast bedankt! 

Heb je een vraag? Kijk dan in de tussentijd alvast even op onze FAQ-pagina voor de meest gestelde vragen, wellicht dat je hier al een antwoord kunt vinden op je vraag, thanks! 

 

 

Get in touch with us

If you have any question, Please don’t hesitate to send us a message

Vul de letters en cijfer hieronder in.

 Mailen  email doodle

Stuur ons een mailtje via het onderstaande e-mailadres of het contactformulier hiernaast. We zullen ons best doen om jouw bericht z.s.m. (op werkdagen in ieder geval binnen 24 uur) te lezen en te beantwoorden.
info@chocstar.nl

 

 Bezoeken/kaartje sturen 

Leuk als je even hoi komt zeggen in onze brandstore! 
 

Chocstar 
Radarweg 32A
1042 AA Amsterdam

Chocstar locatie brandstore Amsterdam

 

 Vriendjes worden?

 

 Meer bedrijfsinfo

BTW nr.: NL858358931B01
KvK nr.: 70525943
IBAN: NL25RABO0160073758
BIC code: RABONL2U