Moederdag-cadeau-laten-bezorgen-op-zondag-chocstarBesef jij elk jaar rond de tweede zondag van mei ook maar weer hoeveel die supervrouw toch allemaal voor je/jullie doet? Natuurlijk zijn we altijd superlief voor onze moeders, maar op Moederdag doen we allemaal extra ons best om haar volop in de watten te leggen.

Gezien de huidige situatie is de kans aanwezig dat je (helaas) niet persoonlijk bij haar op visite kan en je je cadeau rechtstreeks bij haar laat bezorgen als verrassing door de brievenbus. Maar hoe zorg je ervoor dat ze jouw pakketje niet eerder openmaakt? Bestel jij je cadeau online? Dan wil ook jij vast het liefst dat het cadeau pas op de zondag  (Moederdag) bij haar op de deurmat ligt. Of belangrijker; zij mag het cadeau pas openen op Moederdag zelf.

Met onze speciale 'Dit pakketje mag je pas zondag openen' sticker is het laten bezorgen van je geschenk op exact zondag 9 mei niet nodig. Wij zorgen dat op alle Moederdag pakketjes die op 5, 6 of 7 mei worden verstuurd de sticker 'Pas zondag openen' wordt geplaatst.

Speciale sticker met 'dit pakketje mag je pas zondag openen’

moederdag-cadeaus-zondag-laten-bezorgen-chocstar

Speciaal voor bijzondere dagen zoals Moederdag en Vaderdag hebben wij een speciale sticker ontwikkeld met:

'Dit pakketje mag je pas zondag openen.'

Pakketjes die wij verzenden op 5,6 en 7 mei worden voorzien van de ‘Pas zondag openen’ sticker. Deze sticker wordt op de verzendverpakking van het pakketje geplaatst.

De 'zondag openen' sticker maakt jouw geschenk nog origineler en leuker. Zo geniet jouw Moeder van wat voorpret, want jij laat je lieve mama nog een paar dagen in spanning naar jouw pakketje kijken, een beetje plagen mag toch? :wink:  Ook scheelt het een hoop zorgen zoals 'zal mijn pakketje wel op tijd aankomen?'.

TIP
Wil jij verzekerd zijn van een 'zondag openen sticker?'. Plan jouw Moederdag cadeau eenvoudig alvast inplannen voor een verzending op 5, 6 of 7 mei. Wees er snel bij voordat de verzendplanningen op deze dagen vol zijn.

Plan je Moederdag geschenk alvast in

Bezorg jouw moeder (en vergeet ook de bonusmoeders, oma's, tantes en moeders in spé niet) een onvergetelijke Moederdag met een (h)eerlijk gepersonaliseerd chocolade cadeau en laat het geschenk rechtstreeks bezorgen bij haar in de brievenbus.❤️

Je kan jouw Moederdag cadeau tijdens het samenstellen van je cadeau eenvoudig alvast inplannen. Welke verzenddatum je ook kiest, zo hoef je niet meer om te kijken naar het regelen van je Moederdag cadeau. Hoe werkt het?

  1. Kies de favoriete chocolade combinatie van je moeder
  2. Personaliseer jouw chocolade cadeau
  3. Kies de gewenste verzenddatum

Gezien de huidige situatie en de drukte bij PostNL adviseren wij om een dag of 2 extra te nemen voor de bezorging. Op de door jou gekozen verzenddatum wordt jouw Moederdag geschenk verzonden en zo snel mogelijk door PostNL veilig bezorgd in jouw of haar brievenbus. En ehhh.....heb je onze Moederdagwikkel met speciale tegoedbonnen voor mama al gespot?

Tip:
Bestel je bij ons je Vaderdag cadeau? Ook dan is het mogelijk om de speciale 'zondag openen' sticker te ontvangen op jouw pakketje.

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau