tegoedbonnen-boekje-moederdag-bij-chocolade-moederdaggeschenk-chocstar

 

Je kent ze vast wel, die leuke originele tegoedbonnen boekjes met tegoedbonnen en waardebonnen voor activiteiten, klusjes en waardebonnen. Deze kunnen op elk tijdstip ingeleverd worden door de ‘ontvanger’ aan de ‘gever’.

Hoe leuk als je jouw allerliefste mama met Moederdag verrast met dit soort tegoedbonnen? Het zelf maken van dit soort bonnen is een redelijk klusje...en daarom hebben wij hier in het chocoladelab iets heel leuks bedankt.

Naast de speciale ‘Pas zondag openen’ sticker hebben wij speciaal voor Moederdag ook een super persoonlijke wikkel gemaakt. Een wikkel met Moederdag coupons! Zo geef je al die klusjes die zij altijd maar voor jou/jullie doet een keertje terug.

Persoonlijke tegoedbonnen voor de allerliefste Mama

Die moeders zijn duizendpoten die meerdere dingen tegelijk kunnen doen. Denk aan je was doen, weer aangeven dat je je kamer moet opruimen, zelf opruimen en tussendoor nog even de booschappen regelen. Hoe doen die powervrouwen dit toch?

Hier in het chocoladelab hebben wij een nieuwe wikkel ontworpen in de vorm van speciale moederdag coupons. Elk Chocstar chocolade cadeau wordt voorzien van een mooie wikkel om de luxe giftbox. Je hebt hierbij de keuze uit 15 verschillende designs, waarvan de nieuwkomer de 'Moederdag wikkel' is. Dit geeft jouw de mogelijkheid om eens wat 'klusjes' en 'leuke activiteiten' terug te geven. Bovenal geniet ze extra lang van jouw Moederdag geschenk.

Deze speciale Moederdagwikkel (gratis upgrade) bevat coupons met diverse ‘klusjes’ die zij van jou/jullie terugkrijgt, in totaal 6. Naast die heerlijke handgemaakte choco krijgt zij dus nog een paar cadeaus van je. Het zal je ook een hoop knutselwerk schelen als je ze zelf zou maken (dit verklappen wij natuurlijk niet ;)). Ze zal extra lang van jouw Moederdag cadeau kunnen genieten.

Welke Moederdagcoupons kan ze bij jou inleveren?

 • Ochtend uitslapen
 • Ontbijt op bed
 • Hoofdmassage
 • Een keertje koken
 • Boodschappen doen
 • Avondje netflixen

Zo geef je een tastbaar cadeau en een (dubbele) beleving in één cadeau, en dat als verrassing door de brievenbus. Dat zijn heeeeeeel veel onbezorgde geluks- en genietmomentjes voor de liefste mama van de hele wereld. Gegarandeerd dat het hart van jouw moeder doet smelten met zo'n gepersonaliseerd en origineel Moederdag cadeau. 

 

 

tegoedbonnen-bij-moederdag-cadeau-chocstar.

Moederdag coupons bij jouw cadeau, hoe werkt het?

Wil jij de Moederdag coupons bij jouw chocolade cadeau? Kies dan tijdens je personalisatie van je Moederdag cadeau voor de 'Moederdag wikkel'. Hoe werkt het?

 1. Kies de favoriete chocolade combinatie van jouw Moeder
 2. Personaliseer jouw chocolade cadeau met de speciale Moederdagwikekl
 3. Geef jouw chocolade cadeau een naam en voeg jouw persoonlijke boodschap toe

Tot slot kies je je gewenste verzenddatum. Op deze verzenddatum verzenden wij jouw chocolade geschenk waarna PostNL ervoor zorgt dat jouw pakketje zo snel mogelijk wordt bezorgd in de brievenbus.

Tip: Er loopt momenteel een winactie bij Flavourites waarbij je het Hart van goud kan winnen. Hierbij moet je een prijsvraag beantwoorden welke 6 coupons er zijn.

>> Check de winactie hier.

Je Moederdag cadeau op zondag laten bezorgen?

Grote kans dat je al hebt gezocht naar de mogelijkheden om je Moederdag geschenk op zondag te laten bezorgen… zo weet je namelijk zeker dat zij jouw pakketje niet eerder onderschept. Hier in het chocoladelab hebben we hiervoor een speciale ‘Pas zondag openen’ sticker bedacht. Alle Moederdagpakketjes die wij verzenden op 5,6 en 7 mei worden voorzien van deze ‘Pas zondag openen’ sticker. Zo heb je:

 • Geen stress en zorgen over de bezorgdatum van jouw Moederdag cadeau
 • Gegarandeerd dat je je Moederdag in de watten legt op Moederdag en niet met legen handen staat
 • Een extra leuke touch doordat je je Moeder wat voorpret geeft. Ze mag namelijk enkele dagen naar jouw pakketje kijken zonder dat ze hem mag openmaken.

Ook voor Vaderdag hebben wij overigens een leuke wikkel ontwikkeld met tegoedbonnetjes; de wikkel met Vaderdagcoupons.

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau