Originele chocolade cadeaus voor Moederdag

Moederdag, El día de la Madre, Mother's day...overal ter wereld zetten we (in ieder geval) 1 keer per jaar onze mama's in het zonnetje. Verras je moeder met de lekkerste en meest unieke Chocstar's Moederdag chocolade. Allen te personaliseren met een wikkel & een naam naar keuze én een lieve persoonlijke boodschap. Nu hebben we ook een wikkel met tegoedbonnen die je moeder bij je kan inwisselen voor allerlei cadeau's. De lekkerste chocolade op de mooiste manier gebracht

Chocoladesmaak

Formaat

Originele Moederdag cadeaus

Moederdag, zondag 14 mei is het alweer zover. Waarom we Moederdag vieren? Omdat ze altijd de was doen, lief blijven als je ruziet met je broer of zus, je kamer opruimen en laten we het maar niet hebben over het taalgebruik dat ze altijd maar pikken...? Echt, onze mama's leven voor ons; ze zijn pas blij als wij blij zijn. En op Moederdag? Dan mogen de rollen omgedraaid, lekker verwennen én verrassen die moeders, met een origineel cadeau; van chocolade natuurlijk!

Besef jij elk jaar rond Moederdag weer hoeveel je Moeder eigenlijk voor je doet? Geef de liefste Moeder van de hele wereld dit jaar dan een keer iets anders dan dat standaard bosje bloemen. Pak eens echt uit- en verras de allerliefste en leukste moeder (of oma, vrouw, vriendin of moeder in spé) van de wereld met heerlijke Moederdag chocolade; een super origineel en uniek cadeau, handgemaakt en van eerlijke chocolade.

Moederdag tegoedbonnen en chocolade in één cadeau

Personaliseer je Moederdag cadeau met de speciale moederdagwikkel. Deze wikkel bevat 6 moederdagcoupons die op een later tijdstip kunnen worden ingeleverd (bij jou/jullie) in ruil voor o.a boodschappen doen, een keertje koken of een avondje netflixen. 

Even terug naar al die klusjes die jouw Moeder altijd maar voor je doet of heeft gedaan. Bedank je moeder door eens wat klusjes en liefde terug te geven. Hoe? Kies bij jouw chocolade cadeau de (gratis) speciale Moederdag wikkel en de luxe cadeauverpakking van jouw chocolade cadeau wordt verpakt met deze Moederdag tegoedbonnen. Ze bevatten de volgende klusjes en belevenissen:

  • Ontbijt op bed
  • Ochtend uitslapen
  • Een hoofdmassage
  • Boodschappen doen
  • Avondje netflixen
  • Keertje koken

Verstuur jouw Moederdag cadeau, bezorgd in de brievenbus

Verstuur jouw Moederdag cadeau rechtstreeks met een persoonlijke boodschap naar je moeder, oma, tante of een andere vrouw met een moederhart. In drie stappen personaliseer je haar geschenk voor door de brievenbus. Je kiest haar favoriete chocolade combinatie, geeft je chocolade cadeau een naam (tip; voeg de naam van je moeder toe) en kiest een passende wikkel. Je voegt tot slot jouw persoonlijke boodschap toe op het kaartje en kiest de gewenste verzenddatum.

Moederdag cadeau laten bezorgen op zondag

Je Moederdag cadeau laten bezorgen op zondag? Dat is met een gepersonaliseerd Chocstar chocolade cadeau niet meer nodig. Speciaal voor gelegenheden zoals Moederdag en Vaderdag hebben wij stickers ontwikkeld waarop staat ‘(dit mag je pas op) ZONDAG OPENEN’. Verzenden wij jouw Moederdag pakketje op 10, 11 of 12 mei verzenden? Dan wordt jouw pakketje voorzien van de 'pas zondag openen' sticker. Zo is jouw cadeau nog origineler.

Sterker nog; bestel jouw cadeau lekker op tijd, plan hem in voor een van deze data en laat je moeder zo vlak voor Moederdag nog even in spanning.Voorpret is vaak nog leuker dan het cadeau zelf. En met dit cadeau geniet ze van beide. Welke moeder wordt er nu niet blij als zoon of dochterlief wat klusjes doet en zij zelf kan genieten van een (h)eerlijk stuk chocolade?

Ideaal; je hoeft je geen zorgen meer te maken (en, maar duimen) dat jouw Moederdag geschenk op tijd wordt bezorgd.