Gepersonaliseerde kerst cadeaus van chocolade maken Chocstar

 

Hoe wordt jouw chocolade cadeau voor Kerst gemaakt? Ja, Ja, natuurlijk in ons chocoladelab.
Met Kerst en Nieuwjaar om de hoek is het weer tijd om kerst- en nieuwjaarscadeaus te kopen. Onze chocolatiers zijn al een aantal weken druk bezig met het maken van de lekkerste chocolade cadeaus voor de feestdagen. Al onze choco’s zijn gemaakt van (h)eerlijke Belgische chocolade en worden door onze chocolatiers gemaakt in ons chocoladelab in Amsterdam.

Nieuwsgierig naar de reis van jouw kerstgeschenk nadat je deze online hebt besteld in onze webshop? In dit blog leggen wij je uit hoe een Chocstar kerst chocolade cadeau wordt gemaakt.

Een kerst choco maken, hoe we starten?

Oké, jij hebt jouw favoriete chocolade combinatie gepersonaliseerd en je bestelling is geplaatst. Wat nu? Onze chocolatiers gaan aan de slag! Alle luxe kerstcadeaus worden in batches gemaakt zodat de chocolatier alle aandacht heeft voor zijn creaties. Zo zijn alle chocolade cadeaus van Chocstar uniek en krijgt elke choco persoonlijke aandacht en liefde. Dat maakt ze nog lekkerder!

Een kerst choco maken begint met het gieten van de vloeibare chocolade in een mal. Daarna vult en bestrooit hij de kerstchoco's met de bijbehorende ingrediënten en toppings. Speciaal voor kerst hebben we choco’s in de vorm van kerstbomen en vallende sterren. Onze chocolade cadeaus zijn gebaseerd op bekende, traditionele smaken waar onze chocolatier een eigen draai aan geeft waardoor de beste en lekkerste smaakcombinaties ontstaan.

Duurzame chocolade van Callebaut

De chocolade die we bij Chocstar voor onze chocolade cadeaus gebruiken is van Callebaut uit België. Deze (premium kwaliteit) chocolade is verantwoord en duurzaam geproduceerd. Bovendien krijgen de cacaoboeren een eerlijke prijs voor hun cacao. Ze werken mee aan de Cacao Horizons Foundation van Callebaut. Daarnaast decoreren en vullen we onze choco’s alleen met de beste (en zo mogelijk biologische) ingrediënten.

De luxe cadeauverpakking met een kerstdesign

Jouw chocolade combinatie is gemaakt en komt bij onze inpakker terecht via het doorschuifluik. Elke kerst choco wordt verpakt in een feestelijke cadeauverpakking die je naar wens kunt personaliseren. Speciaal voor Kerst hebben we vier verschillende wikkels ontwikkeld waardoor je je Kerstcadeau nog feestelijker maakt. De meeste van jullie geven hun chocolade cadeau een eigen unieke naam en zetten bijvoorbeeld de naam van ontvanger op de wikkel. Zo wordt het een nog persoonlijkere cadeau! De inpakker verpakt de geschenken met de bijbehorende wikkels en zorgt dat de juiste naam op de wikkel komt. Heb jij een lieve kerstgroet toegevoegd op het boodschapkaartje? Dan zorgt onze inpakker dat dit kaartje wordt toegevoegd in de luxe cadeauverpakking met jouw choco. Alle cadeaus worden geleverd met een gebruiksaanwijzing, een certificaat van echtheid en worden verzonden in een speciaal op maat gemaakte verzendverpakking.

Elke dag om 17:00 uur komt PostNL alle pakketjes ophalen hier in het chocoladelab om ze vervolgens zo snel mogelijk te bezorgen bij de gelukkige ontvangers.

Kerst cadeau chocoladekerstboom Chocstar maken

Speciale chocoladerepen voor Kerst

Voor elk seizoen ontwikkelen onze chocolatiers speciale chocolade creaties. Dit jaar hebben we bij Chocstar zeven verschillende speciale chocoladerepen voor Kerst en Nieuwjaar. De favoriete kerst choco van Esmee, onze Customer Happiness & Office Manager is toch wel de Chocolicious Christmas. Deze choco in de vorm van een chocoladekerstboom is gemaakt van melkchocolade met kaneel, stukjes gedroogde appel en hazelnoot (krokant).

De rode en groene kerstboompjes van suiker en luxe gouden kerstballetjes die over de choco zijn bestrooid maken het cadeau onwijs feestelijk. De combinatie van ingrediënten en toppings maken deze choco tot een pure verwennerij!

Ben je op zoek naar een chocolade cadeau voor de hele familie of wil je iemand enorm verrassen? Dan is The Golden Giant het ultieme kerstcadeau. Deze XXL chocolade kerstboom (bijna een kilo melkchocolade!) is echt een feestje om te krijgen. De choco is gevuld met hazelnoot krokant, gevriesdroogde aardbeien, feestelijke gouden parels- en kerstballetjes. De aardbeien en gouden parels vormen slingers in de kerstboom, hoe leuk!

 

Bright Wishes, zeg het met chocolade

Het jaar afsluiten, dat doen we de Bright Wishes!  Deze luxe choco in de vorm van een vallende ster is het perfecte cadeau om je naasten al het geluk toe te wensen voor 2021. Handgemaakt van pure chocolade in combinatie met walnoten en butterscotch. De (biologische) kokos en wit/blauwe ijsbloemen zorgen voor een winterse uitstraling en maken de ster helemaal af.

Je kerstcadeau nu personaliseren, later laten bezorgen?

Rond de feestdagen heeft PostNL het altijd enorm druk met het bezorgen van alle pakketjes. Bestel je chocolade cadeaus voor de feestdagen dus op tijd zodat de ontvanger hier tijdig van kan genieten. Het is bij ons mogelijk om een bestelling in te plannen op een verzenddatum naar keuze. Bestel jij jouw cadeau speciaal voor de feestdagen? Kies dan een gewenste verzenddatum van een dag of 3 eerder. Zo weet je zeker dat wij jouw cadeautje op tijd verzenden en je pakketje op tijd wordt bezorgd door PostNL.

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau