Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

The Golden Giant

Bijna een kilo melkchocolade gevuld met hazelnoot krokant, gevriesdroogde aardbeien, feestelijke gouden sterretjes, zilveren parels en gouden kerstballetjes. Het ultieme kerst- en nieuwjaarsgeschenk van chocolade: hier kan de hele familie samen van genieten.

€ 42,95

Excl. verzendkosten vanaf € 5,95

Gedroogde aardbei (biologisch), Gouden sterren confetti, Hazelnoot (krokant), Parels (zilver), Parels groot (goud)

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Over de bezorging van jouw chocolade cadeau

PostNL heeft het momenteel erg druk met de bezorging van alle pakketjes voor de feestdagen. Natuurlijk wil ook jij dat je chocolade cadeau op tijd wordt bezorgd. Wacht niet langer, bestel deze (h)eerlijke choco en stuur jouw chocolade cadeau alvast op reis richting de ontvanger. Houd rekening met een mogelijke vertraging bij de bezorging van jouw pakketje.