Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeaus voor Kerstmis

Chocoladesmaak

Formaat

Een chocolade cadeau voor kerst van échte eerlijke Belgische chocolade dat zeker in de smaak gaat vallen. Al onze kerst chocolade geschenken worden met de hand gemaakt door onze chocolatiers en zijn stuk voor stuk uniek in smaak en vorm. 

Tip; Plan jouw kerst geschenk nu alvast in en kies bij je bestelling een verzenddatum naar keuze. 

Check ook de opties die we hebben voor gepersonaliseerde chocolade cadeaus als personeels- of relatiegeschenk. 

Kerstcadeaus van chocolade

In december is het weer tijd om op zoek te gaan naar leuke, unieke kerstcadeaus, of ook wel originele kerst chocolade cadeaus. Sla die grote warme kerst sokken, wollen sjaal of dure fles wijn dit jaar maar eens over en ga voor een unieke en gepersonaliseerde kerstchocolade als kerst- of nieuwjaarsgeschenk als verrassing door de brievenbus. 

Kerst chocolade cadeaus versturen

Kerst... de periode, waar wij Oempa Loempa’s ons elk jaar toch wel erg op verheugen. De periode van donkere dagen, waarbij je met een lekkere kop thee en zonder excuus met een stuk chocolade jezelf op de bank nestelt. De kerstboom optuigen en met de familie lekker eten en genieten. En voor wat lekkers bij de koffie of dat unieke chocolade cadeautje onder de boom ben je bij ons aan het goede adres. Bestel je chocolade cadeaus eenvoudig online. Kies uit een van onze originele kerst choco's en stel jouw chocolade geschenk zelf samen. Onze gepersonaliseerde en verrassende kerst chocolade creaties zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven.

Kerst chocolade als relatiegeschenk

Elk jaar is het weer een uitdaging om unieke personeels- en relatiegeschenken uit te kiezen. Behalve als verrassing door de brievenbus of onder de boom zijn onze kerst cadeaus ook het ideale kerst chocolade geschenk voor personeel en relaties. 

De mogelijkheden voor personeels- en relatiegeschenken van chocolade zijn uniek, persoonlijk en gaan gegarandeerd in de smaak vallen. Laat bijvoorbeeld je bedrijfslogo bedrukken op onze chocolade of stel je eigen unieke chocolade relatiegeschenk samen. En bestel je meer dan 50 chocoladecadeaus? Dan is het mogelijk je eigen chocolade samen te stellen. 

Kerstchocolade met een persoonlijke boodschap

Al onze chocolade cadeaus voor Kerst zijn handmade en worden gemaakt in ons chocoladelab in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een origineel kerstcadeau voor familie, vrienden of voor je personeel, onze eerlijke, handgemaakte chocolade cadeaus gaan zeker in de smaak vallen. Je kunt kiezen uit de meest verrassende chocolade combinaties, in verschillende vormen zoals:

allen met heerlijke winterse smaaksensaties.

Stel zelf je chocolade cadeau voor kerst samen: Kies je gewenste kerst choco, personaliseer de verpakking met een originele kerst wikkel en voeg een lieve persoonlijke kerstgroet toe. Twijfel je en kun je niet kiezen? Bestel dan een cadeaubon als kerstgeschenk.

Kerst chocolade laten bezorgen

Wij (of eigenlijk PostNL) bezorgen jouw chocolade cadeaus voor Kerst, Pasen of welke gelegenheid dan ook door heel Nederland. Al onze kerst choco’s passen door de brievenbus. Wel zo handig! Ben jij niet in de gelegenheid om dit unieke kerst geschenk zelf te geven? Laat hem dan rechtstreeks bezorgen bij de ontvanger.

Alle chocolade cadeaus die besteld worden op werkdagen vóór 17.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden door PostNL en zo snel mogelijk veilig bezorgd in de brievenbus. PostNL heeft het echter altijd erg druk met de bezorging van alle pakketjes voor de feestdagen. Bestel jouw kerst- en nieuwjaarschocolade cadeaus dus ruim van tevoren.