Kerst-chocolade-cadeaus-chocstar

Nog een paar dagen en dan is het alweer pakjesavond... en voor je het weet is het Kerst. Dit jaar vieren velen van ons de feestdagen anders dan andere jaren. Vier je het alleen met je vriend/vriendin of toch met het hele gezin? Of vieren jullie het met de hele familie, maar dan via Zoom? Hoe je het ook viert ook dit jaar zullen de cadeautjes niet ontbreken.

Ben jij nog druk bezig met het bestellen van je (chocolade) cadeaus voor de feestdagen en heb je wat keuze stress? Wij geven je 5 cadeau tips  ter inspiratie.

Een chocolade abonnement als (brievenbus)cadeau

Josine, onze Office Hero stuurt naar diverse vriendinnen (die echte chocoholics zijn) het  chocolade abonnement als brievenbus cadeau. Nu maar hopen dat ze dit blogitem niet lezen voordat de cadeaus zijn bezorgd...Met een chocolade abonnement verras je iemand minimaal 3 maanden lang met een hoop chocolade vreugde.

Met het chocolade abonnement geef je een combinatie van ‘materie’ en ‘beleving’ in plaats alleen iets van materiële waarde. Dit cadeau zorgt voor euforie voor een langere periode. Aldus Josine.

Hoe werkt zo’n chocolade abonnement?

Elke eerste donderdag van de maand verstuurt Chocstar een chocolade verrassing op naar de ontvanger. Zo wordt jouw vriend, je moeder of dat lieve neefje elke maand weer herinnerd aan jouw unieke cadeau. Enne.…. een wel hele leuke bijkomstigheid; met een beetje mazzel smullen jullie de chocolade samen op als jullie lekker bijkletsen tijdens een heerlijke kop thee op de bank. En dat elke maand weer!

Een luxe, gepersonaliseerde chocoladeletter

chocolade-cadeau-bestellen-feestdagen

Wil je wat anders geven dan zo’n standaard chocoladeletter? Geef dan een gepersonaliseerde, luxe chocoladeletters cadeau. Je stelt je Sinterklaas cadeau volledig zelf samen en geeft jouw speciale chocoladeletter een naam naar keuze.

Elk jaar met Sinterklaas verras ik mijn Oma met een schoencadeautje. Dit schoencadeautje verstop ik dan stiekem in haar schoen. Ik wil niet aankomen met zo’n standaard chocoladeletter en haar elke jaar weer goed verrassen.

Helaas kan ik gezien de huidige situatie niet bij haar langs, dus ik laat de letter bezorgen bij haar in de brievenbus. Ik heb een toepasselijke Sinterklaas wikkel uitgekozen en een berichtje namens Sint en Piet geschreven. Ben benieuwd of ze weet dat het van mij is. Balen dat ik haar reactie niet kan zien. Aldus Ilse, Inpak Oempa Loempa bij Chocstar.

 

chocolade-cadeaubox-laten-bezorgen-chocstar

Een chocolade cadeau box voor het hele gezin

We moeten eerlijk toegeven… alle chocolade creaties zien er wel heel lekker uit. Wil je van alles wel wat proeven en voor ieder wat wils? Ga dan net als Manon, onze Chief Inpak, voor de grote chocolate cadeau box! Dat wordt smullen met het hele gezin tijdens de feestdagen!

De chocolade cadeaubox bevat allerlei feestelijke chocolade creaties (totaal wel 30 chocoladerepen!) met elke smaak chocolade (witte chocolade, melkchocolade en pure chocolade). Aan wie je de cadeaubox ook geeft, dat wordt smullen met zijn allen, want bewaren is wel een hele grote uitdaging met al die lekkere combinaties.

 

kerst-chocolade-bestellen-kerstboom

Een kerstboom van chocolade met een naam naar keuze

De chocolade kerstbomen vliegen momenteel volop door het chocoladelab, onwijs tof dat ze zo populair zijn en iedereen er op tijd bij wil zijn dit jaar. En terecht, want ze zien er super leuk uit en zijn ook nog eens erg lekker. Ook heeft PostNL het nu al erg druk met de bezorging van alle feestdagen cadeaus...op tijd je feestdagen cadeaus inslaan is dus wel zo handig.

Ken jij een enorme kerstfanaat die gek is op melkchocolade en noten? Geef dan de ‘Totally Nuts about Christmas’ cadeau. Een kerstboom gemaakt van melkchocolade en gevuld met licht geroosterde walnoten, hazelnoten en pecannoten. Personaliseer het cadeau door een toepasselijk naam op de wikkel te zetten en vergeet de lieve kerstgroet niet.

Liever een andere smaak? Check de andere kerst chocolade geschenken.

 

Digitale-cadeaubon-chocolade-chocstar-geschenkEen chocolade cadeaubon, een echte ‘Golden Ticket’

Wil je toch liever iemand zelf een chocolade cadeau laten uitkiezen? Dan is de chocolade cadeaubon wellicht het juiste cadeau voor de feesten. Je geeft dan een echte ‘golden ticket’ weg, hoe leuk! Je hebt de keuze uit een papieren cadeaubon of een digitale chocolade cadeaubon. De digitale golden ticket is ideaal als je op het laatste moment nog even jouw Sinterklaas- of Kerstcadeau moet bestellen. Heb je meer tijd? Bestel dan de papieren cadeaubon. Dit is een mooie kaart met goud glanzende tekst ‘Golden Ticket’.

Sinterklaas of kerst chocolade laten bezorgen

De kans is groot dat je niet bij iedereen in de gelegenheid bent om je Sinterklaas- en Kerstcadeaus zelf te geven. Dit jaar worden veel cadeaus voor de feestdagen rechtstreeks bezorgd in de brievenbus van de ontvangers. Wil jij je vrienden, familie en/of collega’s ook op afstand verrassen met een uniek cadeau? Laat je gepersonaliseerde chocolade cadeaus rechtstreeks bezorgen als verrassing door de brievenbus bij de ontvanger(s). In 3 eenvoudige stappen personaliseer en verstuur je jouw geschenk(en) voor de feestdagen. Let op: bij je bestelling kies je een verzenddatum naar keuze. Dit houdt in dat wij de chocolade op de door jou geselecteerde datum verzenden. Houd hierbij rekening met drukte bij PostNL.

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau