Wat is er nou makkelijker dan een cadeautje online bestellen dat door de brievenbus past?

Een oplossing voor te grote verzenddozen

Heb jij dat nou ook, dat je je soms ergert aan de online bestellingen die makkelijk door de brievenbus passen, maar die toch in een groter doosje geleverd worden? Wij bij Chocstar vinden dat maar heel onlogisch!

Te grote verzendozen zijn:

  • een zwaardere belasting voor ons milieu
  • ze nemen meer ruimte in bij het vervoer
  • én de opvulling is vaak van plastic.

Maar natuurlijk hebben die grote doosjes nog een ander groot nadeel: de ontvanger moet thuis zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Soms heb je aardige buren, en soms ben je zo’n aardige buur en vliegen de pakketjes je om de oren.

Dat waren voor ons genoeg redenen om op zoek te gaan naar een betere en mooie oplossing, en met succes!

Versturen in brievenbusdozen: wat een gemak!

Wij versturen onze mooie, handmade chocolade cadeaus in handige brievenbusdoosjes. Maar chocolade verzenden via Chocstar is sowieso uniek: weet je dat je bij ons tot 4 choco’s naar 1 adres kunt versturen voor dezelfde lage verzendkosten als 1 choco? En wist je dat je zelfs chocolade kunt bestellen voor tot 25 verschillende adressen in één bestelling? Je hoeft dus niet telkens per adres af te rekenen: zoveel sneller en gemakkelijker! Wij adviseren om wel even een account aan te maken en daar eerst op in te loggen voordat je gaat bestellen.

“Verstuur je 4 choco’s naar 1 adres? Dan zijn de verzendkosten even laag als voor 1 choco. Dit is besparing van 75%.”

 

Bespaar tot wel 75% op de verzendkosten

Gezien de huidige situatie en de toch wel weer wat sombere feestdagen in het vooruitzicht wil jij wellicht meerdere mensen een onbezorgd geniet- en geluksmomentje bezorgen. Personaliseer 4 kerstgeschenken, stuur de cadeaus op naar 1 adres en bespaar tot wel 75% op je verzendkosten!

 

Personaliseer direct jouw kerstgeschenken

1, 2 ,3 , 4 choco’s in één brievenbusdoos

We hebben speciaal voor onze klanten verschillende formaten verzenddozen waar onze mooie luxe giftboxen precies inpassen:

  • een brievenbusverzenddoosje voor 1 choco
  • een iets grotere voor 2 choco’s
  • en de grootste variant waar 3 of 4 choco’s inpassen.

Super handig, zo kun je dus meteen een heel gezin, of ieder ander groepje vrienden/kennissen/collega’s/familieleden verrassen met onze heerlijke chocolade creaties en maar een keer de verzendkosten te betalen. Bijvoorbeeld ideaal in te zetten bij de keuze voor onze chocolade cijfers als je bijvoorbeeld een jubileum wil vieren. Helemaal nu we elkaar steeds meer mogen zien met de versoepelingen van de Corona maatregelen mag 'chocolate sharing' natuurlijk niet ontbreken. Of je kunt jouw chocoholic vriendin in één keer ‘over the top’ verrassen met tot wel 4 verschillende chocoladeharten in 1 pakket. Da’s nog eens wat anders dan een gewone liefdesbrief.?

 

Chocstar chocolade versturen in 1 verzenddoops

Nog meer chocolade honger?

Wil je nog meer dan 4 choco’s laten versturen naar hetzelfde adres? Dat kan natuurlijk ook, maar dat past helaas niet door de brievenbus. Wij gebruiken dan een wat groter doosje dat is afgestemd op het aantal en zorgen voor een biologisch afbreekbare vulling. Want bij Chocstar proberen wij waar mogelijk zo min mogelijk het milieu te belasten en zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken. Zo is onze luxe giftbox vervaardigd uit FSC karton (verpakking van verantwoorde herkomst) en gebruiken wij alleen maar de lekkerste Belgische chocolade!

 

Personaliseer hier jouw cadeau