Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Cadeaubon

Op zoek naar een speciaal en origineel cadeau maar eigenlijk helemaal geen idee welke smaak chocolade de ontvanger het lekkerste vindt? Met de Golden Tickets van Chocstar kan de ontvanger zelf zijn of haar eerlijke chocoladecadeau kiezen! Leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen, om weg te geven aan klanten, relaties en personeel of om zomaar je moeder of oma cadeau te doen! De ontvanger waant zich Charlie in the chocolate factory met deze Golden Tickets. 

We hebben 2 opties; een papieren en een digitale cadeaubon. De papieren cadeaubon is een mooie kaart met daarop in 't goud "Golden Ticket", verpakt in een mooie gouden envelop die je direct naar de ontvanger kunt laten sturen. Papieren cadeaubonnen op werkdagen besteld vóór 17.00 uur gaan dezelfde dag nog op de post, of kies een verzenddatum in de toekomst.

Binnen enkele minuten je cadeaubon voorzien van een persoonlijke tekst en opsturen zodat de ontvanger 'm direct kan 'verzilveren'? Kies dan voor de digitale cadeaubon. Deze kan zowel direct na betaling, als op een andere gewenste datum verstuurd worden.

Wil je meer dan 25 cadeaubonnen bestellen? Neem dan even contact met ons op. 

Zoek je een originele cadeaubon voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis of ander feestje? Geen idee van welke chocolade de ontvanger het meeste houdt? Of heeft iemand een moeilijk verlanglijstje? Met een Chocstar cadeaubon kan de ontvanger zijn chocolade cadeau zelf uitkiezen en heb je dus altijd het perfecte cadeau! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende zelf te selecteren waarden dus geschikt voor ieder budget, handig!