Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Cadeaubon

Op zoek naar een speciaal en origineel cadeau maar eigenlijk helemaal geen idee? Met de cadeaukaarten van Chocstar kan de ontvanger zelf zijn of haar eerlijke chocoladecadeau kiezen! Leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen, om weg te geven aan klanten, relaties en personeel of om zomaar je moeder of oma cadeau te doen! De ontvanger waant zich Charlie in the chocolate factory met deze Golden Tickets. 

We hebben 2 opties; een papieren cadeaubon en een digitale kadobon. De papieren kadobon is een mooie kaart met een goud glanzende tekst "Golden Ticket" dat je thuisgestuurd krijgt in een mooie gouden envelop of direct op kan laten sturen naar de ontvanger. Papieren cadeaubonnen op werkdagen besteld vóór 17.00 uur gaan dezelfde dag nog op de post. Binnen enkele minuten je cadeaubon maken en verzilveren? Kies dan voor het digitale Golden Ticket, dat jij of de persoon aan wie je 'm kado doet binnen no-time zal ontvangen.

Wil je meer dan 25 cadeaubonnen bestellen? Neem dan even contact met ons op. 

Zoek je een cadeaukaart of cadeaubon voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis? Geen idee van welke chocolade de ontvanger het meeste houdt? Of heeft iemand een moeilijk verlanglijstje? Met een Chocstar cadeaukaart kan de ontvanger zijn chocoladecadeau zelf uitkiezen en heb je dus altijd het perfecte cadeau! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende zelf te selecteren waarden dus geschikt voor ieder budget, handig!