Chocstar Blog

  1. Laten we extra lief zijn voor elkaar! Juist nu.

    Laten we extra lief zijn voor elkaar! Juist nu.
    Je hoeft niet een fysieke arm om iemand heen te slaan om hem of haar te laten weten dat je er bent. Een kaartje, een appje, een cadeautje door de brievenbus. Sta even stil bij een ander, steek een hart onder de riem, laat weten dat je aan ze denkt in deze rare tijden....op afstand.❤️ Alhoewel wij preventief onze fysieke... lees verder
  2. Recept: Arretjescake met kruidnoten

    Recept: Arretjescake met kruidnoten
    Een mooie aanvulling op het ‪‎arretjescake‬ recept van onze chief: Arretjescake met kruidnoten!   Wat heb je nodig? - Kruidnoten (200 gram) - Chocolade (100 gram) - Donkere basterdsuiker (150 gram) - Cacaopoeder (60 gram) Hoe maak je het? 1. Smelt 150 gram boter in een pannetje en smelt de chocolade in de magnetron. 2. Vet een cakevorm in met... lees verder
  3. Chocus Pocus Recept: Arretjescake met pepernoten

    Chocus Pocus Recept: Arretjescake met pepernoten
    Chocolade, wij krijgen er geen genoeg van en dus delen we na de recepten van de chocoladefudge met pepernoten en de chocoladecake met pepernoten ook nog heel graag onze all time favorite: Arretjes Cake met Pepernoten. (Een mooie aanvulling op het ‪‎arretjescake‬ recept van onze chief dat we vorig jaar al eens deelden). Wat heb je nodig voor een Arretjescake met pepernoten ? 100 gram... lees verder
  4. Chocolade in de vorm van....zeg het maar!

    Chocolade in de vorm van....zeg het maar!
    We konden het stiekem al een tijdje maar aangezien we de techniek nu toch wel echt onder de knie hebben, hierbij een nieuwtje! Je kunt bij ons je eigen vorm in chocolade bestellen. Een logo in chocolade, een beeldmerk op een chocoladereep of een specifieke vorm in 2D of 3D, het kan! Een custom chocolademal is al te bestellen vanaf... lees verder
  5. ​Het verhaal achter de choco van Stephanie

    ​Het verhaal achter de choco van Stephanie
    In de afgelopen vier jaar ben ik bevallen van drie gezonde dochters. De gynaecoloog die me elke zwangerschap heeft begeleid verdiende meer dan de appeltaart die we de eerste twee keer aan haar gaven na de bevalling. Een personalized CHOCSTAR-reep moest het worden, mét een persoonlijke boodschap. Ze heeft de choco samen met de verloskundigen en verpleegsters opgesmuld en ze... lees verder
  6. 8 jaar Chocstar, dankjulliewel!

    8 jaar Chocstar, dankjulliewel!
    Een feestelijke dag vandaag, want alweer 8 jaar geleden is Chocstar gestart! Na maanden voorbereiden; nadenken over de verpakking samen met mijn zusje, de website bouwen, chocolade leren maken, heerlijke samenstellingen verzinnen, tekstjes schrijven voor op de website etc. etc. was het superspannend toen de website live ging...Na de eerste bestellingen van familie en vrienden volgden al snel bestellingen van... lees verder
  7. Sweet memories recept: Arretjescake

    Sweet memories recept: Arretjescake
    Verjaardagen waren bij ons thuis vroeger (en nog steeds overigens) altijd een groot feest. Volop Achterhoekse gezelligheid (ik ben opgegroeid in het mooie Exel, een gehucht bij het Gelderse Lochem) en een woonkamer vol met familie en vrienden. Een groot feest met slingers, cadeaus én arretjescake! Een superlekkere, maar oh zo ongezonde (#countthememoriesnothecalories) cake die mijn moeder de dag van... lees verder
  8. Waarom vieren we Moederdag?

    Waarom vieren we Moederdag?
    Natuurlijk zijn we altijd superlief voor onze moeders (we hebben het hier natuurlijk ook over alle stief- en bonusmama's, oma's, overgrootmoeders en alle andere lieve vrouwen met een moederhart) maar één keer per jaar doen we extra ons best. Want op Moederdag verwennen we die moeders lekker, bij voorkeur met choco natuurlijk want mama's zijn gek op chocola! Of met... lees verder
  9. Wat is Pasen en waarom eten we chocolade-eieren?

    Wat is Pasen en waarom eten we chocolade-eieren?
    Een extra dagje vrij, de Paashaas, eieren verstoppen én natuurlijk een supergoed excuus om voor jezelf een gepersonaliseerd chocolade ei te bestellen of iemand anders te verwennen met unieke chocolade-eitjes (heel makkelijk te bestellen via onze website. ;)) Ook hier in het chocoladelab moeten we stiekem bekennen dat dit vooral de associatie is die we hebben met met Pasen. #ShameOnUs... lees verder
  10. Valentijnsdag inspiratie

    Valentijnsdag inspiratie
    Roosjes zijn rood, viooltjes zijn blauw, ah nee dit is toch veel te standaard! Valentijnsdag komt er weer aan en vóór 14 februari moet je jouw Valentijnscadeau uitgekozen hebben voor jouw liefde. Voor het cadeau zelf hoef je niet lang te zoeken, bij CHOCSTAR kun je natuurlijk een gepersonaliseerde chocoladereep of een zelf samen te stellen hart van chocolade naar... lees verder

Pagina 1 van 2

Page