Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeaus voor huwelijk of trouwdag

Chocoladesmaak

Formaat

Op zoek naar een lekker, origineel en ambachtelijk cadeau om te geven op een bruiloft of op zoek naar een origineel cadeau voor een toekomstige trouwdag? Kies een van onze overheerlijke én super mooie chocolade harten. Of geef een Golden Ticket cadeaubon waarmee het gelukkige stel zelf hun perfecte chocolade cadeau kan uitkiezen. Wij hebben de aller-lekkerste eerlijke chocoladerepen en chocoladeharten om de bruid & bruidegom mee te feliciteren.

Originele huwelijkscadeau van chocolade per post

Hoe kies je nou een écht origineel trouwdag cadeau? Het antwoord is heel simpel; iets met luxe en unieke chocolade. Via onze online chocolaterie Chocstar.nl bestel je de aller-lekkerste eerlijke chocoladerepen, cijfers of harten van chocolade voor de bruid en bruidegom. Een bruiloft is een feestje en bij zo’n bijzonder feest hoort een uniek en origineel cadeau, een echt geluksmomentje. Het bedenken van een origineel cadeau idee voor een trouwdag hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Nou ja, de chocola zit natuurlijk wel in een wikkel. Een wikkel die je helemaal naar wens kunt personaliseren voor het bruidspaar. Hoe vier je je nieuwe huwelijk nou beter dan door samen een (h)eerlijke chocoladereep te eten? 

Welk cadeau geef je bij een 50 jaar huwelijks jubileum?

Ook voor het 10, 25 en 50-jarige huwelijks jubileum hebben onze chocolatiers unieke chocolade combinaties in de vorm van chocolade cijfers ontwikkeld. Check bijvoorbeeld eens ons speciale chocolade cijfer 50. Of het nu een origineel cadeau voor het huwelijk van je collega is of een cadeau voor je ouders hun trouwdag, chocola valt altijd goed in de smaak. De favoriete jubileum cadeaus van onze chocolatiers zijn onder andere 'n Kus Door De Brievenbus’ en onze speciale liefde chocolade. Dat is natuurlijk niet zomaar een chocolade hart wat je geeft, het is een gepersonaliseerd cadeau met een tekstje erbij en een gepersonaliseerde verpakking. Geef dat echtpaar een origineel cadeau voor het jubileum van hun huwelijk waar ze gegarandeerd van gaan genieten.

Een persoonlijk trouwdag chocolade cadeau 

Geef eens wat anders dan die standaard nieuwe service set, een broodrooster of een bloemetje cadeau voor een huwelijk..... waarom zo’n saai, onpersoonlijk cadeau geven terwijl je iets veel leukers en vooral lekkerders kunt geven?

Met een heerlijke, luxe chocoladereep van Chocstar met een gepersonaliseerde tekst en verpakking zit je gegarandeerd goed. Chocolade en liefde is ten slotte een uitstekende combinatie. Schrijf er een leuke tekst bij waar je het bruidspaar echt blij mee maakt. Je stelt het huwelijks cadeau zelf samen. Je kiest jouw gewenste chocolade combinaties, personaliseert de verpakking met een wikkel, naam en een persoonlijke boodschap en versturen maar.