gebruik de code IKVINDJELIEF voor gratis verzending (twv €3,25) van jouw valentijnscadeau! (*bij min. bestelwaarde van 15 euro)

Winactie nieuwjaar....tijd voor jezelf ❤️

Winactie Doosje vol liefde

Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe doelen en een nieuwe winactie! Het is tijd, tijd voor jezelf (met chocolade!). Stap in 2022 uit de vicieuze cirkel van dagelijkse verplichtingen, gewoontes en haast. Tijd voor jezelf nemen is soms het liefste wat je voor jezelf kunt doen. Helemaal
in deze bizarre tijd. Speciaal daarvoor hebben wij samen met bestseller auteur Elma van Vliet een chocolade cadeau voor je samengesteld; Doosje vol liefde. Dit chocoladecadeau past perfect bij de dagboeken van Elma en een avondje me-time. In je dagboek schrijven met handgemaakte chocolade die met liefde is gemaakt, speciaal voor jou.

Om jullie flink in het zonnetje te zetten mogen wij namens Elma van Vliet wel 10 invuldagboeken weggeven. 

Van maandag 3 januari t/m 10 januari 2022 maak je kans op één van deze invuldagboeken. Doe mee, maak kans en win! 

 

 

Hoe maak je kans?

1. Wie gun jij tijd voor jezelf met één van de invuldagboeken van Elma van Vliet? Tag diegene in de comment op onze speciale winactie post. Reageer met jouw antwoord op Facebook of Instagram op onze post "⭐️WIN WIN WIN⭐️.

2. Zodra je een reactie hebt geplaatst op de post maak je kans op één van de invuldagboeken van Elma van Vliet.

3. Deelname is mogelijk t/m 10 januari 2022. De winnaars worden op 12 januari tussen 12:00u en 14:00u bekendgemaakt via deze actiepagina en in de Social Media post. 

 

 

Wat kun je winnen?

Een invuldagboek van Elma van Vliet (naar keuze) t.w.v. € 18,50. 

invuldagboeken van Elma van Vliet Chocstar

 

Ja, ik doe ook mee!

 

 

Doosje vol liefde, voor jou

Het Doosje vol liefde is een (h)eerlijke Belgische chocoladereep gemaakt van melkchocolade die rijkelijk gevuld is met biologische gevriesdroogde aardbeien, caramel drops en een vrolijke gedroogde bloemenmix. Het chocoladecadeau past perfect bij de dagboeken van Elma en een avondje me-time. Ontspannen in je dagboek schrijven samen met handgemaakte chocolade die met heel veel liefde is gemaakt, speciaal voor jou.

Doosje vol liefde

 

Overige informatie


Met deze actie promoot Chocstar haar assortiment en de invuldagboeken (Dagboek voor blijdschap, Dagboek voor dankbaarheid, Dagboek voor Groei en Dagboek voor zelfliefde van Elma van Vliet. Deze winactie/promotie is op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, gelieerd of geassocieerd met Facebook, Instagram, Mailchimp of andere kanalen die zijn ingezet voor de actie. 


Deze actie is georganiseerd door Chocstar (in samenwerking met Elma van Vliet), Hoogte Kadijk 15, 1019 BD Amsterdam.
Eventuele vragen of klachten over deze actie kun je sturen naar relaties@chocstar.nl

 

Personaliseer hier het Doosje vol liefde

 

 

 • Reacties vóór 3 januari 2022 en na 10 januari 2022 tellen niet mee voor de winactie.
 • De winactie wordt aangeboden door Elma van Vliet en Chocstar.
 • Je maakt automatisch kans nadat je je reactie hebt geplaatst op de social media post op Facebook/Instagram van Chocstar.
 • De foto/afbeelding zal niet in strijd zijn met enige wettelijke regel en/of voorwaarden van het social kanaal. Je vrijwaart ons voor alle claims (van derden) die kunnen ontstaan door het gebruik/posten van de foto/afbeelding.
 • Er worden 10 dagboeken van Elma van Vliet cadeau gegeven. 
 • De prijs bedraagt een boek ter waarde van € 18,50. In totaal worden er 10 boeken verloot aan 10 verschillende winnaars/winnaressen. 
 • De prijs wordt onder alle deelnemers in de actieperiode verloot. Een deelnemer betreft iemand die het product 'Doosje vol liefde' heeft gekocht in de periode van 3 januari t/m 31 januari 2022. 
 • De winnaars worden op 12 januari 2022 tussen 12:00u en 14:00u bekendgemaakt via de e-mail en op deze actiepagina. 
 • Je moet vóór 20 januari 2021 reageren als jij de winnaar bent, anders vervalt je recht op de prijs. Wij zullen geen prijs uitkeren en een nieuwe winnaar kiezen om de prijs alsnog weg te geven.
 • De winnaars worden op een onpartijdige manier getrokken. 
 • Het boek ontvang je via de contactgegevens die je aan onze klantenservice doorgeeft.
 • De prijs is niet overdraagbaar of in te wisselen voor contant geld.
 • Om mee te doen op Choctar moet je 18 jaar zijn. Delen en taggen heeft geen invloed op je winkans. Voor het winnen van deze prijs dus ook. Chocstar heeft het recht om de prijs bij twijfel te weigeren.
 • Medewerkers van Chocstar en Elma van Vliet zijn uitgesloten van deelname aan winacties.
 • Chocstar en haar partners behouden zich het recht voor om deelnames uit te sluiten die voortkomen uit fraude of onrechtmatig handelen.
 • Chocstar en haar partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor technische storingen en/of mankementen. Chocstar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele technische problemen of problemen die de uiteindelijke uitkomst van de actie kunnen beïnvloeden.
 • Door deel te nemen aan deze actie geef je Chocstar toestemming jouw naam te gebruiken op deze actiepagina en op social media.
 • De persoonsgegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring.