Zakelijk

Relatiegeschenken van chocolade

Behalve als verrassing door de brievenbus zijn onze unieke chocoladerepen en andere chocoladecadeaus ook ideaal om te geven als relatiegeschenk bijvoorbeeld met kerst, als orgineel goedmakertje bij klachten, als attente geste voor een jarige werknemer, als tool om een nieuwe campagne te lanceren of als bedankje voor deelname aan een event.

Een uniek cadeau, maar wel voor iedereen geschikt. Want wie wordt er nou niet blij van chocolade?

Wat maakt onze chocoladegeschenken uniek?

Dat u ze zelf samenstelt en personaliseert maakt onze chocoalde! Van de chocolade zelf, waarbij u keuze heeft uit meerdere formaten, 5 chocoladesoorten en verschillende 4 ingrediënten. Tot aan de luxe cadeauverpakking die kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap, een logo of volledig gebrand kan worden in uw huisstijl. Tijdens gehele proces helpen we u en ontzorgen we zodat u er zo min mogelijk werk aan heeft. 

Alle Chocstar chocoladegeschenken worden op bestelling met de hand gemaakt door onze chocolatiers in ons chocoladelab in Amsterdam van de allerbeste, eerlijke chocolade. 

    

 


 

Deze bedrijven gingen u voor:

referenties ChocstarReferenties 2

 


 

Chocstar verzendservice

Verzendservice voor relatiegeschenken van chocola

Chocstar verstuurt uw chocolade relatiegeschenken naar uw klanten, relaties, medewerkers en personeel. Het enige wat u hoeft te doen is uw Choco’s ontwerpen en de adressen aan te leveren… Zo heeft u geen omkijken naar inpakken, verzendmateriaal, versturen én track & tracing. Wij verzorgen de verzending voor kleine of grote aantallen. De chocoladegeschenken worden door ons zorgvuldig verpakt en kunnen indien gewenst voorzien worden van een persoonlijk boodschap kaartje met tekst.


Chocstar verzorgt voor u:
- Het verpakken van de chocolade relatiegeschenken;
- De verzendverpakking op maat, geoptimaliseerd voor brievenbusverzending;
- De controle van de door u aangeleverde adressen met behulp van het PostNL systeem;
- De verzending middels PostNL brievenbuspakketjes verzending (binnen Nederland).

Minimale afname: 50 stuks.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verzendservice


 


 

VerjaardagsserviceVerjaardagservice

Vergeet nooit meer een verjaardag van uw personeel, medewerkers, klanten en relaties: speciaal voor bedrijven biedt Chocstar de Verjaardagservice. Superhandig en enorm attent.


Design uw chocoladecadeau en personaliseer uw wikkel of kies een van Chocstar's Favoriete Samenstellingen & designs. Onze chocolatiers maken uw gepersonaliseerde chocoladecadeaus en wij versturen ze naar de jarige door middel van onze verzendservice. Het enige dat u hoeft te doen, is de verjaardagen en adressen aanleveren: easy does it!

De Chocstar Verjaardagservice bestaat uit:
- Chocstar Hiep Hiep Chocola Choco XL of een Choco naar keuze
- Chocstar Giftbox met Certificaat van Echtheid
- Te personaliseren met een Boodschapskaartje, uw logo of boodschap op de Wikkel en/of het logo schildje van chocolade.
- Verzendservice

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verjaardagservice

 

 


 

Relatiegeschenken van eerlijke chocolade 

Eerlijke chocolade geschenken

Voor de bereiding van onze chocoladecadeaus en relatiegeschenken gebruiken wij uitsluitend eerlijke Belgische chocolade en de allerbeste ingrediënten. Wij hechten in onze algehele bedrijfsvoering veel waarde aan duurzaamheid.

 

 

 


 

*Goed om te weten: de zakelijke voordelen, personalisatie mogelijkheden en levertijden hanteren een minimale afname. Alle genoemde zakelijke prijzen en tarieven zijn exclusief verzendkosten en BTW. Snellere levertijden zijn mogelijk tegen een toeslag.