Custom chocoladevormen / logo in chocolade

Custom chocoladevormen, logo's, beeldmerken in chocolade Chocolade in de vorm van uw logo, het beeldmerk van jullie bedrijf op een chocoladereep of een chocoladecadeau in de vorm van een van jullie producten? Een specifiek model in 2D of 3D, het kan!

Een custom chocoladereep voledig op maat is al te bestellen vanaf 1 exemplaar, maar in verband met de opstartkosten (o.a. bestaande uit het maken van een 2D of 3D tekening, het produceren van een matrijs en het vacuumvormen van de chocolademallen/gietvormen) vanaf 100 stuks wat gunstiger geprijsd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij maken er chocola van, altijd.

Met uw logo, beeldmerk of slogan in chocolade onderscheidt u zich en met dit originele relatiegeschenk laat u uw klanten en relaties zien dat u hen waardeert.

Uw logo in chocolade, een smaakvol relatiegeschenk

Mail ons Bel ons 020 205 04 34


Logo in chocolade Nemo Museum

Logo chocolade

 

Er zijn verschillende technieken mogelijk voor het realiseren van logo chocolade. Afhankelijk van uw logo of boodschap zijn er 4 opties:

  1. Chocolade voorzien van een eetbare bedrukking (foto's ook mogelijk).
  2. Een logo op de chocolade (reliëfchocolade / embossed chocolade) waarbij uw logo/boodschap/beeldmerk als reliëf op de chocolade wordt verwerkt.
  3. Een chocoladetablet met uw logo/boodschap/beeldmerk verzonken in de chocolade.
  4. Een chocoladevorm volledig op maat, bijvoorbeeld uw beeldmerk als chocoladeletter of een relatiegeschenk van chocolade in de vorm van uw product.

    In overleg bekijken we op basis van uw gewenste resultaat welke optie het meest geschikt én technisch haalbaar is in chocolade.

Logo in chocolade Metadecor

Uitleg proces chocolade op maat

 

Na te hebben besloten welke van de bovenstaande technieken het meest geschikt is gaan we aan de slag. De eerste stap is het maken van een matrijs/model van de chocoladereep of chocoladevorm. Dit is eigenlijk een voorbeeld van het eindresultaat. Deze matrijs gebruiken we om met behulp van een vacuümvorm machine mallen/gietvormen te trekken. Deze mallen worden vervolgens door onze chocolatiers met de hand gevuld met chocolade.

Mail ons Bel ons 020 205 04 34


Voor deze bedrijven hebben we o.a. chocolade mogen maken:

referenties logo in chocolade Chocstar Chocstar relatiegeschenken van chocolade referenties


Chocolade in de vorm van het logo NEMO Museum in Amsterdam

Gepersonaliseerde chocoladereep met het logo van Hotel Citizen M in meervoud in de chocoladereep verzonken

Gepersonaliseerde chocoladereep met logo Hotel Citizen M

Mail ons Bel ons 020 205 04 34