Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocoladegeschenken voor de Dag van de Zorg/Dag van de Verpleging

Gepersonaliseerd chocoladereep met customised wikkel voor de dag van De Zorg Op zoek naar een gepersonaliseerd geschenk om uw zorgmedewerkers of collega's te bedanken voor hun tomeloze inzet? Voor de dag van de Zorg hebben we bij Chocstar een ruim assortiment aan unieke, luxe chocoladecadeaus. Uniek én origineel met een volledig gepersonaliseerde wikkel (met logo bijvoorbeeld).

Een persoonlijk personeelsgeschenk voor de Dag van de Zorg

Op een gemakkelijke manier, maak jij voor iedereen in het bedrijf een persoonlijk chocoladecadeau. Tot 25 cadeaus zijn gemakkelijk via de website te bestellen, wilt u meer dan 25 cadeaus bestellen of meer informatie over de mogelijkheden stuur ons dan een mailtje met uw wensen of vraag hieronder direct vrijblijvend een offerte aan. 

 

Een uniek relatiegeschenk

Alle chocoladecadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door onze chocolatiers in ons chocoladelab in Amsterdam van de allerbeste, eerlijke Belgische chocolade. Voorzien van een Certifiaat van Echtheid en een luxe cadeauverpakking zijn de chocoladerepen en -harten het ultieme cadeau voor alle zorgmedewerkers die de afgelopen maanden onze maatschappij draaiende hebben weten te houden.  

 

Direct offerte aanvrage    Bel ons 020 205 04 34

 

 

 

Luxe chocoladeletters  

Design yourself
Formaat, samenstelling én verpakking 

Luxe chocoladeletters  

Hartstikke handmade 
Handgemaakt door onze chocolatiers

Luxe chocoladeletters  

Luxe giftbox 
Te personaliseren wikkel met logo

Luxe chocoladeletters  

Eerlijke chocolade 
Fair trade Belgische chocolade

 


 

Luxe, fair trade chocoladecadeaus met gepersonaliseerde verpakking

U kunt het chocolade cadeau laten voorzien van een bedrijfslogo en de luxe giftbox personaliseren. Kies voor een logo op een van de door ons ontworpen Paas designs of ontwerp zelf een wikkel. Ook kunt u de gepersonaliseerde chocolade-eieren voorzien van een persoonlijke boodschapkaartje. 

 

Feestelijke giftbox 
Net als al onze chocoladecadeaus worden onze gepersonaliseerde chocolade eieren feestelijk verpakt in een luxe verpakking voorzien van een certificaat van echtheid.

 

Verzendservice 
Willen jullie de luxe chocoladecadeaus verzenden naar verschillende adressen? Dat kan! U levert de adressen aan en wij verzorgen de rest. 

 

Direct offerte aanvragen     Bel ons 020 205 04 34