Een feestelijke dag vandaag, want alweer 8 jaar geleden is Chocstar gestart! Na maanden voorbereiden; nadenken over de verpakking samen met mijn zusje, de website bouwen, chocolade leren maken, heerlijke samenstellingen verzinnen, tekstjes schrijven voor op de website etc. etc. was het superspannend toen de website live ging...Na de eerste bestellingen van familie en vrienden volgden al snel bestellingen van onbekende mensen, zo onwijs tof! De mooie momenten bleven komen in de maanden en jaren daarna. Van onze 1e mediaplaatsing (op DutchCowgirls, te gek! -> ik in m’n eentje springend door de huiskamer), het winnen van de ThuiswinkelAwards (ik en m’n zusje tussen de webwinkelgiganten tijdens het chique gala in Huis ter Duin) tot een zowaar TV optreden bij Carlo & Irene’s Live4You (inclusief een kleedkamer met mijn naam…). En van een uitnodiging voor de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde (zie hier het verslagje dat ik een aantal jaren geleden schreef ) tot aan een lunch bij Minister-President Rutte in het torentje (dat overigens echt heel klein is; de lunch was in een ruimere kamer ernaast). In 8 jaar Chocstar heb ik zoveel onvergetelijke dingen mogen mee maken en mooie mensen mogen ontmoeten. Maar het allermooiste van alles vind ik dat we enorm veel mensen hebben mogen blij maken met onze chocoladeproducten! Het is zo mooi te zien dat onze chocoladecadeaus worden ingezet om de mooiste momenten te vieren en steun te bieden in moeilijke tijden. Want dat is waar ik Chocstar voor ben gestart: Mensen blij maken en de wereld een stukje leuker maken. En dát is waarom ik en mijn team (waaronder onze chocolatier Manuel die inmiddels al 6 jaar bij ons is ??) elke dag fluitend naar ons werk gaan en er met z'n allen met veel plezier chocolade van maken. Altijd.

Dus dankJULLIEwel voor alle bestellingen & jullie steun de afgelopen jaren!

Liefs, Annefrid (Chief Chocolate Maker Chocstar)